מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא מגיעהדר23/07/2012
אני נוטלת גלולות באופן קבוע והמחזור שלי סדיר בעקבות זאת. את חבילת הגלולות האחרונה סיימתי לקחת ביום רביעי שעבר, לפני חמישה ימים. בדרך כלל אני מקבלת מחזור יומיים אחרי סיום החבילה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהמחזור לא מופיע? האם יש סיבה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא מגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012יכול לקרות שלא יהיה מחזור . אם יש חשש להריון עשי בדיקה ביתית בשתן לשלול. אם תקינה ולא תקבלי גם בחודש הבא יש אפשרות להחליף גלולות, התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חוזרת בבקשה...אנה23/07/2012
שלום. לא מזמן הייתה לי קנדידה בנרתיק וקיבלתי טיפול על ידי רופא נשים. בן זוגי בזמן שהיתה לי את הקנדידה עשה לי מין אוראלי (לא ידעתי בזמן הזה על קיומה של הקנדידה). הקנדידה בפות עברה,אך אני מרגישה צריבה בלשון תקופה ממושכת. האם הדבר אפשרי שדרך נשיקות בפה תוך כדי מין אוראלי שבן זוגי עשה לי הקנדידה עברה מפות לפה ולכן אני סובלת מצריבה בלשון או שהדבר פסיכולוגי שהכנסתי לעצמי לראש? איך אוכל לבדוק ולהיות רגועה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חוזרת בבקשה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012הסבירות שנדבקת מקנדידה דרך מין אורלי אפסית אבל כדי לשלול קנדידה בפה ולהרגע פני לבדיקת רופא אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ועדשות מגעשולה23/07/2012
שלום,
קיבלתי גלולות שנקראות מינס והינני מרכיבה עדשות מגע בעלות מספר מינוס 4.00 ו4.50.
קראתי בעלון שאסור להרכיב עדשות מגע בזמן נטילת הגלולה.
אני לא רוצה להספיק להרכיב עדשות מגע, האם זה בסדר שאני אמשיך בזמן נטילת הגלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ועדשות מגע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012עדשות לא מונעות יעילות של גלולות ואין בעיה מבחינת הגלולות להמשיך לשים עדשות, הבעיה היחידה היא שהגלולות עלולות לגרום לכך שהעדשות יספגו יותר שומנים עליהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ועדשות מגע
שולה29/07/2012אם אני שמה עדשות מגע יומיות זה בסדר?
אני מאוד חוששת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותת שאלה..!!!מיריתתתת23/07/2012
לפני כ 4 חודשים נטלתי 2 חפיסות של גלולות אמילי לצורך טיפול בציסטה וכאבי ביוץ עזים. לאחרונה חזרו לי הכאבים מאוד והרופא נתן לי גלולות גינרה שהבנתי שהמינון הורמונים בהם יותר גבוהה ואני קצת חוששת מזה.
אני לא מעשנת ובריאה בדרך כלל אך רציתי לדעת האםהגלולות ממש משמעותיות במינון והאם הן נחשבות גלולות טובות?
בנוסף שכחתי לשאול את הרופא אם הן יעילות גם במניעת היריון? שכמובן אני מתחילה אותן ביום הראשון למחזור עם ההפסקה של 7 ימים וכו.. וממתי אני מוגנת???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולותת שאלה..!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012תתחילי את הגלולות מהיום הראשון של המחזור ואת מוגנת מיד. גינרה אלו גלולות מצוינות ואין מה לחשוש מהן, גם אם כמות ההורמונים שם קצת יותר גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ...שקד23/07/2012
שלום ,
אני בת 14 וחצי ולפני כחודשיים וחצי שמתי לב שיש הבדל קיצוני בין השד הימני לשמאלי, אשמח לדעת ממה זה נובע ? ועם יש ניתוח או כל דבר אחר שיכול לעזור לי ואפשר לבצע אותו בגילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012אין צורך בניתוח עדיין לא השלמת את התפתחות השדיים ועד גיל 18 הרבה שינויים עוד יכולים לקרות. אסימטריה קלה בין גודל השדיים שכיחה ותקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה בהנקהשני22/07/2012
ילדתי לפני 3 חודשים ואני מניקה. לפני כשבוע הרופאה שלי אמרה לי שאני כנראה מבייצת. זו לידה ראשונה ולא אחרונה. אני מחפשת אמצי מניעה לבערך שנה. הרופאה שהייתי אצלה אמרה שאם אני מבייצת אז הגלולות שמתאימות לזמן הנקה לא יהיו אפקטיביות. מה הכוונה? אנחנו ממש לא רוצים הריון בשנה הקרובה.
