מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיבוץ יזרעאלזהבה10/09/2014
מה אפשר לרחת להקאות אם נמצאים באזור ללא רופא אי ליד מקסיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבוץ יזרעאל - תגובה
יוסי מצקל10/09/2014הקאות יכולות לנבוע מסיבות רבות ושונות ויש לראות רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבון 35 לאוסטופוריוזיסשושנה09/09/2014
שלום,
כמה זמן לאחר מועד התחלת לקיחת התרופה (פעם בשבוע) אמורה התרופה להתחיל להשפיע? באיזו צורה אמור לחול השיפור? זה משהו שמרגישים?
האם יש הגבלה לכמה זמן לוקחים את התרופה ברציפות או שאפשר להמשיך לקחת אותה שנים ברציפות ללא הפסקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבון 35 לאוסטופוריוזיס - תגובה
יוסי מצקל10/09/2014הבעיה של בריחת סידן איננה כמו כאב ראש שנעלם עם נטילת הכדור. הטיפול ארוך ובמעקב רופא עם בדיקות תקופתיןת על פי הנהלים של הקופה או הוראת הרופא. לא תרגישי שינוי מיידי, אלא בבדיקות אשר תבצעי בפעם הבאה. התרופה מתאימה לטיפול ארוך, אלא אם מופיעות תופעות לואי המתוארות בעלון ומחייבות הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pqrotin 20 mgm08/09/2014
אשתי בת 69 קבלה מירשם לתרופה הנ"ל מהרופאה שציינה שזה יועיל לה. מתוך מה שקראתי מדובר במקרים של דיכאונות וכדומה - אשתי לא סובלת מדכאונות ולא התקפי אימה . שאלתי היא : האם התרופה משמשת גם למטרות אחרות שלא מפורטות בדרך כלל . האם יתכן שעל ידי חיזוק היא תרגיש יותר חזקה כי יש לה אנמיה קלה מאוד - תודה עבור התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Pqrotin 20 mg - תגובה
יוסי מצקל10/09/2014התרופה מיועדת לטיפול בכל סוגי דכאון. לגבי הסיבות לדיכאון, אם הוא נובע מהחולשה יש לפנות לטיפול פסיכולוגי, ולא לנחש, יתכן שפסיכולוג יאתר את הסיבות ויעזור מהר ובקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צפוויט פורטה יכול לגרום לעצירותע07/09/2014
שלום, אני אחרי ניתוח ולוקחת צפוויט פורטה 500 כ4 פעמים ביום בנוסף על אקמול פורטה. כבר כמה ימים חשה בנפיחות רבה ועצירות ומאז הניתוח (כ3 ימים) עליתי במשקל ב3 קילו. אני יודעת שהתזונה שלי מורכבת מדברים שאמורים ליצור תוצאה הפוכה, מלפפונים רבים, שתיה מרובה של מים, תה קמומיל ואקטיביה שזיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צפוויט פורטה יכול לגרום לעצירות - תגובה
יוסי מצקל10/09/2014עצירות איננה בין תופעות הלואי המקובלות של צפוויט פורטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- norlipאלי07/09/2014
מה ההבדל בין norlip לליפיטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר norlip - תגובה
יוסי מצקל10/09/2014norlip הוא בזאפיברט וליפיטור אטרובסטטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסרק 16מגאילה07/09/2014
שלום רב,
התרופה הנדונה הצאה מסל התרופות. מה מחליף אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסרק 16מג - תגובה
יוסי מצקל10/09/2014מוצר זהה BETAHISTINE TEVA ® 16 MG של חברת טבע, אולם איננו בסל התרופות, כלומר נרכש במחיר מלא עם מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון אדווילאורח07/09/2014
האם נטילת כדור אחד של אדוויל (200mg) אחת לשבוע וחצי שבועיים באופן קבוע, נחשבת מסוכנת או בטוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון אדוויל - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוק כדורי אציקלוירג׳ני06/09/2014
שלום, יש לי בעיה חמורה בנטילת כדורים, אני סובלת
מהרפס גניטלי ועכשיו שבוע 36 להריון, הרופא רשם
לי כדורי אציקלויר למניעה עד הלידה, האם זה בסדר
לרסק אותם ולבלוע? על ההוראות עצמן כתוב שכן
אבל אני עדיין לא רגועה ויודעת שיש תרופות שהמנגנון
שלהם נפגע והם יכולות או להזיק או להיות חוסר יעילות.
