מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון חשוב.חסוי30/12/2012
שלום אני בשבוע 8 הרופא אמרה לי שעבור מתיים ל7ושלישה ימיים מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חשוב. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/12/2012נראה לי שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור וגלולותמירי30/12/2012
שלום אני בחורה בת שלושים ושש סובלת כחצי שנה מכאבי מחזור חזקים בשל אודטרמיסיס וציסטה הרופא הביאה לי הרמנט השתמשתי חפיסה אחת ואחרי ארבע ימים היה לי כאבי תופת ומחזור ייום אחד היא אמרה לי להחליף את הכדורים ביסמין לקחתי שתיים וזה עושה לי לא טוב אני כרגע לא לוקחת האם לחזור לקחת הרמנט או לעשות הפסקה אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור וגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/12/2012אנו לא נותנים ולא מאשרים טיפולים דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום עם יסמיןמירית30/12/2012
הפסקתי להשתמש ביסמין לפני שלושה חודשים ומאז יש לי לאחר המחזור עוד כעשרה ימים פה ושם כתמים חומים .האם יש איזה כדור שיוכל לאפס אותי ?
אני רוצה שומרת נידה ורוצה להכנס להריון וככה אין סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום עם יסמין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/01/2013אפשר לטפל עם פרוגסטרון למספר ימים כדי להקטין את הטפטופים התיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות וכניסה להריוןיולי30/12/2012
לפני חודש בין התאריכים 24-30/11 הייתי במחזור. המשכתי לקחת גלולות עד ה-9/12 והפסקתי ב-12 לחודש שכבתי עם בן זוגי וב-16/12 היה לי סוג של מחזור קצר יותר עם דימום חלש יותר (יומיים-שלושה). ב-22/12 שוב כבתי עם בן זוגי.
כיום, עדיין לא קיבלתי מחזור ויש לי בטן נפוחה ובחילות.
הייתי כבר אצל רופא הנשים ואמר לי שעכשיו אני נמצאת בביוץ לדעתו ולכן אין זה הגיוני אני בהריון.
הסבירות שאני לא בהריון היא גבוהה אבל עדיין לא הבנתי מדוע הסבירות לא גבוהה?...האם לא יכול להיות שבייצתי באיזור ה-22 לחודש?
אני ממש מבולבלת וכנראה בגלל שהיה כל כך נחוש לא באמת הסביר לי את המשמעות של הפסקת הגלולות באמצע ב-9/12 ולמה דווקא עכשיו אני מבייצת ולא 13 ימים כאמור מהמחזור האחרון. בקיצור כפי שהובן...אני די מבולבלת
אשמח להכוונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות וכניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/01/2013אחרי הפסקת של גלולות אי אפשר לדעת מתי בדיוק יגיע הביוץ כי לא תמיד המחזורים מיד סדירים עם ההפסקה. הדימום הראשון שמגיע אחרי הפסקת גלןולות איננו מחזור אמיתי אלא דימום אחרי הפסקה. כך שאינני יודעת מתי היה הביוץ ומציעה לך בכל זאת לעשות בדיקת שתן להריון.
יכול להיות שבבדיקת אולטראסאונד הוא ראה סימני ביוץ או בבדיקת הפרשות רירית צוואר הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפה מגלולות לנוברינגשירה30/12/2012
נטלתי במשך כ8 חודשים גלולות מסוג דאינה לשם מניעת הריון וטיפול באקנה עשיתי לאחרונה בדיקות דם ובהם רמת הכולסטרול שלי הייתה גבוה לעומת הבדיקות דם שלי לפני 8 חודשים שהרמת הכולסטרול הייתה נורמאלית
רופאת הנשים המליצה לי להחליף את הגלולות לטבעת נוברינג
אני מסיימת לקחת את חפיסת הגלולת ביום רביעי
באיזה יום אני אמורה להכניס את הטבעת ?
ממתי אני מוגנת ?
בשבוע ימי הפסקה אני אמורה לקבל מחזור ולאחר מכן להכניס טבעת חדשה אם אני עדין במחזור וצריכה להכניס טבעת חדשה אני יכולה להשתמש בטמפונים ?
לקחתי גלולות דאינה גם בשביל מניעת האקנה האם גם הטבעת תעזור למניעת הפצעים?
אני קצת מבולבלת לגבי השימוש בטבעת אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפה מגלולות לנוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/01/2013הכניסי את הטבעת ביום הראשון למחזור ואת בהחלט יכולה להחדיר טמפונים יחד עם הטבעת בנרתיק זה לא מפריע
אחר כך את עושה שבוע הפסקה ביןמ חפיסה לחפיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור במהלך נטילה סדירה של סרזטנעמה30/12/2012
שלום רב!
מזה שנה אני נוטלת סרזט, קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ביולי ומאז אני נוטלת באופן סדיר את הגלולה והמחזור נפסק.
אתמול קיבלתי מחזור למרות שלא פיספסתי אף גלולה וגם על שעת הנטילה אני מקפידה.
האם תקין? להמשיך ליטול כרגיל? האם לצפות לאורך מחזור רגיל של מס' ימים?
