מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחת עזרקאיןליאת12/08/2012
שלום,
לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין אחרי שנפטרתי מבעיית הוגיניסמוס שהעיקה עליי במשך שנים רבות.
הרופא המליץ לי להשתמש במשחת אלחוש בפעמים הראשונות במידה ויהיו כאבים בחדירה.
האם עזרקאין ג'ל (שניתן לרכוש ללא מרשם רופא) יכול להיות פתרון מתאים במקרה הזה?
אדגיש שאני מצליחה לקיים יחסי מין גם ללא המשחה אבל בגל שעדיין קיימים כאבים הייתי רוצה להשתמש בה במקרים קיצוניים...
תודה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת עזרקאין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2012את יכולה להשתמש בג'ל או במשחת אזראקאין לפני קיום יחסי מין. המשחה מרדימה יותר חזק אבל צריך לקחת אותה חצי שעה לפני החדירה. כדאי לפנות לברור מדוע יש לך עדיין כאבים בחדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של נטילת גלולותנועה12/08/2012
בוקר טוב
אני בת 24 ומעוניינת להתחיל לקחת גלולות, בעבר לקחתי תקופה והפסקתי כי אני סובלת מעודף משקל והרגשתי שהגלולות גורמות לי לעלות עוד במשקל.
רציתי לדעת האם יש גלולות שיכולות להתאים לי? שאינן גורמות לעלייה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה שאולי יכולה לעזור...
נטלי19/08/2012אני בת 23 וגם אני סובלת הרבה שנים מעודף משקל. שהתחלתי לצאת עם בן זוגי הנוכחי גם פחדתי להתחיל ליטול גלולות מאותה סיבה שלך- עלייה נוספת במשקל. התייעצתי עם מס' רופאים וגם קראתי בפורומים רפואיים כי לא כל הגלולות משפיעות על משקל הגוף. לאחר ההמלצות התחלתי לקחת גלולות בשם "פלורט" אם את מכירה ובלי עין הרע לא נרשמו קילוגרמים נוספים... אני מקווה שתסתדרי, שיהיה שבוע טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהסתיו11/08/2012
אני לוקחת גלולות מליאן שלושה חודשים והחודש בשבוע השני שכחתי גלולה ודילגתי ישר לגלולה הבאה. מאז קיימתי יחסים לא מוגנים. האם יש אפשרות שנכנסתי להריון?
אם השארתי את הגלולות במכונית בשמש במהלך היום היעילות שלהן נפגמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להיות בטוחה
נעמה12/08/2012תמיד יש סיכוי כזה אם שכחת גלולה, היעילות שלהן זה כשלוקחים את כולם באותה השעה. אם את לא בטוחה את יכולה לקחת נורלבו כדי שיפחית את הסיכויים. רק חשוב להקפיד לא לשכוח גלולות. בנוגע לזה שהגלולות היו בשמש אם הן לא נזלו לא נראה לי שמשהו קרה להן אבל צריך לשאול משהו שבאמת מבין בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מספיקה לקנות פוסטינורשיר11/08/2012
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ביום רביעי וכשהוא גמר החליק הקונדום,רק עכשיו הבנתי שיש סיכוי שאני בהריון ועכשיו יום שבת והחנויות נפתחות רק בערב,כ77 שעות אחרי.
