מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- zaridexיפה מ.22/08/2014
רציתי לדעת איזה שם נוסף יש לכדור הזה. נתנו לי אותו לקיבה. לא זכור לי שם כדור זה בעבר. כי לקחתי כבר לקיבה כדור אך לא בשם זה. יכול להיות שיש לכדור עוד שם?
תודה
יפה מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zaridex - תגובה
יוסי מצקל26/08/2014zanidex
zantac* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפת במפשעהנורית גולדברג21/08/2014
בני בן 10 סובל לאחרונה משפשפת במפשעה עם אודם וחתכים..זה מקשה עליו ללכת.איזו משחה מומלצת והאם טאלק לתינוקות עוזר?
שאלה שניה.:האם מותר בשבוע 14 להריון להשתמש בנרות palagil?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת במפשעה - תגובה
יוסי מצקל27/08/2014אני מניח שאת מתכוונתל flagyl ההכיל את החומר מטרונידאזול , אין ליטול פלאג'יל בהריון או בהנקה אלא אם כן יש צורך הכרחי בטיפול ועל כך יחליט הרופא. זוהי תרופת מרשם. יש מוצרים מסדרת מולטי ג'ין יעילים ברמה דומה המותרים בהריון וללא צורך במרשם, אם מדובר בוודאות בפטריה המוצר נקרא פלורה פלוס.
בנושא שפשפת:
ישנן מספר משחות נגד פטריות הנמכרות ללא מרשם ויעילות לטיפול בשפשפת (אגיסטן אלוורה, כנסטן ועוד) - הרוקח שלך יוכל למכור לך אחת מהן. כמוכן ישנם מוצרים המיועדים למניעה מסדרת מורז אקילן ואחרות. לא הייתי ממליץ לפזר טלק על האזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על הרדסקין של מורז
דליה28/08/2014מצטרפת פה להמלצה של המומחה מעליי, הרד סקין של מורז מעולה, נספג בקלות ומיועד גם למניעה וגם לטיפול. אני תמיד מחזיקה משחה כזאת בבית ולא שוכחת לקחת אותה לטיולים. כמובן שמומלץ שתתייעץ עם רוקח/ רופא לפני השימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהלילקה20/08/2014
ברצוני לשאול אם נטלתי כדורי פרוברה 5 מ"ג כדי לקבל מחזור . לקחתי במשך שבוע כדור אחד פעמיים ביום והפסקתי לפני ארבעה ימים . עדיין לא קיבלתי וסת. מתי אני אמורה לקבל אם הפסקתי כבר ליטול את הכדור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
אילן ללבניקוב26/08/2014לילקה שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי אקנהגל19/08/2014
היי יש לי אקנה קלה - בינונית ,המון קומודונים וחצקונים מתחת לעור ..יש לי עור מאוד שומני ,אני משתמשת בסבון עמוק רפואי , רציתי לדעת אם אני ישתמש בהאדפרין קרם ובנוסף קלירקס ג׳ל ,זה יעזור לי ? אתם ממליצים על השילוב הזה ? אם לא על מה אתם ממליצים ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי אקנה - תגובה
יוסי מצקל24/08/2014גל שלום
אני ממליץ קודם כל לפנות לרוקח קהילתי שבאזורך.
רוקח טוב יוכל להמליץ לך על מוצרים לשימוש יומיומי אשר ימנו או יקלו על הבעיה, וכן יעזור לך להחליט על טיפול רפואי ללא מרשם או על רופא. במקרה של אקנה הנובע גם מסיבות פנימיות וגם חיצוניות הטיפול צריך להיות משולב ולעיתים אין להמנע מכדורים.
השלב הראשון יהיה טיפול שיותווה על ידי הרוקח שלך, ואם לא יפתור את הבעיה, יעשה זאת הרופא. הרוקחים בדרך כלל מכירים הרבה מוצרים קוסמטיים יעילים לנושא זה.
אדפרין מיועד לטיפול באקנה אך דורש מרשם רופא לכן לא אוכל להמליץ לך להשתמש בו ללא אישור רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותרסיון17/08/2014
האם מותר לי לקחת AMOR LADY? אני מושתלת כליה ולוקחת בנוסף ציפרלקס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014לא ממליץ. רצוי להתיעץ עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ברגלייםציפי ביטון11/08/2014
שלום האם יש תרופה טבעית לנפיחות ברגליים גיסתי חולה בסרטן והשבוע הרגליים שלה התנפחו לא רוצה לקחת תרופות רגילות היא בטיפול כימוטרפי פעם בשבוע האם אפשר להמליץ לנו על משהו טבעי היא גם חולת סוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ברגליים - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014המוצר ההומאופטי טראומיל או סינק מקובלים לשימוש למטרה זו על ידי מומחים בהומאופטיה. על פי הוראת משרד הבריאות למוצרים הומאופטיים אין התוויות רפואיות כך שאל תראי בכך המלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות ברגליים
הררי19/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ תרופתימיכל11/08/2014
שלום,
הייתי רוצה לברר היכן ניתן לקבל ייעוץ תרופתי מקצועי מועיל ונוח, הייעוץ הוא עבור סבתי בת השמונים וחמש. היא צורכת מספר לא מבוטל של תרופות, ולאחרונה היא סובלת מתגובה עורית אשר אובחנה כרגישות תרופתית. אנו מתגוררים ברעננה.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ תרופתי - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014מיכל שלום
ממליץ לך לפנות לרוקח אילן קרייזר בבית מרקחת פארמה שיא בכפר סבא
רח' עמק החולה 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט-נורהלנה11/08/2014
שלום, רופא שלי המליץ לי על פרימולוט-נור כדי להסדיר מחזור. רופא שלי בחופשה ואני לא בטוחה מתי להתחיל את הכדורים או מיום ה-15 מתחיל הווסת או מה-16 ( אני צריכה לקחת אותם למשך 10 ימים.) האם תוכלו לעזור לי? תודבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט-נור - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014אין אני יכול לדעת מה הורה לך רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- g6pdזהר10/08/2014
שלום
ברצוני לדעת האם ניתן להשתמש במשחת האלחוש "אמלה" למי שיש g6pd, במידה ולא מה המשחה המאלחשת שניתן להשתמש בה שמטרתה אלחוש המקום לפני איפור קבוע בפנים
וכמו כן האם מותר להשתמש בסינטומצין
תודה רבה
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר g6pd - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014אמלה אסור לבעלי G6PD.
