מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרזטלימור17/07/2014
שלום,
רציתי לדעת אם יש בעיה בשתיית יין תוך כדי לקיחת סרזט
(הכוונה לחצי כוס יין יבש).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014לא צריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עוצמתי באיזור אוקסיפיטאליממליה ציפי17/07/2014
הנוירולוג רשם לי כדור בשם נאורונטין 400 מ"ג, אני לוקחת 3 פעמים ביום כבר יומיים ואין לי שיפור בכאבים, מאחר ועד שבוע הבא לא יהיה לי אפשרות לברר, ברצוני לשאול האם יש אפשרות להוסיף גם אתופן או אדוויל, בשילוב הנאורונטין? או להפסיק ולקחת משכך כאבים אחר, אשמח לתשובה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עוצמתי באיזור אוקסיפיטאלי - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014ציפי שלום,
ניתן לקחת גם כדור אדוויל או משכך כאבים אחר אך יש להפריד כשעתיים בין הנאורונטין לבין הכדור,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות להפרעת קשב שיגיעו לארץבסטיאן17/07/2014
ידוע לכם אם התרופות להפרעת קשב Vyvanse או Focalin עומדות להגיע לארץ מתישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות להפרעת קשב שיגיעו לארץ - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014ניתן להשיג באישור מיוחד בבתי מרקחת העוסקים ביבוא - כמו לדוגמא "שור" בתל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום האים תרופה נגד אלרגיה שנקראתעינת17/07/2014
דסלורטדין היא תרופה סטרואידית מכילה סטרואידים? אשמח לתשובה בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום האים תרופה נגד אלרגיה שנקראת - תגובה
יוסי מצקל21/07/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדורלדינה17/07/2014
אני לוקחת כבר 3 ימים סדורל עקב דלקת בדרכי השתן. תחילה זה רק שינה לי את צבע השתן לצהוב-כתום חזק, אך כעת יוצאות לי גם הפרשות חומות כמו של סוף מחזור. הטם זה נורמאלי?
אני לא נוטלת אנטיביאוטיקה בנוסף והסדורל כן הקל לי על הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדורל - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014דינה שלום,
התרופה סדורל אכן צובעת את השתן בצבע כתום/אדום ולכן זה טבעי לחלוטין שקיבלת צבע זה בשתן,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציקלודרם לטיפול בכלמידיהאריאל16/07/2014
האם ציקלודרם יעיל בטיפול בכלמידיה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציקלודרם לטיפול בכלמידיה - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2014אריאל שלום,
התרופה ציקלודרם נועדה לטיפול בדלקות עור ממקור פטרייתי ולכן היא אמורה לעזור במצב זה אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי הטיפול בתרופה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ ותרופות לתאילנדנאוה16/07/2014
שלום רב במסגרת נסיעה לתאילנד ביחד עם ילדה בגיל שנה וחצי איזה תרופות צריך לקחת לילדה ? האם נורופן ניתן לקחת ולא לשמור במקרר שכן זמן הטיסה ממושך כמו כן רציתי לדעת אם סירופ חדש של אוסקטין ניתן לקחת ולא לשים במקרר עד השימוש הראשוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ ותרופות לתאילנד - תגובה
אילן ללבניקוב16/07/2014נאוה שלום,
סירופ נורופן אינו דורש קירור, לגבי האוקסקטין אותו כנ"ל אך יש לשמור במקרר לאחר הפתיחה.
שבוע טוב ובריא ונסיעה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזנילמיקי15/07/2014
בני בן שנה וחצי שוקל 11 ק"ג קיבל מהרופא עקב דלקת גרון (למרות שהרופא לא ביקש משטח ) לקחת 5 ימים אזניל 5 מ"ל לכל יום . זה נראה לי המון תמיד הוא מקבל 2.5 ל3 ימים והילד שלי קיבל כבר יומיים והוא נראה מאוד חלש? האם מינון זה מקובל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניל - תגובה
אילן ללבניקוב16/07/2014מיקי שלום,
אם יש לך ספק לגבי המינון הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שרשם לך את המרשם. בכל מקרה, מומלץ לשלב בטיפול גם אבקת פרוביוטיקה לתינוקות בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתריאולון בזמן ההריוןילנה13/07/2014
שלום רב! אני נמצאת בשבוע ה13 להריון וסובלת מזה כמה ימים מכאבים בסחוס של שני האוזניים. הרופא נתן לי מרשם לתריאולון ורציתי לשמוע חוות דעת נוספת, האם ניתן להשתמש במשחה בזמן ההריון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בתריאולון בזמן ההריון - תגובה
אילן ללבניקוב16/07/2014ילנה שלום,
כיוון שהתרופה היא לשימוש חיצוני הספיגה הסיסטמית לדם היא נמוכה ולכן לדעתי אם יש לך ספק לגבי כך יש להיוועץ ברופא המטפל שרשם לך את המשחה ולבדוק זאת שוב,
בכל מקרה תוכלי לפנות למרכז הטרטולוגי בטלפון:
03-9376911
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ילנה16/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים דקפפטיל שניתנת בזריקה מורידהטניה13/07/2014
רמות DHT בגוף האנדרוגנים שמיוצרים שמה ? אני שואלת כיוון שאני פוליציסטית והDHT שלי גבוה אשמח בבקשה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תשובה לשאלתי
טניה16/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שצריך לקחת אחרי האוכלמאיר12/07/2014
אני לוקח תרופות שצריך לקחת אחרי האוכל הבעיה שלי שאני לא נוהג לאכול בערב.
