מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאוד מאוד !!!מיכל27/11/2011
שלום רב
בת 22,סובלת מהשמנת יתר. אין לי מחזור סדיר . סבלתי מדימומים ווסתיים חזקים מאוד ומאורכם (נמשכו עד חודשיים) לפני שנתיים, עד שהגעתי לאנמיה (6.7), וקיבלתי שתי מנות דם. טופלתי על ידי רופא נשים. והתחלתי ליטול גלולות למניעת הריון עלמנת להסדיר את המחזור. לאחר חודשיים זה הסתדר ועל דעת עצמי הפסקתי ליטול את התרופה.
שנה שעברה זה חזר על עצמו, אז התחלתי עוד פעם ליטול את הגלולות. וזה הסתדר. ועוד פעם הפסקי ליטול את זה.
לפני חודשיים זה חזר, אני כבר 3 שבועות עם דימום ממושך. רק שאתמול בלילה פתאום זה התגבר מאוד. התחיל להיות דימום חזק מאוד מאוד המלווה גושים גדולים של דם. אני כל רבע שעה מחליפה 2 תחפושות. אני לא מצליחה לצאת מן הבית בכלל, חשבתי לגשת למרפאה היום, אני לא מצליחה . הדימום הינו אינטנסיבי. !!!
על מה זה יכול להעיד ??? , ואיך אני יכולה לעצור את הדימום הזה???ומה זה הגושים האלו ???
וזה אמור \צפוי להיפסק בקרוב !!!
אני נואשת, בוכה כל הזמן. בבקשה תענו לי כמה שיותר מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד מאוד !!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2011א. פני בהקדם לטיפול רופא נשים ואם הדימום אינטנסיבי פני למיון נשים
ב. יש לך הפרעה הורמונלית שלא מאפשרת לך להפסיק גלולות כל פעם על דעת עצמך וחבל שאת מכניסה עצמך לצרות ולא עושה את ההחלטות בהתאם ליעוץ רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרת בדרכי השתן!!!דניאל27/11/2011
שלום, כבר שנתיים שאני סובלת מדלקת חוזרת בדרכי השתן.
שנה וחצי שהדלקת הייתה חוזרת כל תקופה של כמה חודשים ובפעם האחרונה היא לא עברה גם אחרי טיפול של יותר מ20 יום עם אנטיביוטיקה.
זאת אומרת טיפול חוזר באנטיביוטיקה בגלל שהדלקת לא עברה.
עם זאת, שתיתי כל יום 2 כמוסות של חמוציות , (האם יותר מועיל מיץ מאשר כמוסות?), שטפתי את האזור המון והשתדלתי לעשות פיפי ולשטוף אחרי קיום יחסי מין.
בנוסף לזה התחלתי לקיים יחסי מין מלאים רק בחודש האחרון , יכול להיות שיש לזה השפעה? וזה גורם לכך שהדלקת לא עוברת?
זה ממש מטריד אותי כי כלום כבר לא עוזר וזה חוזר שוב ושוב ואפילו לא עובר.
בנוסף לזה האנטיביוטיקה כל פעם גורמת לפטריה באיבר מין לחזור שוב ושוב למרות שאני לוקחת בנוסף לזה כמוסות של פרוביוטיקה.
שמעתי על הרבה דברים כמו חליטות של ענבי דוב או קפה ואפילו פיטרוזיליה רציתי לדעת מה באמת הכי עוזר להרגעה, לטיפול ואחרי זה למניעה?
בנוסף לזה חברה המליצה לי על פמינוז במקום אנטיביוטיקה לטיפול ומניעה? האם זה באמת יעיל כמו אנטיביוטיקה? וגורם לתוצאות טובות ומהירות לאורך זמן?
או שעדיף להתחיל עם טיפול של אנטיביוטיקה במינון נמוך , אפילו כל פעם אחרי קיום יחסי מין? (כי יש לי תחושה שזה הגורם לדלקות ). ושאלה אחרונה כמה זמן אחרי שהדלקת עוברת אפשר להתחיל לקיים שוב יחסי מין?
אני אשמח שתנו לי בהקדם האפשרי , צריכה מאוד את העזרה !!! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרת בדרכי השתן!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2011כשיש דלקות חוזרות בדרכי השתן כדאי לתת טיפול מונע באנטיביוטיקה כמו מקרודנטין למספר חודשים כדי לשבור את ההתקפים. פני לרופא משפחה לקבלת טיפול.
יחסי מין כדאי לקיים רק אחרי שהשלמת טיפול אנטיביוטי ואת לא סובלת מתסמינים של דלקת בשתן ולא פיתחת פטריה נרתיקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- הפלהמתן27/11/2011
אחותי בת 27, ונכנסה בטעות מחבר שלה להריון.. זה הריון ראשון שלה.
