מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- FSH גבוההמישהי24/11/2011
שלום לכם המומחים אני אישה בת 25 ויום ראשון ביצעתי בדיקה של הורמון מכיון שאני מנסה להיכנס להיריון הערך FSHהוא 20.8 ממה שנאמר לי על ידי הרופא המטפל כי אני השחלות שלי לא מתפקדות האם יש סיכוי שאני ייכנס להיריון בטיפולי פוריות והאם למצב הזה יש טיפול ?האם ניתן איכשהו לגרום לשחלות לתפקד ??? אודה לכם אם תענו לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוהה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011לא ניתן לשערת את הסיכוי להרות רק על סמך הבדיקה אנא פני לרופא פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריזרבה שחלתית נמוכה מאודדני24/11/2011
בחודשיים שעברו עברתי טיפול פוריות במחלקת IVF ולא היו תוצאות (אין זקיקים) בקשו ממני לעשות בדיקת amh . התוצאה של הבדיקה היא נמוכה מאוד 0.16 האם עדיין יש משהו לעשות או אין ערך לטיפולים ואין סיכוי לכניסה להריון? בבקשה לענות לי במהירות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריזרבה שחלתית נמוכה מאוד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011יש להפנות את השאלה למדור פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחדת מניתוח קיסרי שניאביבה24/11/2011
ד"ר שלום,
אני היום בת 34 וחצי וילדתי פעם ראשונה בפברואר 2011 ז"א לפני כ-9 וחצי חודשים
בניתוח קיסרי בגלל מצב עכוז ומיעוט מי שפיר בשבוע 37 וחצי.
בגלל גילי:-) שאינו כ"כ צעיר אני רוצה לעשות עוד ילד אבל בדילמה, כי אני אמורה לחכות קצת על מנת שיהיה סיכוי ללידה שניה טבעית ולא קיסרית. אני לא רוצה לידה קיסרית, כי אז כבר כל הלידות הבאות יהיו כאלו.
לכן, אני מחכה ולא מנסה להכנס להריון, השאלה עד מתי כדאי לחכות .
קראתי לא מזמן שמישהי ניסת הללדת לידה שניה רגילה אחרי שעברה ניתוח קיסרי ראשון ואז העובר רצה לצאת מפתח הניתוח בבטן, זה די הפחיד אותי. מה עושים.
תודה מראש,
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוחדת מניתוח קיסרי שני - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011אין המלצה חד משמעית אולם שנה זה בהחלט מרווח סביר
באשר לסיכוי ללדת לאחר ניתוח קיסרי קודם- ניתן לאפשר כמובן שחשוב להעריך את המקרה לגופו לקראת הלידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתודה והבהרה
אביבה25/11/2011ז"א לאחר שנה מהניתוח הראשון ניתן להכנס להריון ואולי אוכל ללדת בלידה רגילה ללא חשש לקרעים ברחם?
השאלה אם אחכה שנה וחודשיים עוד עוד חודש אם זה יותר טוב או אותו הדבר ואין טעם לחכות יותר משנה. ז"א האם הסיכון הוא אותו הסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנטלי24/11/2011
אני בת 19 וחצי יש לי כבר שבועיים כאבים בגב התחתון שמקרין גם לבטן התחתונה לאגן וליריכיים. הייתי היום אצל אורתופד והוא נתן לי משחה ושלח אותי לצילום ונתן לי הפנייה לגניקולוג כי אולי זו דלקת בצוואר הרחם. כשאני הולכת לשירותים ולוחצת כואב לי בעיקר בצד ימין של הבטן . יש לציין שאני בתולה והמחזור סדיר וגם אם אני אלך לגניקולוג איזה בדיקה הוא יעשה לי ? פולשנית?
מה זה עוד יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף,אין הפרשות ואני לפני ביוץ
נטלי24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2011לא תבוצע בדיקה פנימית
קרוב לוודאי שלא מדובר בדלקת גניקולוגית לאור היותך בתולה
בדיקת על קול דרך הבטן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באגן- דחוףאורטל24/11/2011
אני בת 26 כמעט חודשיים אחרי לידה ספונטנית רגילה, לא מעניקה( הענקתי שבועיים עם תוספת סימלאק והפסקתי) . לפני כחודש החלו לי כאבים באזור עצם הזנב שהקרינו כאבים לאזור הישבן והרגליים. נבדקתי גניקולוגית ונאמר לי שהכל תקין. הלכתי לאורטופד שאמר שיש דולקת בעצם הזנב ונתן לי טיפול של אוטופן לשבועיים . היום בבוקר קמתי עם כאבים איומים באזור החרם. מהר נסעתי לרופא נשים שהבחין בנוזלים עם דלקת באגן. ונתן לי טיפול אנטביוטי למשך שבוע. לא קיימתי עדיין יחסי מין מאז הלידה. קראתי שדלקת באגן גורמת לאי פוריות . האם זה נכון ואני צריכה לדאוג? האם זה שעוד לא קיבלתי את הווסת מעיד על בעייה? אני עוד שבוע חודשיים אחרי לידה? אני מאוד מודאגת, האם יש בדיקות נוספות שמומולץ שאני אעשה עכשיו על מנת למנוע סיבוכים? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון למעניקה, התכוונתי למניקה
אורטל24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי
אורטל25/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזלים באגן- דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד26/11/2011הסיכוי לפגיעה בפוריות הוא נמוך !
