מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיקטל-תופעות לואי ידועות?!איציק19/10/2010
נוטל בקביעות כשנה למיקטל 0.75 מ"ג בגלל הפרעה דו קטבית קלה. האם התרופה גורמת לבעיות זיכרון -קשות ? האם היותי בהילוך נמוך רוב הזמן תוצאה ישירה של התרופה ? האם התרופה פוגעת בכבד או בכליות? האם היא מכילה ליתיום שפוגע ואולי שורף תאים במח של הנוטל .(אני בן 51 ומשקלי 86 ק"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל-תופעות לואי ידועות?! - תגובה
אילן ללבניקוב19/10/2010איציק שלום,
לא ידוע לי על תופעות לוואי של פגיעה בזיכרון בגלל שימוש בתרופה אך זה ייתכן והייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל כדי לבדוק זאת ביסודיות.
תופעות הלוואי הידועות של הלמיקטל הן:
סחרחורת, אטקסיה, פגיעה בעירנות, טשטוש ראייה, כאב ראש, בחילה/ הקאה, חולשה. תופעות לוואי אלו תלויות במינון ונפוצות יותר כאשר לאמוטריג'ין ניתנת בשילוב עם תרופות אחרות. פריחה, היא תופעת לוואי אפשרית, בעיקר בשבועות הראשונים לטיפול.
התרופה לא מכילה ליתיום.
שבוע טוב,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת כדור קאריןקרן16/10/2010
יש לי חיידק במעיים וכתוצאה מכך בטחי מתנפחת כאילו איני בחודשי היריון מתקדמים, נטלו לי ליטול כדור לפני האוכל ושלושה כדורים של קארין ומוקסיפן אחרי אוכל בוקר ולילה ונוצרו לי בעיות שני אני כמעט לא ישנה ומה גם שהנפיחות נשארה האם יש קשר לתופעות הלוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת כדור קארין - תגובה
אילן ללבניקוב17/10/2010קרן שלום רב,
בהחלט ייתכן ותופעות הלוואי הן בעקות השימוש באנטיביוטיקה, שכן התרופה עוזרת חטיפול בזיהום החיידקי אך גם גורמת לנזק במערכת העיכול ולכן מומלץ מאוד לשלב בטיפול את הפרוביוטיקה. יש לקחת כדור אחד של החיידקים הטובים(אצידופילוס) פעמיים ביום אך בהפרש של שעתיים לפחות מהתרופה.
ישנן חברות רבות וטובות של הפרוביוטיקה כמו חברת סולגאר או NOW אךמה שתמצאי והוא טבעי הוא מצוין באותה המידה. יש להמשיך בטיפול הטבעי גם שבועיים לאחר הפסקת הטיפול האנטיביוטי. ניתן גם לקחת את האצידופילוס באופן קבוע למי שסובל מבעיות עיכול (גאזים, כאבי בטן, עצירות וכדומה), במינון של כדור אחד ליום,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאסף16/10/2010
רציתי לדעת (לידע כללי) האם אדם המטופל ברטאלין יכול לעשן מריחואנה מידי פעם
תודה מראש
יניב אלמליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב17/10/2010יניב שלום,
ראשית כל המריחואנה אינה חוקית לשימוש בארץ אלא במקרים מיוחדים הדורשים מרשם רפואי.
אני לא ממליץ על שילוב צמח זה עם תרופות ובכלל לא מומלץ השימוש בצמח זה המכיל חומרים ממכרים ובעל תופעות לוואי הדורש פיקוח רפואי. השילוב של חומרים ממכרים(סמים, אלכוהול וכדומה) עלול להוביל לתופעות לוואי בלתי רצויות ולכן לא מומלץ,
שבוע טוב ובריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במציאת תרופה לחשק מינישני3016/10/2010
שלום רב,
אני בן 30, ולוקח באופן קבוע חצי כדור סרוקסט ביום (עקב בעיות חרדה).
