מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף ברזל maxi feרוית28/09/2010
שלום,
אני בשבוע 9 להריוני השלישי,בהריונות הקודמים סבלתי מאוד מהמוגלובין נמוך ואף בסוף ההריון הראשון קיבלני מנות דרך עירוי (ונופר).מלבד זאת בשני הלידות שעברתי איבדתי די הרבה דם (מסיבה דומה אך אין זה רלונטי) ואף קיבלתי מנות דם בסיומן
לפיכך,חשוב לי לשמור על רמה סבירה של ברזל .
ניסיתי מגוון רחב של תוספי ברזל שרובם ככולם עשו לי בעיות עיכול.
לאחר ההריון השני קיבלתי המלצה על maxi fe50 שלא עשה לי בעית עיכול.
עד כה רכשתי אותו בסופר עדן שחברת מרשל יבאה אותו עבורו.עדן לא מחזיקים יותר את המוצר וגם לא מרשל.
האם ידוע לכם איפה אני יכולה להשיג אותו?
האם יש לכם המלצה על ברזל יעיל וקל לעיכול אחר?
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל עדין משופר ספיגה.
אילן ללבניקוב03/10/2010רוית שלום רב,
ישנם מוצרים רבים בשוק המכילים ברזל ורובם טובים. אני ממליץ לך על מוצר הנקרא IRON PLUS של חברת נטורל טאצ', הוא מכיל ברזל עדין שאינו גורם לעצירות ולכאבי בטן ונספג מצוין הודות לשילוב של ויטמין C, חומצה פולית וויטמין B12 בכמוסה אשר משפרים פלאים את הספיגה של הברזל בגוף. הייתי ממליץ לך גם להגיע לקליניקה לשם יעוץ נטורופטי, כיוון שיש לבדוק את הסיבה האמיתית לבעיית הספיגה(חוסר חומצה כלורית, דלקות במערכת העיכול וכדומה) וחוסר הברזל בגופך ולאחר מכן ניתן יהיה לדעת אילו איברים דורשים חיזוק ולהתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות במניעת אנמיה ויצירת כדוריות הדם האדומות וההמוגלובים בגוף.
כמו כן, לשיפור ספיגת הברזל בגוף חשוב לשתות מיץ תפוזים ביחד עם הכמוסה כיוון שהברזל נספג היטב בסביבה חומצית.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוך טווחנטע27/09/2010
רציתי להבין למה משמש אינסולין מסוג ארוך טווח - מה הפעילות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסולין ארוך טווח.
אילן ללבניקוב03/10/2010נטע שלום רב,
קבוצה זו כוללת סוגי אינסולין הפעילים עד כיממה(18-24 שעות), רמת הפעילות שלהם קבועה מלבד רמת שיא קטנה לאחר כשש שעות. לכן, מועד ההזרקה (בוקר או לילה) נקבע בהתאם לנטיה להיפוגליקמיות. לקבוצה זו שייכים הסוגים: אינסולין לנטוס, אינסולין לבמיר.
לגבי התאמת המינון יש לפנות לרופא המטפל בלבד.
ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי אשר מנסיוני עם הרבה מטופלים מסייע רבות בשמירה על רמת סוכר מאוזנת בדם לארוך כל היום וזאת על ידי התאמה אישית של תזונה נכונה וצמחי מרפא המטפלים גם בנזקי הסוכרת ומונעים תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכולט פורטה לשיעול ואלטרוקסיןהילי26/09/2010
היי,
מזה כמה ימים יש לי שיעול נוראי שכבר גורם לכאבים בחלל החזה. רופאה אמרה שיש לי שפעת. (אמרה שהגרון והריאות נראים בסדר), ונתנה לי ברונכולט פורטה לשיעול. אני לוקחת אלטרוקסין לתת פעילות בלוטת התריס. שמתי לב שהדפיקות לב שלי קצת יותר מואצות אבל לא ברמה גבוהה, כלומר מרגישה קצת יותר מהיר אבל יכולה להסתדר עם זה.. השאלה האם זה בסדר ? והאם התרופה מתאימה גם לשיעול יבש וגם לשיעול עם ליחות ?
אשמח לחוות דעתכם,
תודה, הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב03/10/2010הילי שלום רב,
התרופה מיועדת להקלה סימפטומטית בשיעול המלווה בגודש באף או גודש בתעלת השמע בזיהום באוזניים.