האם גלולות? האם יש התקן שהוא לזמן קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה בהנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012את יכולה בכל זאת לנסות לקחת את הגלולות להנקה ולראות אם זה יעכב את הביוצים הבאים
גם אם היה ביוץ אלו הגלולות היחידות שאת יכולה לקחת כיום והן יעילות גם בנשים שמבייצות ולא מניקות(אם כי במידה קצת פחותה מאשר גלולות רגילות אך עדיין יעילות מאוד גבוהה)
אופציה אחרת זה קונדומים ספוגיות או קוטלי זרע ששמים לפני המגע המיני, או התקן שכרגע לא מומלץ אם את מתכננת הריון בשנה הקרובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירהלירון22/07/2012
שלום, אני לירון, בת 20, ולפני ארבעה חודשים בערך קיימתי עם החבר שלי פעם ראשון יחסי מין.. בפעם הראשונה מאוד מאוד כאב לי ובהתחלה הוא בכלל אל הצליח לחדור.. רק אחרי הרבה ניסיונות הוא הצליח אבל רציתי בערך למות מכאבים..
אני מתארת לעצמי שזה נבע מהלחץ של הפעם הראשונה..
אבל מאז כבר קיימנו הרבה פעמים יחסי מין ואני כבר ממש משוחררת ואני נהנת מהאקט עצמו ומכל המשחק מקדים, אבל הבעיה היא שאני פשוט לא נהנת מהחדירה.. לא רק שאני לא נהנת, זה גם כואב לי.. לא ברמה כלכך גבוהה, אבל עדיין כואב. ניסינו כמובן עוד הרבה סוגי תנוחות, וחלקם כואבים יותר, חלקם כואבים פחות.
אבל עדיין.. זה פשוט מתסכל בטירוף. יכול להיות שיש לי בעיה?
וחשוב לי לציין שאני וחבר שלי מאוד מאוד פתוחים אחד עם השני, ואני משתפת אותו בהכל, ככה שאין סיכוי שזה נובע מלחץ או מאי נוחות. במהלך היחסי מין אני תמיד רפויה ורגועה. ועדיין, לא נהנת מהחדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012את צריכה לפנות לבדיקת רופא נשים כדי לבדוק שאין בעיה רפואית שגורמת לכאבים. בינתיים את יכולה למרוח משחה מאלחשת בשם אזראקאין 5% חצי שעה לפני החדירה זה יקל על הכאב בחדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזלירון22/07/2012
היי לכולם,
הרופאת נשים שלי אמרה לי להתחיל להשתמש בגלולות יאז מכיוון שיש לי ציסטא בשחלה וזה גרם למחזור לא סדיר..
בקיצור, ביום חמישי קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת את הגלולה..
לקחתי גלולה ביום חמישי, ואז ביום שישי, וביום שבת קמתי עם פריחה בידיים ובבטן.