לקנות פוסטינור או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מספיקה לקנות פוסטינור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/08/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללאמוחזור ולא לוחתהורמונmumi11/08/2012
לאחרהפריות מוחזור הופסק לאחרהפלה שהיתה ועשו גרידה ומאז אין מחזור מלבד ההורמונים שהוזרקו לי להפריותלא לקחתי הורמונים ניסיתי פרוגילוטון אך זה עשה לי רע היום אחר הפריה ולידה אחרונה לפני 6 שנים אני לא לוחת הורמונים יש לי הרגשת יובש בנרתיק וכאבים וחוסר חשק ליחסי מין בעקבותזאתכיום צריבה נוראית באיזור בבדיקת שתן בסטיק לוקוציטים חלבון ואריטרוציטים חיובימה יכול להיות יכול להיותהתנבנות או מה שגורם לכך יש יובש נוראי שמתגבר אנא איזה טיפול יעזור ליובש או מדבקות הורמונים שיתאימו מה מה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאמוחזור ולא לוחתהורמונ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/08/2012את כותבת מאד לא ברור. ייתכן שיש לך הדבקויות תוך רחמיות, לכן חשוב לשקול בדיקה של הרחם - היסטרוסקופיה. תפני בבקשה לרופא המטפך שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד ואי נעימות בפתח המיןדנה11/08/2012
שלום, לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי. לפעמים קורה שהאזור לא רטוב מספיק מבחוץ אז מתבצעת חדירה כאילו בכוח, או קורה שאיבר המין של חבר שלי חודר אליי בזוית לא טובה, מה שגורם לי לקצת כאב ועקצוץ בסיום יחסי המין.
חשבתי שהכאב הזה והעקצוצים יעברו לי תוך לילה, אבל הם לא עברו והמשיכו עוד יום שלם וגם התחילו לגרד. כאשר פתחתי את השפתיים כדי לראות שאין אדמומיות ראיתי שפתח המין צבוע מעט בלבן עם חתיכות קטנטנות וגם כל האזור כנראה טיפה אדום לפי מה שאני מצליחה לראות.
חשוב לציין שהיתה לי פטרייה בעבר שכנראה הועברה אליי ממישהו או נגרמה מלכלוך שנכנס בזמן קיום יחסי מין ואני יודעת את הסימפטומים שלה. סבלתי אז מהפרשות גדולות של חתיכות לבנות\צהובות והיא גם הייתה מלווה בריח רע.
עכשיו המקרה הוא קצת שונה. כאשר אני מכניסה אצבע לפתח אין בפנים שום חתיכות, אלא רק כאילו מסביב לפתח יש את החתיכות הלבנות הקטנות. גם אין שום ריח חריג.
האם יכול להיות שזהו רק שפשוף שהתפתח מהחדירה? או שזה שוב התחלה של הפטרייה, שלמיטב זכרוני גם התחילה בגירוד הזה והלבן מסביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד ואי נעימות בפתח המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2012מרחי משחת אגיסטן ואם לא תהיה הקלה תוך 24 שעות פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטח וגינלי- ממצאיםאני10/08/2012
לאחר טיפול בדלקת נרתיקית עשיתי משטח וגינלי.
התקבלו תוצאות, אבל אני לא מבינה מה זה אומר. האם תוכל לפענח לי?
אני רואה שבEpithelial cells יש פלוס, מה זה?
אציין שאני סובלת מכאבים ביחסי מין. תודה רבה!
תוצאות הבדיקה:
Epithelial cells +
Fungus בעבודה
WBCs בודדים
Trichomonas לא נמצאו
Gram Stain normal* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטח וגינלי- ממצאים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2012חסר תשובת פטריה אם יש או לא
שאר הממצאים תקינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהנעמה10/08/2012
שלום רב,
שבוע שעבר לקחתי אנטיביוטיקה במשך שלושה ימים והפסקתי כי היא עשתה לי כאבי בטן. בכל אותו הזמן המשכתי לקחת גלולות כרגיל. אחרי שלושה ימים שהפסקתי את האנטיביוטיקה קיבלתי דימום מוקדם (למרות שכבר לא השתמשתי בה יותר).
היום התחלתי חפיסת גלולות חדשה.
השאלה שלי היא האם אני מוגנת עכשיו מחדש? האם האטיביוטיקה עלולה להמשיך להוריד את מינון הגלולה גם אחרי שבוע שאני לא לוקחת אותה?
אני לא רוצה לקיים יחסי מין לא מוגנים.
בקיצור, האם אני מוגנת החודש הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/08/2012כן, את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףאלמונית10/08/2012
שלום דר' יקר!