בעקבות כך, אני סובל מתופעות לוואי בתחום המיני (ירידה בחשק ופגיעה בהנאה).
ניסיתי להחליף לכדורים שונים אך זה עדיין המשיך, לכן הומלץ לי להישאר עם סרוקסט (שהשפעתו בתחום החרדה הייתה הטובה ביותר) ולקחת בנוסף כדור אחד ביום של וולבוטרין שלמעשה נלחם בתופעות הלוואי בתחום המיני (כך נאמר לי לפחות).
מה דעתכם על כך? האם יש לכם עצה נוספת לגבי כדור שאפשר לשלב עם סרוקסט שיכול לפתור את תופעות הלוואי בתחום המיני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה במציאת תרופה לחשק מיני - תגובה
אילן ללבניקוב17/10/2010שלום רב,
למיטב ידיעתי הוולבוטרין אכן ניתן במקרה של חרדה המלווה בחוסר תיפקוד מיני ומשפרת את החשק וההנאה אך מדובר בתרופה כימית ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק כח הגברא ובשיפור התיפקוד המיני על ידי התאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המשפרים הן את המצב הנפשי והן את החשק המיני בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. לשם כך יש להגיע לקליניקה ולאחר איבחון מדויק ניתן להרכיב לך פורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר משפרות מאוד את מצב הרוח ומעלות את המוראל והחיוניות,
אשמח לעמוד לרשותך,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, רק רציתי לחדד
שני3017/10/2010אני סובל מחרדה, ובעקבות טיפול בסרוקסט יש לי בעיות בתפקוד המיני.
השאלה היא האם לקיחת וולבוטרין בנוסף לסרוקסט היא מומלצת כפיתרון להעלמת חוסר החשק המיני שנוצר מהסרוקסט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטראקציה בין תרופתית.
ראשית כל, ישנה אינטראקציה בין 2 התרופות אשר עלולה להוביל לתופעות לוואי בלתי רצויות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ שוב ברופא המטפל ואולי להלחליף את הוולבוטרין כדי למנוע נזק בעתיד בגלל השילוב הזה. כפי שאמרתי אני תמיד בעד שילוב של תרופות עם צמחי מרפא בצורה כזו שלא תגרום לאינטראקציה בין הטיפול הרגיל לזה האלטרנטיבי והעיקר ללא כל תופעות לוואי בלתי רצויות. ישנם צמחי מרפא מצוינים אשר עוזרים רבות ב-2 המטרות שציינת אך יש לעשות זאת בקליניקה כדי למנוע אינטראקציות מיותרות ולהתאים לך באופן אישי את צמחי המרפא לפי צרכיך הבריאותיים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
שני3017/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להשתמש בסירופ מוקולית בהריחדוה15/10/2010
האם מותר להשתמש בסירופ מוקולית בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להשתמש בסירופ מוקולית בהרי - תגובה
אילן ללבניקוב17/10/2010חדוה שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לטיפול מכייח במוקוליט בהריון. התכשיר איננו מעלה סיכון עוברי למומים מעבר לסיכון הבסיסי, אך תמיד כדאי להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש בתרופות בהריון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התוויה של גלולות למניעת הריוןיסמין15/10/2010
שלום
אני בשנות העשרים ולא מקבלת מחזור (אנורקסיה)
האנוקרינולוג ורופא הנשים רשמו לי גלולות, בטענה שחסר לי אסטרוגן ולכן העצמות מתפרקות. הגלולות עושות לי רע (גם אחרי שהחלפתי מיסמין, ליאז, למינס), אבל האנדוקרינולוג הדגיש בפניי את חשיבותן ולכן אני ממשיכה לקחת, ובמקביל לוקחת גם פראמין וסליפ אייד לבחילות ולהפרעות השינה שהן גורמות לי.
החודש היה כתוב במגזין 'מנטה' שגלולות יכולות דווקא להחמיר אוסטאופורוזיס.