בחיים לא היתה לי פריחה בגוף.. (לא שאני זוכרת..) וזה היה פריחה מסוג מאוד שונה. לא אכלתי שום דבר מיוחד ולא נגעתי בשום דבר מיוחד, כך שאני מתארת לעצמי שזה נגרם מהגלולות. ביום שבת כשהופיעה הפריחה לא לקחתי גלולה.. וביום ראשון קמתי בלי פריחה.. היא עברה לחלוטין. בקיצור, דיברתי עם הרופאת נשים שלי בטלפון והיא אמרה לי להפסיק לקחת.. והיא גם אמרה לי שהיא בחיים לא שמעה על תופעה כזאת שמישהי קיבלה פריחה מגלולות.
זה ממש מדאיג אותי.. מישהו פעם שמע על מישהי שהיתה לה פריחה, או שאני היחידה שזה קרה לה?
יכול להיות שאני אלרגית לכל סוגי הגלולות?
לצערי הרופאת נשים שלי יחסית צעירה ואני מניחה שהיא לא ממש מנוסה (כרגע אין לי אפשרות לעבור רופא נשים..)
מישהו כאן יודע להמליץ לי על סוג גלולות שהוא חושב שיהיו לי יותר מתאימות שאני אוכל לבקש מהרופאה שלי מירשם ספציפי עליהם?
כי גם כל האחיות שאני מכירה וסיפרתי להם את זה, הם נורא הופתעו שמלכתחילה קיבלתי יאז ולא סוג אחר.
אני ממש מקווה שיידעו לעזור לי כאן...
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012יאז גלולה מצוינת אבל אם היתה פריחה לא כדאי לך להמישך איתה. אפשר לנסות כל גלולה אחרת ולראות מה יהיה. אין דרך לנבא האם הפריחה תקרה עם גלולות אחרות או לא.
פריחה כתגובה לגלולות זוהי תגובה נדירה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתטל22/07/2012
שלום,הייתי אצל רופא נשים לאחר ניסיון של שתי גלולות שלא עשו לי טוב (מינס וגינורא) הוא החליט שאני אשתמש בטבעת..
התחלתי את השימוש והכל בסדר,פשוט אני צריכה לעבור בדיקת MRI השאלה שלי היא אם אני אצטרך להוציא אותה למשך הבדיקה?או שאפשרי שאיהיה עם זה בבדיקה?
הMRI הוא אגן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012התיעצי עם הטכנאים של הMRI בכל מקרה אין מניעה להוציא את הטבעת עד 4 שעות ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא דלקת ולא פטרייהאמיר22/07/2012
שלום, לפני כשבוע החלו לי סימפטומים של דלקת בדרכי השתן ודם בשתן. לאחר כיומיים הצטרפו אליהם גירוד והפרשות המאפיינות פטריה. הלכתי לבדיקה אצל גניקולוגית ששלחה תרבית שתן וכן תרבית ואגינאלית לפיענוח ובהוראתה התחלתי טיפול בפטרייה עם משחה ופטיליות . שתי הבדיקות חזרו שליליות. מאז ההפרשות התמעטו והאי נעימות באזור פחותה אך קיימת- יש הרגשה של שורף וצורב מידי פעם. מה אתם חושבים שיכול להיות לי אם זו לא פטרייה וגם לא דלקת בדרכי השתן?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דלקת ולא פטרייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012יכול להיות שהיו דלקות שלא באו לידי בטוי התרביות. קחי חמוציות ופרוביוטיקה לנרתיק למשך שבוע ונראה מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פטקיה או חיידק?אני22/07/2012
שלום,
איך ניתן להבחין בין דלקת חיידק או פטריה בנרתיק?