היא מעוניינת לעשות הפלה.. אבל היא מאוד פוחדת שאם היא תעשה הפלה, היא לא תצליח להכנס להריון בעתיד.
יש אחוז גבוה של נשים שעושות הפלה ואח"כ לא מצליחות להכנס להריון שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2011הסבירות לפגיעה בפוריות אחרי הפלה נמוכה. היום יש אופציות לא חודרניות לגרימת הפךה על ידי כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - מחזור והריון!!!!!!!!בת 2327/11/2011
שלום,
קיימתי יחסי מין מוגנים (עם קונדום) כמה ימים לפני שהגיע המחזור (הגיע ב- 17 לחודש הזה). הוא הסתיים בערך לפני יומיים-שלושה, אבל היום פתאום ראיתי (כשניגבתי) הפרשה עם מעט דם (כמו זו שיש בסוף המחזור), למרות שהוא כבר הסתיים.
האם יכול להיות שאני איכשהו בהריון והדם הזה זה מההשתרשות של העובר בדופן הרחם?
או אולי עדיין שאריות מהמחזור..?
אולי כדאי לומר שהוא לא הכי סדיר כי לפני 3 חודשים בערך הפסקתי עם הגלולות למניעת הריון אחרי תקופה של בערך 3 שנים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - מחזור והריון!!!!!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2011הסבירות להריון נמוכה אבל כדי להיות רגועה עשי בדיקת שתן להריון
כדאי גם לשלול מקור אחר לדימום עמו צוואר הרחם ואם לא עשית פאפ בחצי שנה האחרונה כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
בת 2327/11/2011בדיקת הריון פשוטה שקונים בבית מרקחת מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו!!!!!!
בת 2328/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/11/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות ועוד שאלה....... דחוף!!!
בת 2329/11/2011שלום. תודה על התגובה.
מסיבות אישיות ממש קשה לי להגיע לבית מרקחת או לרופא נשים.
רציתי לומר שמאז שרשמתי, לפחות פעם ביום (רק כשאני מנגבת) יש הפרשה חומה-אדמדמה (לא רואים ממש דם) עם ריח מוזר... לא בדיוק מסריח כמו של דלקת.
האם זה אומר שאני לא בהריון? הרי אם זה הריון יש דם רק פעם אחת, לא?
ומה זה יכול להיות?
אני אלך לרופא נשים ישר כשאוכל, אבל רק כדי להירגע לבינתיים, בבקשה תגידו מה זה יכול להיות...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת 2 גלולות ברצףנופר26/11/2011
פחות משבוע לפני סוף החפיסה שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף. קראתי מאמר של רופא שממליץ במצב כזה להתחיל חפיסה חדשה בלי שבוע ההפסקה ביניהן. עשיתי זאת (והתחלתי סוג אחר של גלולה אם זה משנה, באותו מינון אני חושבת- החלפתי מבלארה לפליים). נשאלת השאלה: כמה זמן אני לא מוגנת וצריכה להשתמש בקונדומים בנוסף לגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לקחת 2 גלולות ברצף
יעל27/11/2011לא יצא לי לשכוח יותר מגלולה אחת אז עדיף שהרופא יענה לך אבל כתבת שאת לוקחת פליים אז למה שלא תירשמי לשירות של מזכירונט, את תקבלי אותו חינם ובעצם זה תזכורת לקחת גלולה זה בשעה שאת בוחרת... זה יכול לעזור לך בנטילה קבועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לקחת 2 גלולות ברצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2011כדאי ליתר בטחון להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חגית28/11/2011לפליים יש שירות "מזכירונט" חינם. תשתמשי בו כדי לא לשכוח לקחת את הגלולות. (תרשמי באינטרנט ואז תקבלי לנייד שלך הודעה יומית עם תזכורת לבלוע את הגלולה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בגוון חוםהגר26/11/2011
שלום רב,
אני בת 28 וביום שלישי 22.11 התחיל לי המחזור החודשי (באיחור של יום) והוא הופיע רק בניגוב בגוון של חום בהיר, עד היום כ4 ימים מתחילת המחזור לא היה דימום כלל והופעת המחזור נשארה חומה ומעט מאוד (בשגרה המחזור שלי מאוד מאסיבי ואדום)
אני מקבלת מחזור כל 33 יום והמחזור האחרון היה ב-20.10.
ביצעתי בדיקת הריון ביתית, 2 ליתר דיוק ופעמיים יצא שלילי.