מה נכון?
אם לא הוכח שהן עוזרות למניעת אוסטאופורוזיס, שווה לי להמשיך ולסבול או שאפשר להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוויה של גלולות למניעת הריון - תגובה
ראשית כל הרופא של צודק בכך שיש חשיבות רבה בקרב נשים על שמירת מאזן סידן תקין בגוף בגלל התופעה הידועה הנקראת בריחת סידן ובעיקר אצל אלו שאינן צורכות את אבות המזון הכל כך חיוניים לגוף יש צורך לספק לגוף את הדרוש לו לגדילה תקינה ובריאה.
לגבי שימוש בגלולות, הדעות חלוקות ויש הטוענים לכאן ולכאן לגבי תופעות הלוואי שלהן ואני ממליץ לנסות קודם את הדרך האלטרנטיבית אשר טובה באותה המידה וללא תופעות הלוואי הנלוות לגלולות.
ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל התאמה אישית של תזונה נכונה כולל צמחי מרפא מצוינים המכילים את כל הויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו החיוניות לגוף ואשר מחזירים את הגוף לאיזון גם מבחינה הורמונלית כלומר עושים את אותה העבודה של הגלולות אך ללא כל תופעות לוואי.
אני ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי כדי לאבחן במדויק אילו ויטמינים ומרכיבים חשובים חסרים לך ולאחר מכן ניתן להרכיב לך פורמולות צמחי מרפא ייעודיות השומרות על איזון הגוף מבחינה פיזית ומחזירות את האנרגיה והחיוניות בצורה טבעית,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בנוגע לתוספת ויטמיןליאורה14/10/2010
אני כבר הרבה זמן מחפשת את התוסף Becozyme forte שזה תוספת ויטמין B קומפלקס שפעם שווק בארץ כאשר היצרן היה BAYER. אין להשיג כבר מספר שנים תוסף זה. יש לך מידע איפוא ניתן להשיג אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ בנוגע לתוספת ויטמין - תגובה
אילן ללבניקוב15/10/2010ליאורה שלום רב,
אני מכיר היטב את הפורמולה הנ"ל ולדעתי ניתן בהחלט לקחת מוצר טבעי אחר במקומה המכיל בדיוק את אותם המרכיבים(ויטמיני B למיניהם), ככל הנראה יש מחסור בארץ של המוצר ולכן הפיתרון שאני מציע לך הוא לרכוש מוצר דומה המכיל את אותם המרכיבים ובעל אותה הפעילות בדיוק וישנן חברות רבות וטובות המשווקות קומפלקס ויטמיני B בארץ,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת מבוגריםיעל14/10/2010
שלום רב,
אני מעוניינת לדעת מה נחשב לאינסולין שנחשב לטוב ומתאים לחולה סוכרת מבוגרים שלא יכול לקחת כדורים בלבד יותר
מה שילוב טוב ? האם אינסולין מסוג בזלי (מקווה שכתבתי נכון) עם אילו כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת מבוגרים - תגובה
אילן ללבניקוב15/10/2010שלום רב,
כפי שאני תמיד ממליץ במקרה של נטילת אינסולין להיוועץ ברופא במטפל בלבד כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי כסףיעלי14/10/2010
האם ניתן לקחת מי כסף , למניעת שפעת ,למי שנוטל את התרופה קומדין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי כסף - תגובה
אילן ללבניקוב15/10/2010יעלי שלום רב,
לפי מחקרים מקצועיים לא מומלץ להשתמש במי כסף קולואידיאליים למי שסובל מבעיות בקרישת הדם כיוון שהכסף עלול לגרום לדילול יתר של הדם ובכך לדימומים לא רצויים,
הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי, כיוון שמנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לחזק את מערכת החיסון על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים אשר מונעים שפעת ודלקות כרוניות בצורה טבעית וללא אינטראקציה עם תרופות אחרות,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדוקטיל-ירידה 25 קילואתי13/10/2010
לפני שנתיים ירדתי במשקל 25 קילו,בעזרתו של הרדוקטיל...