יש לי שאלה שמאוד אשמח לקבל עלייה תשובה ברורה. קראתי קצת באינטרנט וכל רופא אומר משהו אחר ולכן תשובה ברורה מאוד תעזור לי. אני לוקחת גלולות הרמונט (כבר חפיסה רביעית) שחכתי לקחת 2 גלולות ברצף באמצע החבילה בערך. אני לא זוכרת כמה כדורים נשארו. לפי מה שאני מבינה אני לא מוגנת בכל מהלך החבילה אבל יש רופאים שאומרים שאם קיימתי יחסי מין שבוע לפני ששחכתי את הגלולה אז אני גם לא מוגנת. ושגם בשבוע הראשון של החפיסה החדשה אני לא מוגנת. האם זה נכון? איך אפשר לדעת? בשבוע הפסקה בין חבילה לחבילה היה לי דימום רגיל. זה אומר שאני בטוח לא בהריון? כי אני מרגישה מאוד מוזר! עצבנית מאוד מאוד הבטן קשה והחזה כואב מאוד וגם הפרשות ממש רבות.
כמו כן, אני בת 26 מעשנת בערך קוספא ליום. אני צריכה לעשות בדיקת דם לקרישיות יתר? הרופא לא אמר לי כלום, פשוט רשם הרמונט וזהו
לתשובתך האדיבה אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2012כדאי להשתמש בקונדומים בשבועיים הקרובים. אם יש חשש מהריון עשי בדיקת שתן להריון ניתן לקנות בבית מרקחת ללא מרשם רופא
לגבי קרישיות יתר התיעצי עם רופא הנשים שלך אם יש סיבה לעשות בדיקות או לא
הענין של העישון מתחיל להיות קריטי מעל גיל 35* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפיסמין10/08/2012
שלום רב...
עשיתי בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה,שלחו אותי לעשות בדיקת קולפוסקופיה שיצאה תקינה, לאחר כחצי שנה עשיתי שוב לביקורת בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה ושוב בדיקת קולפוסקופיה שיצאה שוב תקינה. שאלתי היא מה זה אומר כי למיטב הבנתי הבדיקות מסתמכות אחת על השניה אך האם הן לא אמורות להיות חופפות אחרי פעמיים? על איזו בדיקה להסתמך? והאם קיים חשש להיכנס להיריון בקרוב?...
לתשובתכם המהירה אודה,שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/08/2012אני ממליץ לבצע בדיקת HPV-TYPING. זה יתן תשובה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא מגיבים-חלב אם-דחוףyana10/08/2012
שלום רב לכולם!
שאילה שלי היא איך מתפתרים מחלב אם אחרי 7 חוד' שאיבה?
רופא מטפל שלי אמר לשאוב טוב לשים כרוב ולקשור חזק את השדיים...כי אין כ"כ כדורים לייבוש חלב יש רק כדור אחד שלא בדיוק עוזר אלא קצת מקל על התהליך.האם נכון?
אכן עשיתי כך אולי לא שאבתי טוב, המשאבה כבר לא עובדת טוב, אבל השדיים נורא כואבות לי התמלאו וגם אני בערב מורידה הכל כדי להתקלח ולהחליף כרוב האם זה אמור להיות כך האם זה יעבור מתישהו ,ותוך כמה זמן ,והאם אפשר היה להוריד או שאני צריכה להסתובב כך עם שדיים קשורות ולא לגעת בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מגיבים-חלב אם-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2012אל תשאבי יותר בכלל קשרי את החזה חזק מאוד ותוך 48 שעות החלב יפסק. אם יש כאבים וגודש הכרוב עוזר להקטין את הגודש אבל מה שחשוב זה קשירה חזקה והפסקת שאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מאוד
yana12/08/2012תודה על התשובה! אני כבר כמעט שבוע(מיום שני שעבר) לא שואבת מסתובבת עם כרוב והשדיים קשורות כמובן אבל עדיין יש לי גושים בחזה במיוחד למטה, למלה כמעט אין כלום. וכמעט ולא כואב גם רק לפעמים והשאילה האם זה בסדר שאחרי שבוע עדיין יש גושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתבכתי עם התאריכים של הגלולות.עזרהעדי ברמן10/08/2012
טוב... לפתוח יומנים :)
קצת הסתבכתי ועשיתי לעצמי בעיות...
