מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- היש פתרון לכאבים בעקב אכילס?ישראל22/11/2008
אני איש בריא בדרך כלל, בן 58, לא עוסק בספורט (קצת יוגה) ויושב מול המחשב רוב היום. נתקפתי בכאבים עזים בעקב אכילס הימני לי. אובחנתי שיש לי דלקת קשה במקום. הגבהת סיליקו בנעל, חגורה אורתופדית - לא הועילו. רוםא מציע גבס ואם לא יעזור - ניתוח. מה נסיונכם האישי והמקצועי עשוי לסייע לי? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עקב אכילס
דניאל א. וייס23/11/2008יש לשקול טיפול בפיזוטרפיה - ע"י תרגילים ואולטראסאונד מקומי וכמובן להבדק אצל מומחה שיראה מדוע זה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 פצעים כואבים בין אצמעות רגלייםמירי22/11/2008
לרופא שלום רב מזה כ3 חודשים אני סובלת מפצע שהתחיל בין אצבעות הרגלים , רופא עור נתן לי משחה שלא עזר הפצע נראה כאילו חור באמצע כמו יבלת או משהו דומה הרופא אמר שזה בגלל ספורט בינתיים צמח לי עוד פצע באותו מקום וזה כואב מאוד עד כי אני לא יכולה לנעול נעליים רגילות אלא רק נעליים פתוחות כמו נעלי בית וכו.. אשמח לתשובה מהירה ועזרה- הסבל הוא נורא, נפלתי כמה פעמים בגלל הכאב שבין האצבעות זה כואב גם כשאני לא הולכת בתודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצע בין הבהונות
דניאל א. וייס23/11/2008שלום מירי
סביר שהפצע נגרם כתוצאה מחיכוך בין הבהונות דבר שיש להפסיקו
לצורך כך בונים אביזר מיוחד שימנע את הישנות הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב! :]אילוש20/11/2008
שלום שמי יולי לפני יומיים הלכתי ל מוקד חירום והורידו לי ציפורן חודרנית (אני מאוד גאה בזה שהלכתי ,כי מאוד פחדתי ומזל שלא הדחקתי) הרופא היה נפלא אפילו שבהתחלה הוא הפחיד אותי ואמר שרק ההרדמה תכאב מאוד כי זה ממש לא בדיוק כמו שלוקחים דם :) .אבל עשיתי זאת אני רק בת 17 אולי אני מתלהבת יותר מדי. שאלתי היא כזאת האם קיים סיכוי שהציפורן החודרנית שוב תחזור? ותוך כמה זמן הציפורן החדשה תצמח כי גזרו לי חצי מהציפורן כולה באצבע? הוא אמר לי גם לעשות אמבטיות חמות עם סבון לרגל האם אפשר כבר להתחיל עם האמבטיות אפילו שאני אחרי יומיים מהכריתה של הציפורן?
ציפורן חודרנית
דניאל א. וייס20/11/2008אם בצעו עיקור של הציפורן הוא לא יגדל מחדש
כל שאר ההוראות הטיפוליות צריכות להנתן על ידי המנתח
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבהונותדנה20/11/2008
לפני חמישה חודשים ילדתי את בני בכורי. לאחר הלידה ירדתי אמנם במשקל, אך עדיין נותרו כמה קילוגרמים. את רוב הנעליים שנעלתי לפני ההריון אינני יכולה לנעול, אך חלקן כן עולות עלי. במהלך ההריון נעלתי קרוקס, וכעת כל נעל אחרת שאיננה קרוקס גורמת לי לכאבים בשתי הבהונות הגדולות בחלק הקרוב לצפורן מהצד (מקווה שאני ברורה), לפעמים האזור קצת נפוח ומאוד רגיש למגע. האם נגזר עלי לנעול קרוקס לנצח ולזרוק את כל השאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבהוות
ד''ר זאב פלדברין20/11/2008לפי התיאור ישנה סבירות שיש לך ציפורן חודרנית
ניתן לעשות רחצה של כף הרגל עם BALNEUM HERMAL ועיסוי של האזור עם משחת U LACTIN
במידה ואין שיפור לפנות לבדיקה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה23/11/2008תודה רבה על תשובתך, ורציתי לדעת מהו הטיפול הרפואי שניתן במידה ואכן מדובר בציפורן חודרנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
דנה25/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
ד''ר זאב פלדברין26/11/2008מה שפרטתי מתיחס לטיפול כלומר אמבטיות ולדאוג לגזור את קצה הציפורן כך שהקצה יהיה מחוץ למטת הציפורן אסור לחתוך את הציפורן באלכסון כי אז הציפורן צומחת לתוך הבשר .