הסירופ מכיל חומר הנקרא הקודאין, אשר משכך כאבים ומדכא שיעול. משפיע לאחר 30 עד 60 דקות למשך 4 עד 8 שעות. אם את חשה בתופעות לוואי כלשהן אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל והיוועץ בו לגבי המשך הטיפול. ניתן כמובן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל סירופ טבעי המכיל צמחי מרפא אשר מטהרים את דרכי הנשימה ומרגיעים מהר וביעילות את כל סוגי השיעול. יש צורך גם לחזק את מערכת החיסון על ידי צמחי מרפא אשר מונעים זיהומים ודלקות גרון בצורה טבעית וללא תופעות לוואי אך יש לעשות זאת בקליניקה כיוון שצריך להתאים לך צמחי מרפא באופן אישי כדי למנוע אינטראקציה עם התרופות שאת נוטלת,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידידה בשם יעליעל25/09/2010
שבוע טוב הבחורה סובלת מחוסר יציבות על שני רגליה איזה תרופה מתימה לה 0545730806
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב03/10/2010יעל שלום,
יש לעשות איבחון אירידיולוגי כדי לקבוע מה הסיבה האמיתית לחוסר היציבות ולאחר מכן ניתן להתאים לה טיפול נטורופטי באופן אישי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטליןשי21/09/2010
שלום רב
האם יש התנגשות בין אסטו לבין רטלין ואם כן מה עושים אם צרכים לקחת את שתי התרופות תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראקציה.
אילן ללבניקוב04/10/2010שי שלום רב,
יש אינטראקציה בין הריטלין לבין האסטו והיא הגברת פעילות האסטו על ידי עיכוב פירוקה. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני שילוב התרופות כדי למנוע תופעות לוואי בלתי רצויות בעתיד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת מדרמהעדי21/09/2010
אני מתשתמש במשחת מדרמה והיא מאוד מאדימה לי את האזור של הצלקת .
האם עלי להפסיק את השימוש במשחה או שכך הוא התהליך של הריפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לך תשובה בנושא? לצלקת שלי גם
יוגב09/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב03/10/2010עדי שלום רב,
קצת קשה ליעץ בצורה כזו מבלי לראות את האיזור בעיניים ולכן אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיבדוק זאת באופן יסודי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Clonex and MagnesiumKarin21/09/2010
Hello, I am 30, I am taking 0.5mg Clonex daily at the moment for anxiety, I wanted to know if taking a Magnesium mineral supplements should be of any problem along with the Clonex or cause any side effects or problems when I am taking the Clonex pills. Thank you
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר drugs consulting
אילן ללבניקוב22/09/2010Hello Karin
As far as I know there is no interaction between those drugs, you can take them together but I suggest to seperate their intake 10 minutes apart.
According to my knowledge and experience with many patients, it is possible to heal anxiety using medicinal herbs.
Certain herbs available are known as best herbs for anxiety, as they have proved to be very effective in treating stress.
I always recommend to combine drugs with medical herbs, as the herbs are very safe to use and have no side effects.
You can try a herbal mixture named "stress stop", the company name is Tincture-tech and I suggest you to take 20 drops 3 times a day, at night you can take 30 drops in a glass of water or juice,
Hag Sameah,
Ilan Lallevnikov
Chief pharmacist and herbologist
Alternative Pharmacy Center.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהThank you Ilan, and
Karin22/09/2010Yea, I wont take the pills at the exact same time of the day, I meant together as in the same day. I decided to take the Magnesium on my own, since I read and hear about all it's benefits and since I found to have many of the symptoms that can be related to a lack of it. Such as increased heart beats for like ten years ever since I was 18 (with cardio tests that do not show anything), fatigue, etc
I hope the Magnesium will do it's magic, haha
I will definitely look in to the herbs you suggested for stress, thank you
Hag sameah!
