מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוך כמה זמן ורמוקס מחסל את התולעים?מיכל08/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוך כמה זמן ורמוקס מחסל את התולעים? - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014תלוי בסוג התולעת, במינון ובחולה: גיל משקל ומצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליריקה וקנביסאורית08/10/2014
לוקחת ליריקה לכאב לא מוסבר ברגליים. חברים המליצו על קנביס לא רפואי על מנת לשמור על מינון נמוך של ליריקה. האם אפשר לחבר ביניהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליריקה וקנביס - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014אנחנו לא הכתובת לשימוש בקנביס לא רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגד05/10/2014
אחרי ניסיון עם ריטלין שעזר כשנתיים ולבסוף כבר לא , האם יש טעם לנסות אדרל או ויואנס ? בברכה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014רצוי גם רצוי, אבל בפיקוח רפואי. אין כל סיבה לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקותבתאל05/10/2014
יש לי תינוקת בת חודשיים אפשר למרוח לה ויש לה סוג של הרפס על השפתיים האם אפשר למרוח לה פנליפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקות - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014בגיל זה אין לפעול ללא רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימוביליוסי05/10/2014
שלום רב
אני נוטל כ10 שנים סימוביל 20מג בשנים האחרונות אמי סובל מתשישות וחוסר אנרגיה
האם יש קשר בין התרופה לבעיה הנל
בדיקות הדם שלי תקינות פחות או יותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימוביל - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014צורה קלה של נוירופתיה הינה אחת מתופעות הלואי של סטטינים והיא מתבטאת בחולשה או עייפות. יש לפנות לרופא המטפל ולשקול החלפת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המקביל לו בישראלסוזנה05/10/2014
שלום
השתמשתי במשחת טייגר באלם בארה"ב. זה מאוד הקל על כאבי שרירים.
מה המקביל לו בישראל? ואם כן היכן אפשר לרכוש?
תודה
סוזנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המקביל לו בישראל - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014ניתן להשיג בבתי מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוטןדב03/10/2014
האם משחת פוליקוטן מתאימה לטיפול בקשקשת באוזניים ?
תטדה,דב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוטן - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014פוליקוטן מיועד לטיפול בדרמטיטיס המעורב עם זיהום חיידקי או פטריתי. כנראה הרופא המטפל אבחן את הבעיה כמתאימה לטיפול בפוליקוטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקוליט טיפטיפותפאני02/10/2014
מה המינון של מוקוליט טיפטיפות שצריך לתת לתינוק בן חצי שנה במשקל 6.9?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקוליט טיפטיפות - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014מתחת לגיל שנתיים יקבע רופא את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופההילה02/10/2014
היי נתנו לי תרופה לדלקת בשתן ציפרודקס והתחילו אחרי שלקחתי שישה ימים ברצף תופעות לוואי וגם כאב גרון חזק ועכשיו החשק המיני גם ירד. האם זה אינטיביוטיקה או תרופה פסיכאטרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרואגיסטן קרם לטיפול בגרדהדס30/09/2014
שלום, מזה כשבוע יש לי גרד בנרתיק ומעט יובש. הייתי אצל רופא נשים היום שהביא לי הידרואגיסטן קרם ובנוסף 4 כדורים של פלוקנול 150. עלי לציין שהרופא לא בדק אותי ורק לפי התיאור של הבעיה נתן את המרשם. שאלתי אליכם היא , האם הקרם יכול להספיק ללא צורך בלקיחת הכדורים גם כן ?. אני שואלת זאת כיוון שאנחנו מנסים להכנס להריון והבנתי שהכדורים הללו מסוכנים להריון. לפי הנחיות הרופא אני אצטרך לקחת כדור 1 היום, כדור בחמישי , כדור ביום א ואת האחרון ביום א שאחריו. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרואגיסטן קרם לטיפול בגרד - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014אם היית אצל רופא מומחה נהגי בדיוק לפי הוראותיו.
ממליץ לאחר הטיפול להשתמש בפלורה פלוס של מולטיג'ין אחת ליומיים במשך 10 ימים על מנת לשקם את הפלורה הטבעית ולמנוע בכך חזרה של הפטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרגין - לא מתמוססשלומית30/09/2014
שלום רב
ברצוני לדווח כי מצאתי כדור שלם של התרופה ״טרגין״ בצואה שלי. אני מאמינה שמצב זה מצביע על אי מסיסת הכדור ועל בעייה.
יש ימים בהם אני לוקחת את התרופה אולם לא מרגישה שום שיפור, ועד היום נטיתי לחשוב שזה בגלל שככה זה עם כאב אבל האם ייתכן כי זו הבעייה?
כתבתי מכתב למעבדות רפא, דיווחתי לרופא המטפל, וכעת אני מדווחת כאן.
בברכה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר בירור
שלומית01/10/2014התברר שהתרופה משאירה מעין קליפה אבל החומר נספג בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת גרוןונסה28/09/2014
שלום,
יש לי דלקת גרון והרופא נתן לי רפאפן 500 x2 בבוקר ואותו דבר בערב.
זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדלקת גרון - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014זה מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטוספריישמוליק24/09/2014
על אריזת הקטוספריי כתוב "להימנע מחשיפה לשמש במשך הטיפול ושבועיים אחריו"
איך אני כרוכב אופניים יכול להשתמש בספריי זה???
קיבלתי את המרשם מאורטופד!!!
בתודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת-מדובר בפרק כף היד.
שמוליק24/09/2014או שלא תשתמש ותפנה לרופא להחליף טיפול. או שתמנע מחשיפה לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטוספריי - תגובה
יוסי מצקל17/10/2014או שלא תשתמש ותפנה לרופא להחליף טיפול. או שתמנע מחשיפה לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתשושי22/09/2014
דר' נכבד
שכחתי לקחת חומצה פולית יום ושלושת רבעי יום אחרי שלקחתי את הכדור לקחתי את הבא.
רציתי לדעת בבקשה,מה זמן מחצית החיים של חומצה פולית בגוף.
מאוד מודאגת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2014שושי שלום,
החומצה הפולית הינה ויטמין אשר נספג ולאחר מכן יוצר מהגוף דרך השתן ולכן אין לך מה לחשוש לגבי כך, חשוב לשתות הרבה מים בשמך היום בכדי לאפשר ספיגה טובה ופינוי של הויטמינים מהגוף,
שבוע טוב ובריא ושנה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנסטיל טיפותלירון21/09/2014
יש לי פניסטיל טיפות ששמרתי במקרר הוא פתוח קרוב לחצי שנה השאלה אן עדיין ניתן להשתמש או שלא תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנסטיל טיפות - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2014לירון שלום,
יש לבדוק את תאריך התפוגה של התרופה ואם התאריך בתוקף אין מניעה להשתמש בטיפות,
שבוע טוב ובריא ושנה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)

.jpg)