ניתן לפנות לפודיאטר\ פודולוג או למניקוריסט רפואי שיטפל בציפורן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות שורפות ברגלירדנה ביתן19/11/2008
בעלי בן 52 בערך לפני חודשים התחיל לסבול מכאבים ברגל שמאל ובעקר שורפות לו אצבעות הרגלים. עבר מספר בדיקות_ נבדק אצל רופא כלי דם והבדיקה תקינה גם בדיקות הדם תקינות. לא סובל מסכרת. בצילום עמוד השדרה נמצא שהסחוס בין החוליות התחתונות שחוק. על איזה בדיקות אתה ממליץ ומה הסיבות לתופעה הזו של שריפה באצבעות? אשמח לקבל תשובה בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בכף הרגל
ד''ר זאב פלדברין20/11/2008הבדיקה המומלצת היא בדיקת EMG והתיעצות עם נוירולוג המטפל בנוטירופטיה פריפרית בכף הרגל . PERIPHERAL NEUROPATHY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימי17/11/2008
שלום רב, אני בת 23 ומאוד נמוכה, לכן אני נוהגת לעמוד הרבה על קצות האצבעות. האם זה עושה לי נזק? ואיזה נזק בדיוק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצות הבהונות
ד''ר זאב פלדברין18/11/2008לדעתי רצוי שתקני מידרסים עם הגבהה ואו נעלי פלטפורמה ואזי לא יהיה צורך לעמוד על הבהונות . בכול אופן עמידה על הבהונות במידה ואין כאבים אינה אמורה לגרום לנזק . במידה ויופיע כאב רצוי יהיה להמעיט או להמנע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות שורפותהמעורבת14/11/2008
אחותי סובלת מאצבעות שורפות. הווה אומר 2 אצבעות מהזרת שמאלה ברגל ימין זה קורה רק כשהיא נועלת נעל סגורה. מאוד מאוד שורף לה ואפילו גובל בכאבים. כל טיפולי הפדיקור למינהם לא עזרו, כולל פלסטרים וצמר גפן בין האצבעות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם בכלל יש פתרון לבעיה.
הונות שורפות
דניאל א. וייס16/11/2008ראשית , חסרים לי מספ רנתונים
בכל מקרה יש מקום לח שוש לעיבוי של עצב שיכול לגרום לבעיה הזו.
ולכן חשוב לבצע בדיקה יסודית לכף הרגל אצל מומחה ולא אצל פדיקוריסטית ואז ניתן לאבחן סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחה מכאיבה מאוד בזמן מתיחת הבוהןקלרה מוסקוביץ12/11/2008
אני בת 59 בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מכאבים ומתיחות ברגל שמאל( (בצד החיצוני של כף הרגל) רק בזמן שאני מותחת את האצבעות במיוחד את הבוהן. כמו כן המתיחות(כאילו חוטים מתכתיים) מורגשים בזמן הרמת הרגל.יש לציין שאם אני לא מותחת את כף הרגל הכאבים לא מורגשים. בהתחלה היו לי כאבים מתחת לברך. עכשיו זה נפסק והחלו התופעות כדלהן. עלי לציין שאני מקבלת מספר תרופות(לא קשורות לבעיה)בין היתר סימוביל. יכול להיות שהסימוביל גורם לזה? אודה על תשובתך קלרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחה כאובה
ד''ר זאב פלדברין12/11/2008יתכן בהחלט שהתופעות קושרות לטיפול בסימוביל . מצד שני יתכן שיש בעיה אחרת כגון דלקת בגיד באזור ללא בדיקה לא ניתן להגיע לאבחנה . רצוי לגבי הסימוביל להתיעץ עם רופא המשפחה ואם לא עזור אזי עם אורטופד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתעדי11/11/2008
שלום רב. אתמול עברתי חיתוך של ציפורניים חודרניות בשתי הבהונות שלי. הרופא אמר שאני צריכה במשך חודש להשרות את הרגליים בגיגית עם פולידין ואז למרוח משחת אנטיביוטיקה וסיבורל. השאלה שלי היא: כמה זמן ביום אני צריכה השרות את הרגליים בגיגית ? וכמה ימים אני צריכה לחבוש את הבהונות ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה באותו עניין..
עדי11/11/2008זה בסדר שיש דימום באיזור ? החלפתי תחבושת במהלך היום, וכעת אני רואה שהיא אדומה מדם, זה בגדר הסביר או שמשהו לא כשורה ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ציפורן חודרנית
ד''ר זאב פלדברין12/11/2008דימום לאחר ניתוח זה הוא תקין ולא חריג
לגבי משך הזמן והוראות אחרות מין הראוי שתתיעצי עם הרופא המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה בכף רגלגלית10/11/2008
שלום רב האם יש טיפול כאשר גוובנטין וליריקה כבר לא עוזרים? לבני יש גידול באגן שמקרין לעצב וזאת הסיבה לזרמים ולשריפה אך איזה תרופה יכולה לעזור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בכף הרגל
ד''ר זאב פלדברין10/11/2008במידה וההפרעות בתחושה נובעות מפגיע בעצב על רקע של גידול יש מקום לאחר התיעצות עם אורטופד העוסק באונקולגיה לפנות למרפאת כאב . יש אפשרות על ידי זריקות סלקטיביות להקל על הכאב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בכף הרגלנ09/11/2008
היתחיל לי כאבים ברגל לא בכף הרגל שדורכים אלה למעלה לכיוון האצבעותוכשאני מותחת את הרגל יש בליטה כמו גולה הרופא איבחן ואומר שזה ניראה כמו גנגילוןמה זה יש לכם הסבר שאני לוחצת על זה זה כואב ככה הפסיקו לי הכאבים הוא טוען או שזה דלקת בגיד או צ'סטהותודה היא תענו לי בידחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בכף הרגל
ד''ר זאב פלדברין10/11/2008שלום נ' במידה ויש גוש שהופיע פתאומית קרוב לודאי שזה באמת גנגליון .