האם זה טבעי פתאום מחזור כזה?
תודה
רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בגוון חום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2011מה שחשוב שהבדיקה להריון שלילית.יכול להיות שהחודש היה שינוי הורמונלי ולכן המחזור השתנה תראי מה יקרה בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דם במחזורע26/11/2011
אני בת 40,בחודשים האחרונים יש לי מחזור כבד מלווה בקרישי דם,ונמשך זמן ארוך. ברצוני לדעת אם יש בעיה שמצריכה אותי לפנות לרופא
תודה על התשובה ע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם במחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/2011זה מעיד על כך שאת מאבדת יחסית כמות דם מוגברת במחזור
לטעמי שווה לטפל בזה
שכן כך את מונעת אנמיה
משפרת את מאכרי הברזל בגופף
וכמובן משפרת את איכות חייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהרויטל26/11/2011
צהריים טובים
ילדתי לפני חודש בקיסרי, שאבתי מעט בשבועיים הראשונים, לא מניקה. תוך כמה זמן אמור להגיע מחזור ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/201130-45 יום לערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן רחמי נובהנילי26/11/2011
אתמול הותקן לי התקן תוך רחמי מסוג נובהפלוס מיני 375, האם זה סוג מוכר ונפוץ? ראיתי שרוב ההתקנים הם 380 ולא 375, מה ההבדל? בנוסף, שמתי לב לכך שתאריך התפוגה המופיע על האריזה הוא 1/2010, האם זה בסדר שהוא הותקן אצלי לאחר שפג תוקפו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן רחמי נובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2011התיעצי עם רופא הנשים שהחדיר לך את ההתקן, אם אכן זה היה תאריך תפוגה ולא יצור צריך להתיעץ עם נציגי החברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה..לימור25/11/2011
שלום..לפני חודש הפסקתי עם הגלולות..זה המחזור הראשון שלי לאחר ההפסקה עם הגלולות . הדימום הוסתי פסק, אך ישנן מן הפרשות מימיות בצבע חום/אדמדם בעלות ריח מאוד לא נעים. האם זה בסדר? מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה.. - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/2011אין לדעתגשי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזור-יעל25/11/2011
המחזור האחרון שלי היה ב-21.10.11 (מחזור קבוע כל 28-30 יום) כך שיש איחור של שבוע.עשיתי כמה פעמים בדיקת היריו ביתית והוצאה לצערי יצאה שלילית...בשבוע הבא יש לי תור לבדיקת דם.
האם יש מצב שבו אגלה שאני כן בהיריון? האם מצב כזה יכול בכלל לקראת? שבדיקה ביתית גם באיחורר של שבוע תראה תוצאה שלילית ובדיקת מעבדה תראה תוצאה חיובית?
תודה מראש,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור- - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/2011ברפואה הכל יתכן
אבל הסיכוי נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאים טרום סרטניים, דרגה 2א.ש25/11/2011
שלום, בתוצאת ביופסייה שהתקבלה (צוואר הרחם) נמצאה דרגה שנייה cin2- כמה שאלות לי בעניין:
1) האם קיימת וודאות שתאים טרום סרטניים אלו ייתפתחו לסרטן,
האם יש מקום לשיקול ולהתלבטות האם לגשת לניתוח קונזציה,או לא
לדעתכם. ייתכן מצב שתאים טרום סרטניים ייעלמו מעצמם ללא פרוצדורה
רפואית?
2) האם כאשר נערכת בדיקת די אן איי לנגיף הפפילומה, האם תשובה לבדיקה כזו,
יכולה להבהיר לי האם מלכתחילה היו לי סיכויים להתפתחות תאים טרום סרטניים
בצוואר הרחם, אם אני נושאת את הגן להתפתחות הוירוס או לא?
3) האם תאים טרום סרטניים גורמים להפרשות והאם בכלל קיים מצב שאין כלל
הפרשות רוב הזמן ?(כאשר הייתי אצל הרופאת נשים, היא אמרה שיש הפרשות,
למרות שלי זה היה נראה משהו מיוחד ולא שיגרתי
4) האם ניתן לבקש ולהענות להרדמה כללית בהליך הקונזציה? מקובל?
5) האם יש סימפטומים למצב של cin 2. האם חולשה, או עייפות כללית קשורים???
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאים טרום סרטניים, דרגה 2 - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/2011הטיפול המקובל למצבך ( וגם המומלץ והרצוי ) הוא אכן קוניזציה
אל תתלבטי ובצעי טיפל זה!!