נעזרתי בו כשנה אבל לא לקחתי כל יום אלא 2-3 פעמים בשבוע.
בימים האחרונים נתקפתי רעב היסטרי,האם אוכל ליטול רדוקטיל במשך כמה ימים בלבד? למרות שמשקלי תקין?או שישנה בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדוקטיל הוסרה מהמדפים.
אילן ללבניקוב15/10/2010אתי שלום רב,
כפי שודאי ידוע לך חברת טבע הורתה לבתי המרקחת להסיר מהמדפים את התרופה רדוקטיל לירידה במשקל. הוראות אלו הן בעקבות מידע חדש שהתקבל כתוצאה ממחקרים מקצועיים שנעשו על התרופה ובהם נמצא כי אוכלוסיות מסוימות נמצאות בסיכון כאשר הן נוטלות את התרופה.
מסקנות סוכנות התרופות האירופאית הן שהסיכונים הבריאותיים שבנטילת התרופה גוברים על היתרונות הבריאותיים שהיא מציעה ולכן רצוי להוציאה מהשוק. הסוכנות ממליצה לרופאים בשוק האירופי לא להמשיך לרשום את התרופה למטופלהם. הנחיות הסוכנות למטופלים שמשתמשים בתרופת הרדוקטיל הן לקבוע פגישה עם הרופא בכדי למצוא פתרון חלופי אחר.
ההנחיות החדשות הללו הן תוצר של מידע חדש שנתקבל ממחקר שבוצע על התרופה, תוצאות מוקדמות של המחקר מעידות כי שימוש ברודוקטיל במטופלים בעלי היסטוריה רפואית של מחלות לב וסכרת סוג2 עשוי להגביר את הסיכון להתקפי לב ושבץ.
המחקר בוצע במימון חברת אבוט (יצרנית התרופה) שהיא זו שעדיין מנתחת את הממצאים שנתקבלו מן המחקר.
מחקר זה ארך כ6 שנים והוא הקיף כ10,000 נבדקים.
הוועדה לבחינת תרופות לבני אדם מטעם סוכנות התרופות האירופאית (CHMP) שבחנה את ממצאי המחקר וממצאי מחקרים נוספים על תרופת הרדוקטיל קבעה כי למרות שהמחקר בוצע על נבדקים שמרביתם לא אמורים לנטול את התרופה לפי התוויות הנגד של היצרן ולמרות שנטילת התרופה במחקר התבצעה למשך זמן ארוך יותר מהמומלץ בטיפול רגיל, עדיין רצוי לנקוט באמצעי זהירות משום שאנשים שסובלים מהשמנה הם בעלי סיכון גבוה יותר למחלות לב, ולכן החליטה סוכנות התרופות האירופאית להמליץ על הוצאת התרופה משימוש.
מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע לך בירידה במשקל בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי(מטופלת שלי הצליחה לרדת 44 ק"ג במהלך 8 חודשים עם יעוץ נטורופטי צמוד). על ידי איבחון מדויק של המצב הפיזי והנפשי ניתן להתאים לך תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר מסייעות רבות בדיכוי תיאבון, הגברת חילוף החומרים בגוף ושריפת השומנים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב ין תרופות וויטמיניםסוזי13/10/2010
אני לוקחת כל ערב 1 כדור של אלטרול ורבע לוריון להרגעה ושינה בהמלצת הרופא.