אתה חושב שלכדורים אלו יש השפעה משמעותית על העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק כדורי אציקלויר - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014אם הרופא רשם אז זה מה שצריך לעשות. אם קיבלת טבליות זובירקס רשום בעלון לא ללעוס אלא לבלוע בשלמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסוק כדורי אציקלויר
ג׳ני07/09/2014קיבלתי טבליות אציקלויר ובעלון רשום מותר לחצות או לכתוש לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסוק כדורי אציקלויר - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014אם כתוב אז מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תוספי תזונה ותרופותאלי05/09/2014
ד"ר שלום לפני כשבועיים עברתי אוטם בשריר הלב אני בן 54 קיבלתי את התרופות הבאות CARDILOC 2.5 TRITACE 2.5 GODAMED 100 PLAVIX 75 NEXIUM 40 MG EUTHYROX 100 MCG CRESTOR 20 MG .לפני האירוע נהגתי לשתות בבוקר מיץ עשב חיטה לקחת Q 10 אומגה 3 וכדור כורכום 500 MG .האם אני יכול להמשיך לקחת את התוספים הנ"ל ובאיזה הפרש זמן מנטילת התרופות. .מהו האספירין שפוגע הכי פחות בקיבה ומתי מומלץ ליטול אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לך להתייעץ -
דליה06/09/2014כמובן לא באה להחליף את ההתייעצות עם הרופא אבל לכל שאלה שיש לי לגבי תוספי תזונה אני הולכת לאתר "יש לי שאלה" של סולגאר והנטורופתית שם יכולה לענות. במקרה שלך, לא יודעת אם היא תענה על הכל, אבל בטוח שהיא מכירה הכי טוב את כל תוספי התזונה הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת כדור לוריווןקארין05/09/2014
אני לוקחת כדור לוריון במשך שלושה שבועות עקב התקפי חרדה. אני רוצה להפסיק כדי לא להתמכר לתרופה הזו ולהפסיק את תופעות הלוואי. האם אפשר להפסיק לקחת אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת כדור לוריוון - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014קיבלת בהוראת הרופא, אנא פני אליו לצורך התאמת תרופה שתתאים לך יותר, וספרי לו על תופעות הלואי מהן את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאג'יל לדלקת חניכייםדניאל05/09/2014
לצורך טיפול בדלקת חניכיים קשה , ויש לי שתלים רבים, רופא חניכיים (שעובד בצמוד עם הרופא המומחה לשיקום) רשמה לי פלאג'יל 250 מ"ג , 3 ביום, למשך חודש.
קראתי (ולפני שנים גם קבלתי) רופא חניכיים אחר פלאג'יל 250 מ"ג + מוקסיפן 500 מ"ג, לזיכרוני פעם ביום ול- 8 ימים בלבד, ואז למשך שנה נעלמה הדלקת (זה טווח ההשפעה הצפוי גם הפעם).
הייתי מבקש חוו"ד שלכם (או הפניה למאמר/ים בנושא )לגבי טיפול בדלקת חניכיים:
המינון המקובל של פלאג'יל 250 מ"ג : 1 ליום או 3 פעמים ביום?
משך הטיפול: חודש או 8 ימים?
עם או ללא מוקסיפן (או אחר)? באיזה מינון ולכמה זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלאג'יל לדלקת חניכיים - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014ישנם מספר טיפולים מקובלים לדלקות חניכיים. וכן ישנם מספר סוגים של דלקות חניכיים.
התרופות שקיבלת הן מקובלות וכן גם המינונים. אין אני רואה צורך להעיר הערות כלשהן על החלטות הרופא.
לגבי הפניות למאמרים, המושגים Gum inflammation, Periodontal inflammation
יתנו לך אלפי תוצאות של טיפולים ושל מחקרים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המינון של סרטייד דיסק הסגול ?אמא של נדב04/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה המינון של סרטייד דיסק הסגול ? - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014לפי הוראת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלקסולב - בסל התרופות?מיקי02/09/2014
הרופא שלי רשם לי אלקסולב ואמר כי התרופה אינה נכללת בסל. התרופה נכללת בסל או לא? האם אני זכאי להנחה עליה מקופת החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלקסולב - בסל התרופות? - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014כאשר תיגש לבית המרקחת יאמרו לך בדיוק אם המוצר מסובסד או לא
מחיר מלא של 180 טבליות הוא 59 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של דיספטיל פורטהאיה02/09/2014
שלום,
התחלתי לקחת אתמול דיספטיל פורטה, שניתן לי על מנת לטפל בדלקת בדרכי השתן.
עד כה לקחתי שני כדורים, כשבסה״כ אני אמורה לקחת את התרופה במשך 5 ימים (10 כדורים).
מרגע תחילת הטיפול אני מרגישה מעין כאב ראש שלא חולף, אמנם לא חזק, אבל עדיין מורגש. כמו כן אני מרגישה מין ריחוף וכבדות, קצת כמו מצב של שכרות.
האם עלי להפסיק את השימוש בתרופה, או שזה נחשב לתופעות לוואי סבירות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של דיספטיל פורטה - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014לפי הוראת היצרן בעלון יש להתייעץ מיד עם הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקל ל- תרופה לשיעול - בהיריוןרויטל בהיריון02/09/2014
הרופא נתן לי מרשם למיקל - מפחית צמיגות הליחה ומכייח, אני בהיריון
בהתוויה רשום שלא לקחת בהיריון. האם סתם כתוב וזה בטוח לשימוש בהיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקל ל- תרופה לשיעול - בהיריון - תגובה
יוסי מצקל07/09/2014בהתוויה רשום : אין להשתמש בתרופה מבלי להיוועץ ברופא לפני התחלת הטיפול
אם קיבלת מרופא שיודע כי את בהריון הכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)