קחי את הטיפול האנטיביוטי והשארי במעקב אצל הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנרות פולידין לדלקתלי24/11/2011
שלום, אובחנה אצלי דלקת וניתן לי טיפול של נרות פולידין ל12 יום. אני אמורה לקבל מחזור עוד 10 ימים, האם להתחיל את הטיפול עתה או להמתין עד סיום הוסת? בנוסף, האם ניתן לקיים יחסי מין במהלך הטיפול בנרות? אם כן האם עם קונדום או ללא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנרות פולידין לדלקת - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר25/11/2011לא מומלץ לקיים יחסי מין בזמן טיפול. כדאי להתחיל עכשיו ולהמשיך לאחר סיום הווסת. אפשר לקבל טיפול בשתיה בזמן הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד!קארין24/11/2011
לאחר קבלת המחזור האחרון נמנע ממני להתחיל חפיסה חדשה של גלולות מסוג פמינט. מכיוון שקיימתי יחסי מין כ-10 ימים לפני המחזור (כלומר בשבוע האחרון של נטילת הגלולות), האם יש אפשרות להכנס להריון בגלל זה (נודע לי שלפעמים בתחילת הריון מופיע מחזור)?
כשארצה להתחיל את חפיסה חדשה של גלולות לאחר חודש הפסקה, מתי להתחיל אותה? אחרי כמה זמן אני מוגנת מפני הריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לך כדאי שתרגעי..
דנה25/11/2011אני אומנם לא רופאה אבל ידוע לי שתא זרע יכול לחיות מס' ימים, וזה בטוח פחות מ10 ימים, ככה שכל עוד נטלת גלולות היית מוגנת, אך ברגע שלא נטלת חפיסה חדשה את כבר לא מוגנת. את החדשה תתחילי ביום הראשון של המחזור הבא... אני כבר 10 שנים עם גלולות וכבר עברתי את כל המצבים שאפשר איתם :-). אני בטוחה שאין לך מה לדאוג.. אבל תיבדקי אצל גנקולוג בכל מיקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מאוד! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2011אם קיימת יחסי מין תחת גלולות אין לך מה לחשוש. את החפיסה הבאה התחילי ביום הראשון של המחזור הקרוב ואת מוגנת מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לילית27/11/2011ראשית תודה על התשובה עדיין לא הבנתי אבל לא נורא, ישנם באיטנרנט מחשבוני ביוץ האם הם מדוייקים ונכונים? ושאלה שניה זה כמה ימים נימשך הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב ביוץלילית24/11/2011
שלום רב
המחזור האחרון שלי 16.11.2011 והמחזור שלי סדיר , 5 ימים מחזור כמו כן אני שומרת נידה לכן חשוב לי לדעת מתי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2011כל כמה זמן יש לך מחזור? לפי זה עושים חישובים קחי את משפר הימים ממחזור עד מחזור החסירי 14 יום -פלוס מינוס שניים וזה הטווח שבו מגיע הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
לילית27/11/2011שלום רב
לא כל כך הבנתי איך לעשות את החישוב , איך סופרים ממחזור למחזור מהיום הראשון של המחזור עד קבלת המחזור אז זה 28 יום ממחזור למחזור
המחזור בחודש 10 היה בתאריך 19.10.2011 ואחריו 16.11.2011 אז לא הבנתי איך עושים את החישוב??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2011אם את מקבלת מחזור כל 28 יום תעשי הורדת של 14 יום, והביוץ שלך יהי בטווח של יום 12 עד יום 16 כשהספירה מהיום הראשון של המחזור. אם המחזורים לא מדויקים על היום יותר קשה לעשות חישובים. ואז כדאי לקנות ערכות ביוץ ולבדוק שתן באמצע החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותאורית24/11/2011
שלום,
אני בת 34 לפני כשנה וחודש ילדתי את בתי השלישית.
