מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה ברחם וגלולות סרזטלירז06/12/2011
אני כחודשיים אחרי לידה ,לוקחת גלולות סרזט במשך 3 שבועות, אתמול הרגשתי כאב כמו סוג של התכווצות ברחם תוך כדי הנקה שמיד לאחריו ראיתי דימום לא רציני(בגודל של מטבע), מאותו רגע אני חשה בכמין כאב המום ומעט צורב באזור הרחם בקו של המפשעה, מאז לא ראיתי שום דימום, האם יש סיכוי שהנ"ל הוא כתוצ' מהגלולות או שזה יכול לנבוע מפצע באזור או סימפטום של דבר אחר?אני לחוצה מכך שהכאב עדיין ממשיך . תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ברחם וגלולות סרזט - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/12/2011קשה לקבוע ללא בדיקה מה הגורם לצריבה או לכאב
ממליץ לפנות לרופא נשים לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דחוף להיום...מיכל06/12/2011
אני לוקחת גלולות יסמין כבר 3 חודשים לאחר שעשיתי הפסקה די ארוכה, סיימתי חפיסה ורציתי לדחות את המחזור שלי אז תכננתי להמשיך רצוף לחפיסה הבאה אבל קרו כמה דברים שבגללם שכחתי לקחת את הגלולות יומיים ברצף, לא ידעתי מה לעשות כי ממש חשוב לי לא להיות השבוע במחזור אז המשכתי מאיפה שהפסקתי (כמו שעושים כששוכחים אחת) אבל התחילו לי הפרשות של התחלת מחזור והן ממשיכות יומיים אצלי בדר"כ ביום השני והשלישי של המחזור הוא ממש ממש חזק. כרגע זה לא ככה וההפרשות חומות מוזרות, השאלה היא אם להמשיך לקחת את שאר החבילה או להפסיק? (בדר"כ אני מקבלת מחזור יומיים וחצי-שלושה ימים אחרי שאני מפסיקה לקחת את הגלולות) תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת דחוף להיום... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/12/2011ניתן לצרף שתי חפסות ברצף
בתקווה שהמחזור עוד לא התחיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ברחםאפרת06/12/2011
שלום, אחותי בת 26 מנסה מזה 8 חודשים להיכנס להריון, יש לציין כי מאז שהפסיקה את הגלולות, לאחר תקופה של 6 שנים, המחזור לא היה סדיר כלל. היות והיא מתגוררת בחו"ל רק לאחרונה פנתה לרופא הנשים, אשר הביא לה מס' כדורים שיסדירו לה את המחזור ויעודדו ביוץ. בפגישתה עם הרופא אתמול לשם לקיחת דגימת דם במטרה לאבחן אם אכן יש ביוץ, התגלתה ציסטה ברחם בגודל של 4 ס"מ, (יש לציין כי סבלה מאוד בשבועיים האחרונים מכאבי בטן). הרופט טען כי סיכויי הכניסה להריון עם הציסטה קלושים ויש להמתין עד שהציסטה תעבור. יש לציין כי אחותי בולימית. האם יש קשר בין בולימיה לציסטה? כיצד ותוך כמה זמן בדר"כ עוברת הציסטה והאם יש דרך לזרז התהליך?
אשמח למענכם היות ואין לה שום אוטוריטה מהימנה עם הרפואה בחול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה,אבל ...
לירז06/12/2011גורמי סיכון ל ציסטה בשחלות:
• גיל 20-35
• לקיחה כרונית של תרופה נגד אפילפסיה הנקראת ולפורט
• נשים הלוקות באנדומטריאוזיס, מחלה דלקתית של האגן או בולימיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה ברחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/12/2011אין קשר בין בולמיה לציסטה.
המשך טיפול על פי המלצות רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור אצל הגניקולוגשרית06/12/2011
אני בת 24 וביקרתי בצעירותי אצל הגניקולוג אך לא עברתי אף פעם בדיקה.
אני פעילה מינית כבר 5 שנים מאז ביקורי האחרון אצל הרופא. האם יש צורך ללכת לרופא נשים ולבקש בדיקה?
מה רצוי ללבוש לבדיקה? (מבחינת נוחות הבדיקה- שמלה\חצאית או מכנס?)
מלבד הבדיקה הסטנדרטית האם ישנה גם בדיקת שדיים בדרך כלל?