אבחנה ניתן לעשות על ידי בדיקת US בצירוף לבדיקה גופנית . לכן רצוי שתפנה למי שמתמחה בכף הרגל לבדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בדריכה ליד האצבעות מתחת לבוהן
חנה11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרית כף הרגל השמאלית רדומהיוסי ג.07/11/2008
שלום, מזה זמן שיש לי בכף הרגל השמאלית תחושת הירדמות תוך כדי תחושה שאני דורך על יבלת גדולה בכרית קדמית. כמו כן שלש האצבעות מכיוון הזרת במצב של הירדמות, מצב זה מכביד על ההליכה הממושכת שיוצרת כאבים...מה עלי לעשות? בתודה יוסי
כף רגל רדומה
דניאל א. וייס09/11/2008יש מספר גורמים שיכולים לגרום לבעיה זו ועל כן אני ממליץ על בדיקת מומחה
יש לציין שזה יכול לנבוע מנעלים צרות, בעיה במבנה כף הרגל, עצב קלועה וכדו' ולכן כדאי להבדק פיזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
אסף20/01/2009שלום רב, אני סובל מבעיה דומה: הרגשה של יבלת גדולה בכרית כף הרגל ו3 אצבעות מכוון הרגל רדומות. לאיזה סוג רופא עלי ללכת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעיה דומה
דניאל א. וייס20/01/2009לפודיאטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורטון נאורומהליאה04/11/2008
אבקש לדעת באם ניתן לקבל זריקות אלכוהול כפתרון לבעיית מורטון נאורומה בארץ? כמו-כן מחפשת בת"א מכון מומחה להכנת מדרסים רפואיים ע"פ הנחיית הרופא
מורטו ניורומה
דניאל א. וייס05/11/2008אני מניח שכוונתך לזריקת סטרואידים ולא אלכוהול. כל פודיאטור או אורטופד יכול לבצע זאת.
מדרסים נכונים מבוצעים ע"י אנשי מקצוע בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות אלכוהול
ליאה06/11/2008ד"ר וייס, בהחלט התכוונתי לזריקות אלכוהול שניתנות כטיפול עם תוצאות כמו לאחר ניתוח. שאלתי הייתה האם אפשר לומר לי מי באץ עושה אותן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות אלכוהול
גלית10/11/2008בארץ דר סטפן בן שושן ברמת אביב 03-6401234
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות אלכוהול
ליאה11/11/2008גלית, תודה רבה על המידע החשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדרסים ע"פ הנחיית אורטופד
ליאה06/11/2008איכן לעשות מדרסים ע"פ הנחיית הרופא לבעיית מורטו נאורומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדרסים
דניאל א. וייס16/11/2008אצל פודיאטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם בולטת בהן ימיןנילי04/11/2008
שלום רב. זמן רב שאני "סוחבת" כאבים באזור העצם הבולטת של בהן רגל ימין. האורטופד שלי אמר שניתן לנתח את העצם הנ"ל. מה ההשלכות של ניתוח כזה? מהלך הריפוי? זמן אישפוז? החלמה? כיצד אדע מי המנתח הטוב ביותר אם אני חברת קופ,ח מכבי? אני די אובדת עצות ואשמח לקבל תשובות. בתודה רבה.
האלוקס וולגוס
דניאל א. וייס05/11/2008שלום
ההשלכות של ניתוח כזה שמיועד ליישר את הבוהן ומלווה בכאבי החלמה ומניעת דריכה באופן כזה או אחר על כף הרגל לתקופה מסויימת.
על כל הפרטים האלו, סוג הניתוח ואם בכלל צריך ניתוח יש לשוחח עם המנתח
אציין שלפעמים הכאבים יכולים להפטר על ידי הנעלה נכונה או מדרס נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבוהןאבי יואל03/11/2008
שלום, לפני חצי שנה עברתי ניתוח להסרת צפורן חודרנית. בצפורן הוסרו שתי הקצוות של הצפורן, שחודרות לתוך העור. מאז הצפורן עצמה גדלה כמתוכנן, אולם העור שמסביב התנפח והאזור כולו דלקתי ורגיש. המלצת הרופאה הוא לשים צינטומיצין עם פלסטר וללכת עם נעל פתוחה. אני משתדל לבצע זאת (עבודתי לא מאפשרת לי להיות עם נעל פתוחה כל היום), אך אין שיפור. האם יש פתרון אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
ד''ר זאב פלדברין03/11/2008לפי התיאור למרות הניתוח עדין יש דלקת באזור המיטה של הציפורן
המלצתי לרחוץ מספר ימים טוב טוב את הבוהן עם מים וסבון ולחטות עם פולדין
במידה ולא חל שיפור לפנות לבדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)