סינטומיצין יש להשתמש על פי הוראת רופא. כיום מותר לשימוש במינונים מקובלים במרשם רופא לG6PD.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזיןריהאם09/08/2014
האם תרופת הרזין עלולה לפגוע במוח או לעשאת מחלה נפשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזין - תגובה
אילן ללבניקוב11/08/2014שלום רב,
לא ידוע לי על תופעות כאלו, אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי התרופה פרימולוט-נורדנה09/08/2014
אני נוסעת לחופשה בזמן שאני אמורה לקבל ווסת, לכן הלכתי לרופא והוא נתן לי את הכדורים פרימולוט-נור על מנת לדחות את קבלת הווסת.
הרופא אמר לי לקחת שני כדורים ביחד פעם ביום, אך קראתי במקומות רבים שצריך לקחת כדור פעמיים ביום בבוקר ובערב. האם זה משנה איך ומתי נוטלים את הכדור?
ושאלה נוספת. האם זה באמת עוזר וזה יגרום לעיכוב קבלת המחזור? התחלתי לקחת את הכדור כשבועיים בערך לפני מתי שאני אמורה לקבל אך אצלי זה לא בדיוק מדיוק..
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי התרופה פרימולוט-נור - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014אין לשנות את הוראת הרופא. הטיפול ידחה את המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס - תופעות לוואיע'08/08/2014
שלום, שמעתי שלציפרלקס יש תופעת לוואי של קושי פזיולוגי בהגעה לזקפה ושמירה עליה, אך שאין לו השפעה על הדחף המיני עצמו, בניגוד לתרופות אחרות מאותה המשפחה. האם זה נכון? אם כן, האם ויאגרה יכולה להוות פיתרון?
אני נוטל ציפרלקס קרוב לשנה במינון של 20 מ"ג, לאחרונה הורדתי ל-15 כדי להקל על האספקט המיני. אך איני מצליח לקבוע בוודאות האם ההשפעה היא רק על הזקפה או שגם הדחף עצמו נפגע.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס - תופעות לוואי - תגובה
יוסי מצקל19/08/2014תופעת לואי איננה חייבת להופיע. מכיוון שהנך משתמש בציפרלקס אתה צריך לדעת אם יש לך פגיעה בזיקפה. במקרה כזה יש להתיעץ עם הרופא לגבי שינוי טיפול או הוספת טיפול לשיפור חיי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של גלולות ותרופות פסיכיאטריותמורן דהן06/08/2014
שאלה נורא נורא חשובה אני לוקחת גלולות-פמינט ותרופה פסיכיאטרית בשם אביליפיי 5 מ"ג
הייתי רוצה לדעת האם יש השפעה ללקיחתן במקביל האם יש צורך לקחת אותן בהפרש של כמה שעות האם הן פוגעות אחת בשנייה,האם יש סיכון כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של גלולות ותרופות פסיכיאטריות - תגובה
אילן ללבניקוב07/08/2014מורן שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את 2 התרופות הללו במקביל, אך הייתי ממליץ לך להפריד לפחות שעה ביניהן בכדי למנוע תופעות לוואי בלתי רצויות.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של רוקסטmikey06/08/2014
שלום
אני סובלת מכאבים בצד ימין בחלק העליון של הגב כתוצאה מהרפס שהתפרץ והרופאה נתנה לי רוקסט 2 ביום
קראתי שאחת התופעות שלו זה עצירות
ואני כבר יומיים סובלת מעצירות והבטן התחילה להיות נפוחה
רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של רוקסט - תגובה
יוסי מצקל07/08/2014א. לעבור לכדור אחר - קיימים לא מעט משכחי כאבים.
ב. להוסיף מוצרים לטיפול בעצירות - ישנו מגוון די נרחב שכל רוקח קהילתי יוכל לייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזניבה04/08/2014
אני נוטלת גלולות יאז, נתקעתי בלי גלולות ואוכל להשיג חדשות רק בעוד יומיים, בינתיים האם ניתן לקחת גלולה מחפיסה קודמת (שנשכחה בטעות)? או שכל גלולה בעלת הרכב הורמונלי שונה המותאם ליום ספציפי במחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז - תגובה
יוסי מצקל05/08/2014הגלולות הורודות הן בעלות הרכב זהה. הלבנות אינן מכיול חומר פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)