בעבר שמעתי מחברותיי שלעיתים נדרשת בדיקה רקטלית לשם מישוש הרחם מצידו השני האם דבר כזה עדיין נהוג?
שאלה נוספת שמטרידה אותי, היא התגובה הטבעית לעירום כאשר אני מתפשטת מול מישהו לעיתים באופן בלתי נשלט אני מפרישה איזשהו נוזל מעט צמיגי שנועד להקל על החדירה איך מונעים זאת בעת מפגש עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור אצל הגניקולוג - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/12/2011רצוי להבדק ע"י רופא נשים
אין צורך בבדיקה רקטאלית על פי רוב
באשר ללבוש- לפי נוחיותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעה ע"י נוברינגיעלי06/12/2011
אני משתמשת כאמצעי מניעה ב נוברינג
משום מה לא שמתי את זה ביום השלישי כפי שצריך
אני כרגע ביום השביעי שמיני
שאלתי היא האם זה ישפיע באם אני ישים את זה מעכשיו
אשמח לתגובה בהקדם האפשרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעה ע"י נוברינג - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/12/2011יתכן שיבוש בסדירות המחזור כמו כן מבחינת האפשקט המגן- כמובן שהיעילות נפגמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דחוף!!!דפנה06/12/2011
שלום, אני מתחילה לראשונה לקחת גלולות והבנתי שצריך לחכות עד להופעת המחזור וביום הראשון למחזור לקחת סביב אותה שעה שנוחה לך לקחת תמיד .קיבלתי אתמול בערב מחזור אך לא בשעה בה רציתי לקחת קבוע אלא טיפה אחר כך.. האם זה בסדר שאקח היום בשעה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דחוף!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/12/2011לא ניתן לדלג ביממה, מבחינת שינוי בשעות- אפשרי לבצע שינויים קלים בשעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה 7 שנשכחה ...מ06/12/2011
החודש שכחתי ליטול את הגלולה השביעית בחפיסה, מיד לאחר שנזכרתי (מעל ל-12 שעות) נטלתי אותה, והמשכתי הלאה עם הגלולות ...
שבוע לאחר מכן קיימתי יחסים ללא אמצעי מניעה.
האם יש חשש להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה 7 שנשכחה ... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011אל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!לא יודעת מה לעשות!נטע06/12/2011
התחלתי לקחת גלולות מינס מלפני יומיים והיום בבוקר שמתי לב שישי לי התחלה של כתם ממש ממש בהיר (בנתיים) בצידי האף...ידעתי שהסיכון לזה קיים אבל לא האמנתי שזה יקרה לי
אני יכולה להפסיק לקחת גלולות כבר היום?איך זה ישפיע עלי?
האם הכתמים רק יגדלו עוד אפילו שאני אפסיק מהיום לקחת את הגלולות??
מה לעשות??\תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!לא יודעת מה לעשות! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011אפשר להפסיק ולנסות טיפול מקומי להבהרת הכתם. לעיטים הכתמים הללו נשארים. השאלה מה חשוב לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת נטילת גלולותליאת05/12/2011
היי, יש לי מחזור לא סדיר בערך כל 3-5 חודשים...
הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה לי להתחיל לקחת גלולות על מנת לסדר את המחזור.
כדי להתחיל לקחת גלולות אני צריכה לחכות לקבל מחזור אך אני מחכה כבר 3 שבועות (הייתי אמורה לקבל שבוכ שעבר וזה לא קרה'
איך אתחיל ליטול את הגלולות אם אינני מקבלת מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת נטילת גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011לחזור לרופא שתתן טיפול לקבל ווסת ואז תתחילי גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהחנה05/12/2011
ערב טוב!