אז ככה - ב2.5 (חודש מאי) התחלתי חפיסה חדשה אחרי שבוע הפסקה, ברגיל.
ב22.5, יום שלישי, הפסקתי לשבוע הפסקה וב26.5 קיבלתי מחזור.
ב30.5 התחלתי שוב חפיסה חדשה.
חודש אחרי, ב19.6 יום שלישי, הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אבל המשכתי לחודש נוסף כיוון שהיה לי אירוע שלא הייתי יכולה להיות בו במחזור...
לפי החישובים שלי - ב17.7 הייתי אמורה להפסיק את החפיסה ולחכות שבוע, אבל גם אז נאלצתי להמשיך חודש נוסף בשל אירוע.
ביום ראשון האחרון גיליתי שאבדה לי חפיסת הגלולות והייתי בחו"ל כך שלא יכולתי לקנות חדשה, אז לא הייתה לי ברירה ונאלצתי להפסיק את הגלולות. כלומר - יום שבת ה4.8 הייתה הגלולה האחרונה שלקחתי, וסיימתי את החפיסה בטרם עת.
מה עליי לעשות כעת? טרם קיבלתי מחזור.
מתי עליי להתחיל חפיסה חדשה?
***מצורפת תמונה עם יומן של ארבעת החודשים האחרונים עם הסבר נוסף ונוח יותר***
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתבכתי עם התאריכים של הגלולות.עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2012עשי הפסקה שבוע וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה עקשנית בהריוןשולי09/08/2012
שחום.אני בהריון חודש 8 סובלת מפטריה עקשנית כבר חודשיים.כבר השתמשתי איזה 10 פעמים בנרות אגיסטן המינון הכפול וזה לא עוזר.מה אפשר לעשות.שותה גם כדורי פרוביוטיקה.האם זה לא בעייתי בלידה והאם לא מסוכן לעובר השימוש המרובה באגיסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה עקשנית בהריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/08/2012ראשית כל את זקוקה לאבחנה ברורה: האם באמת מדובר בפטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שולי11/08/2012תודה על התגובה ואכן נבדקתי ונאמר לי שזאת פטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון צוואר הרחםמאיה09/08/2012
שלום,
אני בת 28 ולפני שנתיים וחצי בערך עשיתי את החיסון הראשון נגד סרטן צוואר הרחם, אחרי חצי שנה עשיתי את השני.. ועד היום לא עשיתי את השלישי. מהחיסון השני חלפו שנתיים). האם אני צריכה לעשות את החיסון השלישי או שכבר ההשפעה של שני החיסונים הראשונים פגה? האם מותר אחרי שנתיים לבצע את השלישי?
האם החיסון השלישי שונה בהרכבו הכימי מהשניים הראשונים או שזה אותו חיסון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון צוואר הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/08/2012היות ולא ביצעת את החיסון כפי שהומלץ את אינך מחוסנת. אין מקום לזריקה נוספת כעת. תפני לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ובהמשך..
מאיה11/08/2012פניתי לרופא המשפחה שלי שמכיר את הסיפור והוא אמר לי שכן יש מקום לעשות את החיסון השלישי, אף על פי שחלפו מהאחרון שנתיים..
עם מי עוד אפשר להתייעץ בנושא? עם רופא נשים עדיף?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהלורין09/08/2012
שלום
הייתי אצל רופא הנשים שלי בגלל פטריה בנרתיק וגירוד מטורף , הוא הביא לי קפסולות לשתות דרך הפה קפסולה אחת כל שלושה ימים , לגבי הקפסולה השניה לפי הצורך.
הבעיה שלי שהרופא שלי יצא לחופש ואני מרגישה קצת יותר טוב אבל עדיין יש לי גירוד וקיבלתי מחזור אז לא יודעת האם מותר לקחת את הקפסולה השניה בזמן המחזור
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2012המשיכי את הקפסולות דרך הפה כמו שהנחה אותך רופא הנשים למרות המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)