מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף למשחת אמלה לG6PDליאורה22/07/2014
הבן שלי צריך לעבור התערבות רפואית והומלץ לנו למרוח אמלה לפני, הוא עם G6PD להבנתי לא רצוי להשתמש במשחה למי שיש G6PDהאם יש משחה חלופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף למשחת אמלה לG6PD - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2014ליאורה שלום,
ישנן משחות חלופיות המאלחשות את העור ומונעות כאבים אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגביהן בכדי למנוע תופעות לוואי בלתי רצויות,
שבוע טוב ושקט,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרפםנורית22/07/2014
שלום אני לפני החזרת עוברים והתחלתי לקחת אסטרופים רציתי לדעת אם התרופה הזו גורמת להשמנת יתר ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרפם - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2014נורית שלום,
למיטב ידיעתי אין לאסטרופם השפעה משמעותית על המשקל אך במצבים מסוימים תיתכן עלייה קטנה במשקל אך לא להשמנת יתר,
שבוע טוב ושקט,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלטה - בגלל נוירופתייהיעל22/07/2014
חולה אונקולוגית , מקבלת טיפולי כימוטרפייה, סובלת זמן רב מנוירופתייה שמחמירה עם הזמן.
קבלתי בהתחלה ליריקה - שלא עזרה
עכשיו מקבלת סימבלטה . התחלתי שבוע עם 30 מ"ג ואח"כ עברתי ל- 60 מ"ג
עכשיו , לאחר 3 שבועות טיפול , אין כל שינוי או הרגשה של הטבה !!!
יש תרופות נוספות לבעיית נוירופתייה בכפות הרגליים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבלטה - בגלל נוירופתייה - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2014יעל שלום,
ישנן תרופות חלופיות להרגעת הכאבים אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול בגלל הטיפולים שאת עוברת ובכדי למנוע תופעות לוואי בלתי רצויות,
שבוע טוב ושקט,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרהקארנטלי22/07/2014
שלום דר
בתי בת 15 עוברת לאחרונה טיפולי אפילציה (בין הגבות).
מאד כואב לה בזמן הטיפול והיא אינה יכולה לשאת זאת.
ניסינו להשתמש באמלה אך לא מקל משמעותית.
האם אולטרהקאר, משחת האילחוש (בדרכ לטיפול שיניים) יכולה לעזור? האם אפקטיבית רק לאיזור הפה?האם בטוח לשימוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרהקאר - תגובה
יוסי מצקל22/07/2014אולטרהקאר מיועדת על פי הוראת היצרן ואישורי משרד הבריאות לשימוש בחלל הפה.
לא נוכל להמליץ לך על שימוש שלא כהוראת הרשיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמקומבין וטבעקוטןיעל22/07/2014
יש לי את שתי המשחות אבל אני לא מבינה מה ההבדל בינהן.
יש לי מתחת לחזה ובין החזה כתמים אדומים.. ובעבר לדעתי נתנו לי את אחת המשחות ואני לא זוכרת איזו
אשמח אם תוכלו לומר מה ההבדל ואיזה משחה לקחת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמקומבין וטבעקוטן - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014יעל שלום,
2 המשחות הנ"ל משמשות לטיפול בדלקות עור שונות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל בכדי למנוע תופעות לוואי בלתי רצויות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בהריוןממי20/07/2014
מותר לקחת דקינט בהריון? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה בהריון - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014אין מספיק מידע לגבי בטיחות התרופה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות יתושים ובטנובטרוז20/07/2014
שלום רב,
האם ניתן למרוח משחת בטנובט על נפיחויותת גדולות שנוצרה מעקיצות יתוש? האם המשחה מרגיעה את הגירוד ? מורידה את הנפיחות ? עלולה להחמיר?
(פניסטיל ואלוורה רק החמירו את המצב).