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור במהלך נטילה סדירה של סרזט - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/12/2012זהו לא ווסת במובן המקובל דההינו דימום רחמי שבועים לאחר ביוץ. זוה תופעת לוואי של טיפול בסרזט תמשיכי לטול את הסרזט כרגיל ללא הפסקה ופני לרופא נשים במקרה והדימום לא פוסק תוך שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נעמה30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/12/2012בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לפני גילוי הריוןא.30/12/2012
שלום רב-
בת 37 ושלושה חודשים. בשנה האחרונה 3 הפלות (בראשונה, פסק הדופק לאחר שנצפה, בשניה- עליה לא תקינה של בטא, הריון תוך רחמי והשלישית הריון כימי לפני חודש)
נוטלת חץ פולית מינון 5 מ"ג עקב MTHFR הומוזיגוט
אני כאמור חודש אחרי הריון כימי- וארבעה ימים לערך לפני קבלת מחזור. אתמול עשינו מסלול טיול (לא קשה מאוד), אך עדיין- הליכה מרובה.
האם זה יכול לפגוע בסיכויי השתרשות הריון חדש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית לפני גילוי הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012בהחלט לא הסירי דאגה מליבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדברה נגד הריון ומינוציקליןליטל ציון30/12/2012
שלום רב
שמי ליטל ואני התחלתי להשתמש במדבקה נגד הריון "אוורה " רציתי לשאול אני נוטלת באופן קבוע תרופה בשם מינוציקלין , האם יש אפשרות שתרופה אחת מבטלת את השנייה ואני לא מוגנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדברה נגד הריון ומינוציקלין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012מינוציקלן הינה אנטיביוטיקה ויכולה להשפיע על יעילות הגלולות ולכן מומלץ להוסיף עוד קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מדבקה נגד הריון
ליטל ציון30/12/2012תודה ד"ר אברמוב על התגובה המהירה
האם ניתן להשתמש בטבעת חד פעמית / חודשית עם המינוציקלין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביחסי מיןרות29/12/2012
היי,
אני בת 21 בריאה באופן כללי.
כמעט תמיד כשאני מקיימת יחסי מין יש לי כאבים / צריבה באזור שבין פתח הנרתיק לפי הטבעת ממש כאילו חתכו אותי...
זו תופעה שחוזרת על עצמה כמעט כל פעם, ממה נובעת התופעה ואיך מטפלים???
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012יכול להיות שיש לך שם חתך וצריך לבדוק אותך אחרי קיום יחסי מין ואם אין חתך כנראה שיש לך וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק
עד לאבחון על ידי רופא נשים שימי הרבה חומר סיכוך לפני החדירה ואפילו השתמשי במשחת אזראקאין שהיא מאלחשת חצי שעה לפני חדירה בתפתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת חלשה יחסיתעדי29/12/2012
הי,
אני בת 30, שנה אחרי לידה ומקבלת מחזור כבר חצי שנה מאז הלידה עם דימום מאסיבי שנמשך 6 ימים (זה כך גם מאז ומתמיד..). שלשום קיבלתי מחזור והדימום חלש יחסית למה שאני רגילה עד עכשיו. מדובר בדימום בינוני-חלש שמספיקה תחתונית בלבד..
1. האם יש קשר לירידה בפוריות? אני מתכננת הריון נוסף בקרוב.
2. לאחרונה התחלתי בדיאטה (לא קיצונית). יכול להיות שזה קשור?
יש לציין שהפסקתי להניק לפני כחודש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת חלשה יחסית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012להערכתי קשור לוסת ראשונה אחרי הפסקת הנקה שיכולה להיות יורת חלשה. אם יש סכוי של הריון עשי בדיקת שתן לשלול. והמתיני לוסת הבאה לראות מה קורה
לא נראה לי שקשור לירידה בפריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנופר29/12/2012
שלום אני משתמשת בגלולות "פנימט" כבר ארבעה חודשים, אין לי תופעות לוואי והכל בסדר.
ביום שני שעבר הפסקתי לקחת גלולות והיום כבר שבת עברו 5 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור אני לא יודעת מה לעשות כי זה כבר קרה לי בחודש הראשון שלא קיבלתי ואז חיכיתי למחזור ואז הוא הגיע אחרי שבוע וחיכיתי מהרגע שהוא הגיע חיכיתי 7 ימים ואז לקחתי גלולה אחר כך שקניתי גלולות בבית מרקחת שאלתי את הרוקחת והיא אמרה לי שזה לא היה בסדר כי הייתי צריכה לספור 7 ימים מהרגע שהפסקתי ליטול גלולות ואפילו אם המחזור היה מפריע לי בזמן נטילת הגלולות הייתי צריכה להמשיך.
אז כבר קרה לי את זה בחודש הראשון ואז החודשיים הבאים שעברו היו בסדר כאילו אחרי יומיים מהפסקת נטילת הגלולות קיבלתי מחזור.
עכשיו מה לעשות עוד יומיים לקחת גלולות או לא כי עדיין לא קיבלתי מחזור ???