מה מבדיל בינהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פטקיה או חיידק? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012פטריה נרתיקית יוצרת גרד חזק והפרשות סמיכות דמויות קוטג',
חיידק יכול להיות בלי גרד ורק הפרשות מרובות חלביות צהובות או ירוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השמנת יתר גורמת להפסקת הוסת?רוית22/07/2012
שלום, אני בת 39, עד השנה האחרונה הייתי שמנמונת, אך בשנה האחרונה השמנתי בצורה משמעותית (עליתי להערכתי כעשרה קילו בחודשים האחרונים). עד החודשים האחרונים הוסת שלי היתה סדירה מאוד ומדוייקת מאוד מבחינת הזמנים. אולם, בשלושה חודשים האחרונים שמתי לב למשהו מוזר - בפעם האחרונה שהיתה לי וסת, היא היתה בהפרש של 45 יום מהוסת הקודמת, וכעת עברו 39 יום נוספים ועדיין לא קיבלתי וסת פעם נוספת. רציתי לברר האם הזמנת יתר גם גורמת להפסקת הוסת (אני יודעת שזה קורה כשמישהו מגיעה לאנורקסיה, אך לא ידוע לי האם המצב דומה כשמשמינים נורא). האם יכול להיות שמדובר בתופעה של גיל המעבר? זה לא מוקדם מדי בגיל 39? אני מכירה נשים שיש להן וסת עד עד גיל חמישים ומעלה. לתשובתכם המהירה אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם השמנת יתר גורמת להפסקת הוסת? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012לא תופעה שכיחה אבל יכול להיות שהשמנת יתר קורית בגלל הפרעות הורמונליות שגם גורמות לאיחור במחזורים, עשי פרופיל הורמונלי בבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ שלי?טל22/07/2012
שלום וברכה,
אני בת 34+ילד.
כ-10 ימים לאחר הפסקת הווסת קיבלתי הפרשה אדומה (צמיגית) עם דימום קל שהפסיק מיד.
מכיוון שאנו "מנסים" עכשיו.. חשוב לי לדעת מתי הביוץ. האם הגיוני שקיבלתי שוב מחזור קצרצר? (בד"כ הדימום שלי מאד ארוך) ואז הביוץ שלי רק עוד שבועיים??
אודה מאד לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הביוץ שלי? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/07/2012יכול להיות שהדימום הקל היה בזמן הביוץ. קני ערכות ביוץ בחודש הבא ותתחילי לבדוק כשבוע וחצי מתחילת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף...עדן22/07/2012
הי,שמי עדן, 21. אני מתחתנת בעזרת ה' בעוד כחודש. בשבוע האחרון הרגשתי גירוד מוזר ולא רגיל באיזור איבר המין שלי. בתחילה לא ייחסתי לזה משמעות, אך לאחר שכבר 3 ימים הגירודים לא פוסקים, הסתכלתי לראות אולי יש שם משהו, וראיתי מן פצעון קטן ולבן. אני ממש לחוצה מזה כיון שבחיים לא היה לי שום דבר כזה, אני בחורה נקייה, לא קיימתי יחסי מין עדיין כך שאני יכולה לשלול וירוסים שמועברים דרך גוף אחר.
מכיון שאני מתחתנת בקרוב הדבר מלחיץ אותי עוד יותר שמא הוא לא יעבור ותהיה לי בעיה...
בכוונתי לפנות לרופא נשים, אך לפני כן אשמח לשמוע כיוון לדעת מה זה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/07/2012יכול להיות דלקת מקומית שמופיעה בגלל הסטרס של החתונה פני לבדיקת רופא נשים ואין מה להלחץ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בשרניים באזור הפות ופי הטבעתאור22/07/2012
שלום.
לפני כשבועיים הרגשתי בליטות באזור פי הטבעת ניסיתי להסתכל עם מראה אך אי אפשר היה לראות כלום. זה לא מגרד ולא שורף ורק אם מעבירים את האצבע אפשר להרגיש אותם.
השבוע גיליתי עוד פצעים מהסוג הזה באזור הפות בשפתיים החיצוניות וכמה באזור הנרתיק, כמו חתיכות בשר קטנות כאלה.
מה זה? ואיך אפשר לטפל בזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בשרניים באזור הפות ופי הטבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/07/2012פני לבדיקת רופא נשים נשמע כמו יבלות ולכן השתמשי בקונדומים כשאת מקיימת יחסי מין עד לאבחון שכן זה מחלה וירלית המועברת בקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)