בבוקר אני לוקחת כדור ויטמין cשל 500
בצהריים אני לוקחת 2 כדורי נוסטרול של אלטמן כדי להוריד קצת את הכולסטרול,
ובנוסף 2 כדורי ויטמין d של 400 גם של אלטמן וויטמין b12 כדור אחד למציצה
עלי לציין שאת הבוקר אני מתחילה עם חצי אשכולית
שאלתי: האם יש איזושהיא בעיה או ריאקציה לא טובה בין כל מה שאני לוקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בין תרופות וויטמינים - תגובה
אילן ללבניקוב14/10/2010סוזי שלום רב,
ראשית כל תיתכן אינטראקציה בין הלוריון לבין האלטרול כך שיש לשים לב לשינויים בהרגשה כמו טשטוש יתר או בעיות במערכת הנשימה כיוון שהשילוב הזה מגביר את פעילות 2 התרופות הנ"ל.
את הויטמין B12 מומלץ לקחת לפני הארוחה . ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי אשר משפר מאוד את המצב הפיזי והנפשי ועוזר בהרגעת מערכת העצבים כמו גם באיזון הכולסטרול בדם בצורה טבעית,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בשם פלורטליזי12/10/2010
האם יתכן שגלולות בשם פלורט יקלו על שיעור יתר?
גניקולג המליץ לי עליהן ואני מעוניינת לברר האם זו אחת מהפונקציות של גלולות למניעת הריון. דבר נוסף, האם גלולה זו תואמת את גילי, כיום אני בת 31 ואחרי שתי לידות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בשם פלורט - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2010אתל שלום רב,
לגבי שימוש בגלולות והתאמתן יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- הורדה של רדוקטיל מהמדפיםמיטלי12/10/2010
לאחרונה פורסם שמשרד הבריאות הורה להורדה של התרופה רדוקטיל מהמדפים.
לי התרופה מאוד עזרה- האם יש תרופה שהיא "התחליף" של רדוקטיל או יותר נכון לשאול מה הן התרופות העובדות על "אותה השיטה"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- הורדה של רדוקטיל מהמדפים - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2010מיטל שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך בתהליך הירידה במשקל בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי.
מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ובהן מטופל שירדה 44 ק"ג תוך 8 חודשים לאחר טיפול קבוע בצמחי מרפא, חשוב להגיע לקליניקה לצורך איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן לזהות את הגורמים העוצרים בעדך מלרדת במשקל(בעיות עיכול, חוסר אנזימים חשובים, פרוביוטיקה, חילוף חומרים וכדומה) ולהתאים לך באופן אישי את התזונה המתאימה לך ביותר כולל פורמולות צמחי מרפא אשר מדכאות את התיאבון, מגבירות חילוף חומרים ושורפות שומנים. זה בהחלט ניתן לעשייה אם את מתמידה בטיפול הטבעי ועושה את כל הדרוש וכך גם תוכלי לשמור על משקל אידיאלי לאורך זמן רב ובתחושה טובה ובריאה,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאסף12/10/2010
שלום רב
האם ניתן לקחת רמוטיב(ZE117) למטופל באספירין (האספירין ניתן על מנת למנוע קרישה)
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2010יניב שלום רב,
אין מניעה לשלב בין השניים.
יש צורך להימנע ממאכלים מסוימים בזמן נטילת צמח ההיפריקום(רמוטיב) ובהם:
גבינות, יין, בירה, בננה, אבוקדו, שוקולד וקפה בכמויות גדולות. כיוון שיש אינטראקציה בין צמח ההיפריקום לבין מרכיב הנקרא טירוזין המצוי בשפע במאכלים אלו ודבר זה עלול לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות. הכוונה היא להפחית בצריכת מאכלים אלו ולא להפסיקם לחלוטין בזמן הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנמר האסיאתירות11/10/2010
מדי פעם אני נעקצת ע"י "הנמר האסיאתי" והדבר מגרד ומציק מאד. איך אפשר להרגיע את הגרוד. ניסיתי פניסטיל וזה לא עזר כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנמר האסיאתי - תגובה
אילן ללבניקוב12/10/2010רות שלום רב,
לטיפול והרגעת עקיצות אני ממליץ לך על ג'ל טבעי הנקרא דאפיס ג'ל הוא על בסיס הומיאופטי ועובד מצוין ומהר,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)