ואם שאני אתחיל ליטול גלולות המחזור יגיע מה לעשות ???
בבקשה תענו לי כי אני לא יודעת מה לעשות
תודה מראש ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012אם את מקיימת יחסי מין עשי בסדיקת שתן לשלול הריון. אם אינך בהריון התחילי חפיסה חדשה ביום השמיני אחרי הפסקה של שבוע גם אם לא קבלת מחזור ופני לרופא הנשים שלך להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!הילה29/12/2012
היי התחלתי להשתמש מלפני חודש בסוג הגלולות "קלייר", הבעיה שקיבלתי מחזור רק באמצע החודש לאחר ששכחתי גלולה, ואתמול שכחתי עוד פעם גלולה (ביום ה23 בחודש) האם תוכלו לייעץ לי מה לעשות? אני בקשר זוגי ולא יודעת אם הגלולות הגנו עלינו היום או שעלי לקחת פוסטינור? תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012שיכחה של גלולה אחת אפילו מורידה את יעילות הגלולות וצריך להוסיף קונדומים לשבועיים אם לא הוספת קונדומים את חשופה להריון. אם קשה לך לזכור לקחת גלולות כל יום נסי להשתמש במדבקות או בטבעת נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהאירה29/12/2012
שלום רב,
אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות.
לפני שבוע התחלתי לסבול מתכיפות במתן שתן, כל כמה דקות.
בדיקת שתן כללי ותרבית תקינות. בדיקת דם סוכר תקין תפקודי כליות תקין.
בדיקה גניקולוגית כולל אולטראסאונד תקין.
שחלות פוליציסטיות, כבר חצי שנה ללא מחזור. בבדיקה הורמונלית, אין ביוץ.
התחילו טיפול האנטיביוטיקה ללא הטבה.
ככה נמשך כבר שבוע. ממש הרגשה קבועה של שלפוחית מלאה.
אני בת 29 בריאה בדרך כלל.
כבר ממש לא יודעת מה לעשות.
שבוע הבא צריכה לעשות אולטראסאונד כליות ודרכי השתן.
הייתי אצל אורולוג, לא קיבלתי שום רמז אפילו למצבי.
קראתי באינטרנט על דלקת שלפוחית כרונית, הבנתי שאין לזה מרפא ומאז ממש נכנסתי לדיכאון.
אין לי כאבים, צריבה או דם בשתן.
מה זה יכול להיות?
האם זה יכול להיות בעקבות השינוי ההורמונלי עקב מחסור במחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012צריך לחכות לאולטראסאונד יכול להיות שיש לך שארית שתן והתרוקנות לא מלאה. צריך להמשיך את הברור במדיה והאולטראסאונד יהיה תקין לעשות הערכה על ידי אורוגינקולוג. אולי סדורל ירגיע ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת את גלולת היום שאחריצילה28/12/2012
אני נוטלת גלולות למניעת הריון מינס באופן קבוע מזה חצי שנה, לפני יומיים שכחתי לקחת גלולה, לא שמתי לב עד היום והוספתי לקחת את הגלולה גם אתמול, היום בצהרים קיימתי יחסי מין לא מוגנים, ולאחר מכן כשניגשתי ליטול את הגלולה הבחנתי כי מסומן שהגלולה אותה אני נוטלת היא הגלולה שהייתי צריכה ליטול אתמול, נטלתי אותה בכל זאת יחד עם הגלולה של היום כפי שכתוב בעלון לצרכן.
1. האם עלי ליטול את גלולת היום שאחרי?
2. בעלון לצרכן נאמר כי עלי להיפטר מהטבליות הלבנות בחבילה הנוכחית ולהתחיל מייד את החפישה הבאה, האם צעד זה אכן הכחרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת את גלולת היום שאחרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012יש סכון להריון אם לא השלמת תוך 12 שעות. אם את לוקחת את גלולת היום שאחרי את לא חייבת לותר על ה4 גלולות הלבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך
מאיה30/12/2012לא לקחת סיכונים גלולה של היום שאחרי אפשר לקחת עד 72 שעות מרגע קיום מגע מיני לא מוגן אבל ככל שתקדימי לקחת כך טוב יותר. נורלבו בסה"כ עולה 50 ששקל או משהו כזה ועדיף לשלם את הסכום הזה מאשר לקחת סיכון של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת את הגלולה הראשונהLaika28/12/2012
הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אתמול- יום חמישי (לאחר שבוע הפסקה), אך נזכרתי בכך רק היום- שישי.
מה המשמעות של כך לגבי ההגנה שלי החודש?
* התחלתי לקחת גלולות רק בחודש שעבר, אם פרט זה משנה.
1. האם לקיים יחסי מין כל החודש עם קונדום? או רק בשבוע הראשון?
2. בחודש הבא עלי להתחיל חפיסה ביום חמישי או שישי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/12/2012הוסיפי קונדומים שבועיים
בחודש הבא התחילי את הגלולה החדשה בחפיסה לאחר 7 ימים של הפסקה דהיינו ביום השמיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
י30/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)