מכיוון שבדר"כ לוקח לי למעלה מחצי שנה להיקלט להריון ואני מעוניינת שוב בהריון הפסקתי החודש את גלולות המרסילון אותן אני לוקחת כבר שנה. שהסתיים המחזור החודשי לא שבתי ליטול את הגלולות בודיוק רב של שבועיים לאחר מכן התחילו כל מיני הפרשות דמיות שכרגע מלוות אותי כבר שבוע ,יום יותר יום פחות.. אני מעוניינית לדעת האם הדבר לגיטימי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2011יכול לקרות. חכי לחודש הבא אם הדמומים לא סדירים ימשכו פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת והפרשותדנה23/11/2011
שלום רב,
אני בת 24, וכבר מס חודשים אני סובלת מדלקות חוזרות בנרתיק, המלווים בצריבה, גרד והפרשות בגוון ירקרק. הגנקולוג שלי כבר הביא לי מס' טיפולים בנרות וגינליות שונות ומשחות,. לאחר הטיפול זה נעלם ולאחר קיום יחסי מין חוזר. גם בן הזוג שלי קיבל טיפול. משטח וגינלי לא מראה על קיום שוטונים. אני ממש נואשת ולא יודעת מה לעשות. אולי פה תוכלו ליעץ לי משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת והפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2011כדאי לעשות שוב תרביות חוזרות. אם שליליות אולי אין פלורה תקינה וצריך לקחת פרוביוטיקה נרתיקית או ויטמין C לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אך...
דנה24/11/2011בתרביות ששלחתי רשום שהפלורה תקינה.
מהי ברוביוטיקה נרתיקית? אני לוקחת כדורים דרך הפה שזה פרוביוטיקה לנשים.. האם הכוונה הייתה לזה? והויטמין C לנרתיק זה מיועד להחדרה לנרתיק? או גם דרך הפה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
דנה25/11/2011היום התווספו תוצאו למשטח שעשיתי ורשום שיש לי Candida Albicans . ואני כרגע נוטלת תיפול במטרוג'יל 500, זה מה שהרופא נתן לי לפני שביצע משטח... האם זה יכול להגביר את הקנדידה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2011יש לך פטריה כדאי לקחת תוספת של טיפול בפלוקנול דרך הפה כדי לטפל בפטריה. ויטמין C ופרוביוטיקה נרתיקית מוחדרים לנרתיק במידה ואין תוצאות של פטרות ו חיידקים ורוצים רק לשפר את חומציות הנרתיק ואת מושבות החיידקים הטובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך,אני מאוד מאוד מודה לך..
דנה26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של STDרוני23/11/2011
היי לפני כחודש היה לי דלקת בצוואר הרחם, הרופא נשים לקח משטח STD for PCR.
היום קיבלתי את התוצאות - התוצאה הייתה חיובית ושם החיידק שנמצא חיובי הוא Urep.urealyticum, כשאני קוראת על זה באינטרנט אני מבינה שזה מדבק ויכול להיות זיהומי אבל הרופא נשים שלי אמר שהכל תקין ונתן לי 6 תבליות של דאלאצין לישון איתם (יום כן יום לא).... אני לא מצליחה להבין אם הכל באמת תקין או לא? וכשאני מכניסה את הדאלאצין מתחיל לי גירוד וקצת שורף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר קטן--
רוני23/11/2011שכחתי לציין שכשאני קוראת על זה באינטרנט ומדובר בחיידק שמדבק באמצעות קיום יחסי מין לעומת זאת , הרופא אמר לי שניתן לקיים יחסי מין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן-- - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2011לא כדאי לקיים יחסי מין עד שתגמרי את הטיפול בדאלאצין. החיידק אכן עובר במגע מיני אם הטיפול המקומי שורף כדאי לעבור לטיפול דרך הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםג23/11/2011
רציתי לשאול אם זה אפשרי למרות כל הדברים שנאמרים באופן כללי, להעלות במשקל בגלל הורמונים?