ניתן לבצעו גם בהרדמה כללית קלה אך בדרך כלל אין בזה ממש צורך
לפעמים למצב זה אין תסמינים מיוחדים והוא נמצא במהלך בדיקת סקר רגילות ( בשביל זה קימות בדיקות הסקר על מנת למצוא את אלילו שאין להן תסמינים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמיןשירי25/11/2011
ואחרות..
פעם אחת ולתמיד - האם גלולות משבשות/מעכבות תהליכי שריפת שומן והרזייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח
שירי26/11/2011למענה לשאלתי מטה בנוגע יסמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יסמין - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/2011ל א !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין וסתג'24/11/2011
שלום,
כ-10 חודשים אחרי לידה, כאשר היתה כבר ווסת פעמים ואחרי זה לא קיבלתי
הרופא קבע כי אני סובלת משחלות פוליציסטיות ועלי לקחת דופסטון פעם בחודשיים על מנת לקבל מחזור. לקחתי את הדופסטון לפני כ- 3 שבועות ועדין לא קיבלתי מחזור.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין וסת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011יש לחזור לביקורת רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך,צליל24/11/2011
ערב טוב ברצוני לברר דבר מה,כל חודש אני מקבלת מחזור, ללא גלולות, נתחיל מ-30באוגוסט, אחריו כמה ימים של מחזור חלש, ושוב דימום חזק לאחר מספר ימים, שוב ב28לספטמבר, ב25לאוקטובר, וב16לנובמבר שזה 3שבועות,שהיה רק יומיים מחזור לאחר יומיים התחיל מחזור חזק שנמשך מ16עד היום 24לחודש, איך אני יודעת מתי אפשרי להיכנס להריון,? מעבר לזה עברתי הפלה, במאי 2011 ועד היום לא נקלטתי ואינני נוטלת שום דבר למניעת הריון, או שיש בעיה או שאני לא הולכת לפי ביוץ, כיוון שבלידת בני קיבלתי מחזור, ולאחריו נקלטתי ישר, אנא עיזרו לי בעיניין הזה(בעיה אחרת שאני רוצה להיטבל במקווה אבל גם מחזור שנמשך המון ימים ועוד 7ימים נקיים)מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך, - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011ניתן לרכוש ערכות לביוץ
בכול מקרה רצוי להיוועץ עם מומחה לפיריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה יותר מפורטת אין?
צליל29/11/2011תודה שהתייחסת לשאלתי אך זו התשובה? כל כך פירטתי את בעייתי שיהיה לכם קל להבין את השאלה, והתשובה לקנות ערכת ביוץ?את זה גם אני יודעת לעשות, חשבתי שיש לכם יותר ניסיון ועזררה בלעזור לי בשאלתי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה היקרה, לגבי ביוץ
צליל05/12/2011אפשרי לעזור יותר עד שאקבע תור לרופא, בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מחזור? למה מדלגים? עלי?
צליל05/12/2011יש סיבה שאולי חמש שש פעמים אני מבקשת שוב עזרה ואין יחס? למרות שדי נשים שואלים אין ספור שאלות ויש להן הצלחה בתשובות, בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרו לי,
צליל30/11/2011בוקר טוב לליאורה, שאלתי שאלה, ענית בקצרה שאפשר שאקנה את הערכה של הביוץ, את זה ידעתי מההתחלה,סליחה שאני עונה בדרך כזאת, אך מה הסיבה שלא עונים כאן על שאלות ביתר פירוט? אשאל שוב, ב16לנובמבר קיבלתי מחזור שהסתיים אחרי יום וחציוהתחדש שוב ב18עד 24 היו כתמים חלשים, איך אדע מתי המחזור 100 אחוז נגמר? אם אני רוצה ללכת למקווה? דבר שני במאי האחרון עברתי הפלה, מאז המזחור מתארך, איך אעשה את החשבון של הכניסה להריון? כייון שיש מחזור נעלם ושוב חוזר? (לא לוקחת שום גלולות, או אמצעי אחר, התקן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתי החרונה
צליל06/12/2011לצוות הרופאים יש סיבה שכמה פעמיםש אלתי ואין מענה בתודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתי החרונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/12/2011כפי שאמר דר לבנשטיין עקב המחזור המשובש והארוך את צריכה לפנות לרופא נשים המומחה בפריון כדי לעשות הערכה של ביוץ ואם אין ביוץ לתת לך כדורים משרי ביוץ
שגם יסדירו לך את הדימומים הממושכים.
הפורום באינטרנט איננו מקום למידע אינפורמטיבי ומפורט - הוא נועד רק לתת מענה קצר עד לפניה לרופא נשים ואיננו במקום פניה לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)