מה המינמום שעלי לאכול בערב לפני לקחית התרופה האם פרוסת לחם או תפוח זה מספיק?
בתודה לתשובה מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות שצריך לקחת אחרי האוכל - תגובה
אילן ללבניקוב13/07/2014מאיר שלום,
לאחר האוכל, הכוונה לקחת את התרופה לא על קיבה ריקה אלא לאחר אכילת פרי/לחם/חטיף כלשהו,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים, פצעים ברגלייםבדויה12/07/2014
יש לי כל מיני פצעונים ברגליים כמו חצקונים שבאים והולכים כל הזמן , הרופא עור נתן לי מינוצקלין ולא עזר לי ואני גם לא רוצה לקחת ראוקטן בגלל תופעות לוואי הרבות , מה עליי לעשות ???? אני חייבת לציין שאני גם מאוד נקייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים, פצעים ברגליים - תגובה
אילן ללבניקוב13/07/2014שלום רב,
הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות בחידוש תאי העור ומניעת דלקות ופצעונים בצורה טבעית.
בכל מקרה, מומלץ לשטוף את הפנים עם נוזל הנקרא ACNIL WASH פעמיים ביום ולאחר ייבוש העור ניתן למרוח קרם טבעי הנקרא DERMADORON לניקוי וחידוש תאי העור,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בטרמדקסיצחק10/07/2014
שלום לכם,
אני נכה צהל שנים רבות וסובל מכאבים קשים מאד מידי פעם בפעם, במקומות הפציעה והניתוחים. המליצו לי לקחת טרמדקס 200 עם כדור אופטלגין היות וטרמדקס לבד לא עזר לי.
מה דעתכם?
תודה על התייחסותכם ותשובתכם.
יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בטרמדקס - תגובה
יוסי מצקל10/07/2014הייתי מנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרמדקס 200 od
יצחק10/07/2014תודה, אנסה מקוה שיעזור. עד לאחרונה השתמשתי בקטדולון אבל כידוע
משרד הבריאות הוריד מהמדפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותדנה08/07/2014
שילוב של קרדילוק 1.25 עם הורמונים אנגליק ואסטו 10 בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב16/07/2014דנה שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב ביניהם אך הייתי ממליץ לך להפריד לפחות שעתיים בין ההורמונים לכדורים האחרים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלוקוםאליהו08/07/2014
ד.נ.
האם משחת אלוקום יכולה להרגיע, על בסיס קבוע, אי נוחות כרונית שמקורה בצלקת לא זניחה בחזה, שנוצרה עקב ניתוח שבוצע לפני 6 שנים? בברכה, רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוקום - תגובה
יוסי מצקל09/07/2014אלוקום מכילה סטרואידים והייתי ממליץ לשהתמש בה רק בעת הצורך, כמובן באישור הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מקומי
אליהו11/07/2014ד.נ.
כמובן יש להיוועץ ברופא, וכמובן נועצתי בו. הוא לא הפנה תשומת לבי לעובדה שיש במשחה סטרואידים.
האם העובדה שיש סטרואידים במשחה אמורה לגרום לחששות מיוחדים, בהינתן שהמשחה מהווה טיפול מקומי בלבד, ולא סיסתמי?
כמו כן אעיר ששאלתי נכתבה כאן לאחר שרופא עור המליץ להשתמש במשחה האמורה. אלא שבפועל היא לא מרגיעה את העור/הצלקת.
לכן שאלתי, ואודה על תשובתך המעודכנת, בהתחשב במידע הנ"ל. בברכה, רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מקומי - תגובה
יוסי מצקל15/07/2014אין לחשוש מסטרואידים הניתנים בפיקוח רופא, אם סיסטמי ואם מקומי.
לכל תרופה יש תופעות לואי ולכן אם אין הטבה או שיפור כפי שאת מתארת, אין טעם להמשך הטיפול ויש לפנות לרופא המטפל למקצה שיפורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)