Karin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהP.S
Karin22/09/2010Just to say about herbs, I used to take 'Region' by Hadas I remember, and I took about 6 pills a day and it didn't really have any effect on anxiety (panic attacks) the only effect was maybe that it got me sleepy... The herbs you suggested are any different? I would love to replace the Clonex with something natural, that work
TY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmedical herbs for anxiety
אילן ללבניקוב03/10/2010Hello Karin
The formula I suggested you to take is an improved one that means it contains herbal extract which are more potent than the usual and that's why their effect is felt better and earlier than others. You can try it and if you feel you need something stronger, I do think that a private consultation is the best way to find the real cure for you. In this way the herbs and diet are formulated specifically according to your needs with no side effects at all,
all the best,
Ilan Lallevnikov,
pharmacist and specialized herbalist* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין דיאסנת21/09/2010
קיבלתי מרופא לקחת 4 טיפות ויטמין די המרוכזות- השקולות כנגד 20 טיפות של ויטמין די שתינוקות מקבלים. שאלתי: הטיפות האלו המעטות שרק נוגעות בלשון ולא נכנס לגרון - יש לזה הפקט? אני לא מרגישה את הטיפות שאני עושה תנועה של בליעה, כאילו אני לא בולעת. אבקש הסבר. ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D.
אילן ללבניקוב22/09/2010אסנת שלום,
הספיגה של תרופות דרך הלשון היא מהירה מצוינת ולכן גם אם אינך חשה בנוזל עדיין הוא נספג ומגיע למחזור הדם ומשם לשאר הגוף כדי ליצור את האפקט הדרוש.
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיסיל תופעות לוואיגיא21/09/2010
שלום
ביקשתי מרופא עור טיפול בפטרת ציפורניים. הוא נתן לי למיסיל כדורים ותמיסה וכן לק לוסריל.
בתשובה לשאלתי הוא אמר שאין תופעות לוואי.
כשקראתי את העלון של הכדורים חשכו עיני. תחת הכותרת 'תופעות לוואי שכיחות מאד' יש רשימה ארוכה של דברים: בחילה, כאב בטן קל, צרבת, שלשול, תחושת מלאות בבטן, אובדן תיאבון, קשיי עיכול, פריחות בעור, ספרדת (מה זה?), כאבי פרקים ושרירים.
תופעות לוואי שכיחות: כאב ראש.
ויש גם כמובן בהמשך תופעות פחות שכיחות,
ממש לא בא לי על הדברים האלה. האם באמת מדובר בתופעות כל כך שכיחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל.
אילן ללבניקוב22/09/2010גיא שלום,
תופעות הלוואי יכולות לכלול פריחה וגירוי בעור. במקרה כזה יש ליידע על כך את הרופא. תופעות לוואי נוספות כוללות: בחילה והקאה, כאבי בטן, עייפות, כאבי ראש וסחרחורת.
לגבי תופעות הלוואי זה תלוי במספר גורמים ואינדיבידואלי ולכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי לקחת הכדורים
הילי26/09/2010סליחה שאני מתערבת, אני לא רופאה.
אבל חברה שלי עברה השתלת כבד בגלל הכדורים האילו. לא צחוק.
אמרו לה כל הזמן לבצע בדיקות דם, ולמרות שהכל היה תקין הכבד שלה התדרדר והיא הגיעה עד להשתלת כבד שהציל את חייה.
גם אני עם פטרת בציפורניים אבל אין סיכוי שאקח את הכדורים האילו.
כנראה המקרה שלה לא קורה הרבה וזה אחד ל.. אבל לקחת את הצאנס בגלל פטריה בציפורן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של תרופות מרובותאירית21/09/2010
גיסי, בן 67, אחרי 2 ניתוחי מעקפים, מקבל נכון לרגע זה 12 תרופות שונות לטיפול בכל מיני תחלואים מהם סובל באופן כרוני. התוצאה: בחילות מרובות ואובדן תיאבון ומידי פעם גם הצטברות נוזלים וחולשה כללית עד כדי אישפוז.
אל מי אפשר לפנות על מנת לקבל ייעוץ מסודר לגבי הדרך האופטימלית ליטול את כל התרופות הללו, מבחינת השילובים ביניהן, התיזמון ( לפני/אחרי אוכל) וכיצד ניתן להתנהל עם זה בחיי היום-יום, כאשר הנוטל אינו מאושפז אלא צריך לתפקד בעבודה ובבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב21/09/2010אירית שלום,
אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה ובמיוחד כאשר נוטלים כמות גדולה של תרופות כדי לסדר את דרך נטילתם בצורה אופטימלית ועל ידי יעוץ נטורופטי אישי ניתן גם לתקן את הנזקים של התרופות ולמנוע מחלות נוספות בעתיד. לשם כך יש להגיע ליעוץ אישי כיוון שיש לאבחן את מצבו הפיזי והנפשי ולאחר מכן ניתן יהיה לרקוח עבורו פורמולות יעודיות לחיזוק המערכות השונות(לב,חיסון,נשימה וכדומה).