בת 25, נטלתי גלולות שונות במשך תקופה ארוכה (3 שנים בערך) במהלכם החלפתי מיסמין לפמינט למינס, ניסיתי נובה רינג וחזרה לפמינט
ברגע שחזרתי לפמינט התחלתי לעלות מאוד במשקל, ללא קשר לתזונה שלי, ללא קשר לכמות הספורט בכלל, לא הצלחתי לרדת קילו, לפני חודשיים ירדתי מגלולות ו(טפו טפו טפו) ההשמנה פסקה בינתיים אבל עדיין לא מצליחה לרדת
הייתי עולה סביב תקופת פי אם אס הכי הרבה
אשמח לדעה עניינית, ואולי לכוון אותי לכיוון פתרון הבעיה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2011יכול להיות שהגבת לגלולה מסוימת בעליה במשקל. כרגע ללא גלולות את צריכה להוריד את עודף המשקל תחת דיאטה. אם לא מצליחה להוריד למרות דיאטה קפדנית כדאי לעשות ברור רפואי לסיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
נועה24/11/2011מוזר לשמוע שהשמנת מהגלולות, אני לוקחת גלולות שנים (בשנתיים האחרונות פמינט), דואגת לאכול מסודר (לא עושה ספורט) ולא עליתי אפילו גרם אחד במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפימולהעדידו'ש23/11/2011
שלום רב
אני קצת מודאגת בעלי היה היום בבדיקת אף אוזן ואמרו לו שיש לו פפילומה באף וצריך לייזר להוצאתו..
השאלה שלי האם זה אותו וירוס של האישה והאם זה מדבק ואם כן איך נמנעים מכך?
ואם זה כן מדבק איך יכול להיות מהאף נדבקים ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפימולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2011לא ידוע לי איזה סוג וירוס יוצר פפילומות באף מן הסתם אותו וירוס אבל לא נראה לי שאפשר להדבק מהאף לאברי המין. אפשר במין אורלי אם הוירוס קיים גם בחלל הפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניתוח להסרת ציסטהבקרוב אבא23/11/2011
שלום רב,
לפני כשבוע עברתי ניתוח להסרת ציסטה ברטולין מהנרתיק.
רציתי לדעת מהי תקופת ההחלמה מניתוח שכזה?
אני סובלת מכאבים חזקים באזור התפרים בעת עמידה / הליכה.
הביקורת אצל הרופא היא רק בעוד שבועיים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח להסרת ציסטה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר23/11/2011זמן החלמה הוא איש ויכול להיות משבועים עד חודש וחצי
שטיפות רבות
אמבטיות ישיבה
ייבוש לאחר רחצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה תרופתיתה23/11/2011
גילו אצלי הריון צעיר מאוד, ואני מחכה כבר שבועיים וחצי לבדיקת אולטרסאונד חוזרת מכיוון שעוד מוקדם מכדי לראות את העובר וללא הצילומים, לא ניתן לפנות לועדת ההפלה.
אני נמצאת כרגע במצב נפשי מאוד קשה מכיוון שההריון עצמו היה הלם בשבילי ולא משנה כמה זמן עובר אני לא מצליחה להחליט כיצד עלי לפעול ועם לעשות הפלה או לא.
אני יודעת שאתם לא יכולים להבטיח לי במאה אחוז, אבל רציתי לשאול מה עלולות להיות ההשלכות של הפלה תרופתית על מומים בתינוקות הבאים או קשיי פוריות?
איך מחליטים במצב הזה איך לפעול מבלי שיהיה מאוחר מידי? יש מישהו שאפשר לדבר איתו? מה עושים?...
אני בת 18..
אני לא יודעת עם זה המקום, אבל הרקע הוא שהחבר שלי ואני רצינו להשאיר את התינוק למרות שהמשפחה שלו התנגדה לגמרי. תחילה פחדנו מההפלה ואז פשוט הבנו שהתינוק הזה חשוב לנו, ויחד עם כל הקושי, אנחנו לא מוכנים לוותר עליו.
אבל היום, ככל שהזמן עובר אני מתחילה להתלבט יותר לגבי הבחירה שלי, אני כן רוצה את התינוק אבל אני מפחדת, כי מעולם לא היה לי שום ניסיון עם תינוקות, אני מפחדת שלא אסתדר, שאני עדיין קטנה מידי, אני מרגישה שאני אצטרך לוותר על יותר מידי בחיים שלי, אבל מצד שני, אני כן מוכנה לעשות את כל זה בשביל התינוק.
מה שכן, אני יודעת שהכאב ההוא תמיד יהיה שם, הכאב על הדברים שעליהם וויתרתי, ואני מפחדת שזה יזיק להתפתחות התינוק שלי, כל הדכאון הזה. לפני ואחרי הלידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה תרופתית - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר23/11/2011Juno
אין השלכות של הפלה תרופתית על מומים בהריונות הבאים
כל החלטה שתחליטי תיהיה טובה כי היא שלך. פני לאנשים שיוכלו לעזור לך אין מצבים ללא פתרון וגם הזמן הוא לא גורם שלא ניתן לעקוף אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)