הייתה לי פטריה והגניקולוג נתן לי 3 נרות. העניין הוא שרק לאחר שסיימתי את הטיפול עם הנרות גיליתי את המוליך בתוך הקופסא... הכנסתי את הנרות רק עם האצבע- הכי עמוק שיכלתי. האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011מספיק. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירגיל05/12/2011
שנתיים לאחר לידה שנייה ועדיין המחזור לא סדיר. עד אז מחזור סדיר לחלוטין והיום עם התקן למניעת הריון מחזור מגיע כל 45 יום או 15 מהקודם מלווה בגוש למשך יום אחד ובפעם האחרונה דימום למשך שבוע.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011בירור אצל גינקולוג ובהעדר ממצאים טיפול להסדרת ווסת. באם תמצא הסיבה לאי סדירות הטיפול לפי הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדפנה05/12/2011
היי, אני צריכה להתחיל לראשונה לקחת גלולות אך הרופאת נשים אמרה לי לקבוע שעה שתיהיה נוחה לי לקחת וסביבה לקחת כל הזמן.. החלטתי שהשעה המתאימה היא שבע בערב, אך קיבלתי מחזור היום בלילה לאחר שבע בערב, האם זה בסדר שאקח את הגלולה הראשונה יום מחר בשבע בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011זה בסדר לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
גפן06/12/2011מה שאני עושה אגב עם הגלולות של פמינט זה שנרשמתי לשירות שלהם של המזכירונט אז כרגע אני מקבל כל יום בשמונה בערב הודעה לנייד שלי לבלוע גלולה. (ועד איחור של 12 שעות זה בסדר לקחת גם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר- דחוף!!!!!בת 2405/12/2011
קיבלתי היום מחזור אחרי שחודשיים לא קיבלתי. אני על גלולות מינס כבר המון שנים. באיחור המדובר לפני חודש הכלתי לרופא הנשים שעשה אולטרסאונד וגינלי ואמר שאני לפני ביוץ ולא במחזור המליץ לעשות בדיקה ביתית להריום ליתר בטחון- עשיתי שלילית.
הוא אמר שיכול להיטות שהמחזור לא הגיע בגלל שמינס זו גלולה במינון הורמונלי מאוד נמוך וזה קורה. אמר שאם זה מדאיג אותי מבחנה פסיכולוגית אפשר להחליף. והתחלתי לקחת הורמונט. היום כשהלכתי לשירותים יחד עם הדם יצא משהו מוזר.... עור או משהו אני לא יודעת מה זה... אני לא חשה כאבים עזים או חדים או כל דבר שאינו בשגרה.
האם זה משהו נורא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר- דחוף!!!!! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011סביר להניח שזו היא רירית רחם שבמקום להתנזל ולצאת כווסת נשרה בוות אחת כקליפה. לא זה לא נורא זה קורה לפעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףnetali2405/12/2011
שלום
אני בהריון ממש התחלתי.
יש לי שתי שאלות חשובות ממש דחופות.
אני בת 24 ומגיל 20 יש לי סיליקון בחזה ברצוני לדעת אם אפשר להניק או מה קורה אם הסיליקון אחרי הלידה? האם החזה מתעוות?
החתך מתחת לחזה עשיתי אותו לפני 5 שנים ואולו שתלי סיליקון.
השאלה השנייה היא העגיל בטבור האם צריך להוריד אותו בשלב מוקדם כמו עכשיו? או מתי לנכון להוריד?
ושאלה אחרונה?
האם מיטת שיזוף אסורה כבר בשלב כל כך מוקד זה מזיק? או אפשר ללכת פעם פעמיים בחודש הקרוב?
אני ממש בשבועיים הראשונים של ההריון.
מכיוון שאני שוהה בחול התור לרופא הוא רק שבוע הבא לכן אשמח לקבל תשובות בלי הכוונה לרופא כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי היקרה
צליל06/12/2011לנטלי 24קראתי מה שכתבת אני לא רופאה אני אישה רגילה מן המניין, פשוט בשלב שהבטן מתחילה לצמוח אי אפשר ללכת עם עגיל, עדיף מעכשיו להוציא לגבי מיטת שיזוף ברור צומח לך משהו בבטן מיטת שיזוף? תחשבי כל מה שאת מכניסה לפה נכנס לעובר, אז תישמרי לך, לטובתך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןחלי05/12/2011
שלום ד"ר שאלתי היא כזאת אכלתי מאוכל של מישהי שיש לה דלקת בשתן האם יש סיכוי להידבק ממנה במידה ולא רחצה ידיים היטב שהכינה אותו? בכלל רציתי לדעת איך נדבקים בדלקת זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/12/2011אינך בסכנה. לא נדבקים בדלקת בדרכי שתן מידים לא רחוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן
חלי06/12/2011כיצד נדבקים עם כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)