ככל הנראה ריבוי התרופות ומצבו בריאותי הם שהביאו לתופעות הלוואי הנ"ל וניתן בהחלט לסייע לו במניעתם ובשיפור מצבו הכללי על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא,
אשמח לעמוד לרשותך,
חג שמח ומועדים לשמחה,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום לנטילהחן21/09/2010
אחרי ביקור אצל רופא נשים שספרתי לו שיש לי דימומים לא בזמן מחזור, הוא רשם לי גלולות נגד הריון "פמינט" ואני עוד לא התחלתי לקחת כי עוד לא הגיעה ווסת... רציתי לדעת אם זה באמת חשוב לחכות ליום הספציפי אם זה לא למטרה של יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב21/09/2010חן שלום רב,
אני ממליץ לך להישמע לרופא המטפל כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב ויטמיניםק20/09/2010
שלום,
אני נוטל ויטמין D , ברזל וויטמין B (שילוב של ויטמין B1,B6,B12).
האם ניתן ליטול את כולם ביחד?
האם חובה לאחר ארוחה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים.
אילן ללבניקוב04/10/2010שלום רב,
ניתן לשלב בין הויטמינים הנ"ל ואני ממליץ לקחת ויטמינים לאחר הארוחה(בעיקר ויטמיני A,D,E,K), כיוון שהם מסיסים יותר בשומן ולכן עדיף ארוחה שומנית לספיגה מושלמת,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.טלי19/09/2010
האם יש תרופה מבין הבאות שסותרת פעולת גלולות (יסמין):
אומפרדקס,
וויפאקס (אפקסור)
בזופיבראט
קלונקס
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב21/09/2010טלי שלום רב,
טוב עשית שפנית לבדוק את התרופות הנ"ל כיוון שמצאתי בספרות המקצועית מספר אינטראקציות בין תרופתיות והן:
1. בין הקלונקס והאומפרדקס. האומפרדקס עלול לגרום לעלייה בריכוז הקלונקס בדם ובכך לאפקט חזק יותר שלו ולכן יש לשים לב לשינוי בהרגשה כמו טשטוש יתר ועייפות.
2. בין הקלונקס והויאפקס. שילוב כזה עלול לגרום לאפקט חזק יותר של 2 התרופות ולהשפעה על מערכת הנשימה ומערכת העצבים הגורמת להפחתה בפעילות מערכות אלו.
3. בין הקלונקס והיסמין. היסמין עלול להגביר את פעילותו של הקלונקס בגוף ועל ידי כך השפעתו ממושכת יותר מהרגיל.
חג שמח ומועדים לשמחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפלוקונאזול ותכנון הריוןלילי19/09/2010
שלום רב,
מזה שלושה חודשים שאני נוטלת תרופה בשם פלוקונאזול טבע 150 מ"ג לטיפול בפטרייה בציפורן ברגל. אני מסיימת את הטיפול בד בד עם סיום נטילת גלולות הרמונט.
ברצוני לדעת כמה זמן מרגע שסיימתי את הטיפול בפלוקונאזול טבע 150 מ"ג אני יכולה להכנס להריון בטוח ללא סיכונים כתוצאה מהשימוש בתרופה? כמה זמן מומלץ לחכות ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף טרם הכניסה להריון?
תשובתכם חשובה לי מאוד ואני מתכוונת להסתמך עליה בלבד ולפעול על-פיה.
תודה מראש
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רפואי.
אילן ללבניקוב21/09/2010לילי שלום רב,
אני תמיד ממליץ לגבי שימוש בתרופות בהריון והנקה(גם כהכנה להריון), להיוועץ ברופא המטפל בלבד.
בכל מקרה, הבטיחות לעובר אינה ידועה. במחקרים בחיות מעבדה התגלו פגמים בעוברים ולידות מוקדמות במנות פי 20 עד 60 מהמנה המומלצת בבני אדם. לא מומלץ להשתמש אלא אם התועלת לאם מצדיקה את הסכנה לעובר ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל.
חג שמח ומועדים לשמחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- g6pd ולמיסילאיתן19/09/2010
אני רגיש ל g6pd.
האם אני יכול ליטול "למיסיל" ?
האם אני יכול למרוח משחה בשם dermovate?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל.
אילן ללבניקוב21/09/2010איתן שלום רב,
לגבי רגישות לתרופות יש לבדוק זאת מול הרופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)