תודה על תשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות יתושים ובטנובט - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014זוהי תרופה סטרואידית הניתנת עם פיקוח רפואי בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטו 10דנה20/07/2014
מקבלת אסטו 10 כבר 5 ימים...מתי תתחיל כבר ההשפעה ומתי יחלפו תופעות הלוואי...בחילות, כאבי בטן וישנוניות וקצת הגברת תופעות החרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטו 10 - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014אחרי כ-4-8 שבועות התרופה מתחילה להשפיע. חלק מתופעות הלואי יתכן שלא יעברו, יש להתייעץ עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שימוש בתרופות לסכיפורניה יעבורדורית20/07/2014
אני מישתמשת בתרופות לסכיפורניה אני צריכה כהיום רופא פסיכאטר ואין לי כרגע הרם יש סיכוי שיפסיק עם התרופות והיה ביראה והאם יש סיכוי שהיה לי פסיכאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שימוש בתרופות לסכיפורניה יעבור - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014לכל קופת חולים יש פסיכיאטרים מצויינים, אין סיבה שלא תמצאי רופא מתאים. לגבי החלק השני של שאלתך, לא ניתן לענות בהעדר נתונים מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרופה vyvanseבסטיאן19/07/2014
התרופה עולה כרגע 679 ש"ח (מינון מינימלי). אם היא תיכנס לסל התרופות המחיר שלה יירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופה vyvanse - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014אם היא תכנס לסל המחיר לא ירד אולם הקופה תכסה את העלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון ריטליןבסטיאן19/07/2014
אני בן 30 ושוקל 112 ק"ג. מה המינון של ריטלין שמתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון ריטלין - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014המינון יקבע על ידי הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינטחיימון19/07/2014
אני מקבל זינט 500 עקב דלת ריאות
סובל משלשול חריף
האם אפשר לקחת תרופה מונעת שלשול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינט - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014חיימון שלום,
כאשר נוטלים אנטיביוטיקה חזקה כמו הזינט, חשוב לקחת חיידקים פרוביוטיים להשלמת הפלורה הטבעית של מערכת העיכול ובעיקר למניעת בעיות עיכול כמו שלשולים, כאבי בטן ועוד. יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום של הפרוביוטיקה כשעה לאחר האנטיביוטיקה למשך כל זמן הטיפול התרופתי ויש להמשיך שבועיים לאחר סיום הטיפול התרופתי עם כדור אחד ליום למשך חודש ימים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לערבב את הכדורים האלו ודוד18/07/2014
אני סובל מקפיצות בשרירים אני שותה טרי במין וחצי טגרטול בבוקר ומגנזיום בערב ועוד חצי טגרטול בערב האם מותר לערבב אותם והאם מותר לשתות אלכוהול איתם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לערבב את הכדורים האלו ו - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014דוד שלום,
ראשית כל אני לא ממליץ לשתות אלכוהול בכלל ובטח שלא עם התרופה טגרטול בגלל תופעות לוואי של האלכוהול. אין מניעה לקחת את המגנזיום עם הטגרטול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאף סימביקורט טורבוהלר 160איריס אט18/07/2014
שלום רב. אשמח אם מישהו ישיב לי לשאלה הבאה. קיבלתי את המשאף הנ"ל לטיפול בבצקת מיתרי הקול שמגיעה בעקבות צרבות כרוניות. רציתי לשאול עד כמה המשאף יעיל ובאיזה פרק זמן אחוש בשיפור. כמו כן, האם השימוש בו בטוח? האם ישנן תופעות לוואי ואם כן, מה הם ? תודה מראש ושבת שקטה לכל עם ישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאף סימביקורט טורבוהלר 160 - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014איריס שלום,
המשאף הנ"ל מסייע בבעיות מערכת הנשימה כגון בצקות וצרידות אך השיפור עשוי לקחת מספר ימים. התרופה בטוחה לשימוש ומאושרת על ידי משרד הבריאות כך שאין לה תופעות לוואי משמעותיות.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איריס22/07/2014תודה רבה אילן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרנדה 50אורטל18/07/2014
קבלתי כדורי סרנדה 50 לקחת. עבר קצת זמן מאז שהחלטתי לקחת ואני רק רוצה להיות בטוחה. על הקופסא המינון שרשום : טבליה אחת פעמיים ביום. זכור לי שהרופא הפסיכיאטר אמר לי משהו בסגנון להתחיל עם כדור אחד, יום יומיים ואז להתחיל לקחת שתיים. ייתכן? אין לי דרך לתקשר עם הרופא ואין אפשרות לקביעת תור בקרוב. אשמח לחידוד- אם ניתן לקבל מידע שכזה.
בת 28.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חו"ל
אורטל18/07/2014רציתי להוסיף שאלה.. אם אני טסה לטיול ארוך בחו"ל- כיצד ניתן להמשיך לקבל מרשם עבור הכדור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחו"ל - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014לכל קופת חולים יש סידור המאפשר קבלת התרופה לכל משך השהייה בחול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטי
ortal21/07/2014ואם מדובר בפסיכיאטר פרטי? נאמר לי שהוא לא יכול לתת מרשם למעלה משלושה חודשים. מדובר על תקופה של שנה בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרנדה 50 - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014רק הרופא המטפל יקבע את המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)