מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופלודקסרוני18/10/2009
יש לי דלקת ברחם והרופא רשם לי אופלודקס ל5 ימים האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלודקס.
אילן ללבניקוב15/11/2009רוני שלום,
ככל הנראה הרופא מצא שזה המינון הנכון ולכן מומלץ לשאול בעצתו.
בכל מקרה, אני ממליץ לך לשלב כמניעה את הפרוביוטיקה לשמירה על איזון החיידקים הטובים בגוף ולמניעת דלקות. כמו כן, אני ממליץ לך על פורמולה טבעית לחיזוק מערכת החיסון ולמניעת דלקות גם בדרכי השתן הנקראת חיסון אקסטרא של חברת טינקטורה טק. מומלץ לקחת לטיפול 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים. למניעה מומלץ לקחת 20 טיפות פעם ביום לתקופה של מספר חודשים.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסטראלאלי18/10/2009
שלום לרוקח, האם השפעת התרופה האורולוגית קסטרל בהורדת לחץ דם הינה ממשית, דהיינו נמשכת עד למחרת (או לפחות מספר שעות), או מוגבלת אך ורק לרגעים שלאחר נטילתה? תודה, אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסטראל.
אילן ללבניקוב22/10/2009אלי שלום,
משך השפעת התרופה הוא 8 שעות עד 24 שעות. מומלץ לקחת לאחר הארוחה.
מומלץ להגביל את כמות השתייה, אלכוהול עלול להגביר את תופעות הלוואי של תרופה זו.
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגריות ושימוש בליריקהיפתח18/10/2009
האם עישון סיגריות משפיע על יעילותה של התרופה ליריקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריות וליריקה.
אילן ללבניקוב22/10/2009יפתח שלום,
בלי קשר לשאלתך אני ממליץ להימנע מעישון בגלל כל הסכנות הטמונות בו למערכת הנשימה והלב.
למיטב ידיעתי אין השפעה על פעילות התרופה,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה חדשנית בספריי לשכוך כאב מפרקישני17/10/2009
רוקח המליץ לי בחום על ספריי לשכוך כאב, אני סובלת מכאבי ברכיים, בשם סוויס רליף, רציתי לשאול האם עלולות להופיע תופעות לוואי למרות שזה מקומי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספריי נגד כאבים.
אילן ללבניקוב15/11/2009שני שלום רב,
זהו ספריי ג'ל להקלה מקומית בכאב ודלקת בעקבות פגיעה במפרקים ובפרקים.
הוא מכיל 4% DICLOFENAC SODIUM ומספק שיכוך מהיר של הכאב עם אפקט מתמשך.
החשיפה הנמוכה של החומר הפעיל במערכת הסיסטמית לא אמורה לגרום לתופעות לוואי כלשהן, אך כיוון שמדובר בחומר כימי ולא טבעי ייתכן ויהיו גירויים או אלרגיה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין דיאלי17/10/2009
שלום למומחה, האם אפשר למהול טיפות ויטמין D ביוגורט, בסלט, או בחביתה, אותם אוכלים בארוחת בוקר או בארוחת ערב? תודה ושבוע טוב. אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D.
אילן ללבניקוב22/10/2009אלי שלום רב,
אין מניעה לקחת את הטיפות עם מזון או שתייה.
בכל מקרה,
אור השמש הוא המקור הטוב ביותר של ויטמין D. הויטמין נוצר בגוף על ידי פעולתן של קרני שמש אולטרא-סגולות על חומרים כימיים המצויים באופן טבעי בעור. חלב מועשר, מוצרי חלב, דגים שמנים (סרדינים, דג מלוח, סלומון וטונה) וכן כבד וחלמון ביצה הם מקורות טובים של ויטמין D.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומדיןשני17/10/2009
שלום
בעלי בן 29 לוקח כ 6 שנים קומדין .הביקת שלו יוצאות נמכות למרות שלוקח2 כדורים ביום .
הוא נימצא בטיפול הפטיטיס C בכר 10 חודשים הם הכדורים והזריקות שהוא וקח משפעים ?
והאם ניתן לפתור את בעעית סמיכות הדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
אילן ללבניקוב25/10/2009שני שלום,
ייתכן והתרופות שהוא נוטל משפיעות על תוצאות הבדיקות ולכן מומלץ מאוד לפנות לרופא המטפל ולהאיר את תשומת ליבו לכך ואולי לבדוק טיפול חלופי או שילוב של תרופה אחרת.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוליאןשרון16/10/2009
האם משנה אם אני לוקחת את הכדור לפני האוכל או אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוליאן.
אילן ללבניקוב25/10/2009שרון שלום רב,
במינון נמוך מ- 300 מ"ג ליום - פעם ביום, עדיף לפני השינה.
במינון של 400 מ"ג ומעלה - פעמיים ביום.
אין קשר לאוכל וניתן לקחת את התרופה לפני או אחרי הארוחה.
השפעה מלאה של התרופה תתקבל רק לאחר 4-6 שבועות של טיפול.
חשוב לשים לב לתופעות לוואי שכן מדובר בתרופה חזקה למדי.
תופעות הלוואי השכיחות ביותר כוללות: קשיים בשינה, חרדה ועצבנות קלה. תופעות שכיחות נוספות הן עצירות, בחילות, הקאות, עליה במשקל וישנוניות.
כמו כן, ייתכנו תופעות במערכת הלב וכלי הדם כגון: האטה בקצב הלב, הארכה מבודדת של מקטע QT באקג, ירידה בלחץ הדם.
תופעות במערכת התנועה: נוקשות שרירים בעיקר בשעת תנועה, רעד בשעת מנוחה ותנועות בלתי רצוניות.
כמו כן, בקרב נשים ייתכנו תופעות כגון: הפרשת חלב מהשדיים והפסקת הווסת ובקרב גברים תיתכן הגדלת החזה ואימפוטנציה.
תופעות נדירות מאוד: פרכוסים, תגובות אלרגיות, אירועים מוחיים ותופעה מסכנת חיים הדורשת טיפול דחוף בשם neuroleptic malignant syndrome המלווה בחום גבוה, נוקשות שרירים, ירידה בהכרה, קצב לב מהיר או לא סדיר והזעה מרובה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי פשתןרונן16/10/2009
שלום למומחה, אני נוהג מזה זמן רב לקחת כמוסות שמן דגים. האם אתה ממליץ ליטול כמוסות שמן פשתן במקום כמוסות שמן הדגים שאני כבר נוטל? שאלה זו מתעוררת מתשובתך, והעניין ממש לא ברור ממנה. אודה על הבהרתך. שבת שלום. רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פישתן.
אילן ללבניקוב18/10/2009רונן שלום,
כפי שציינתי אני מעדיף את שמן הפישתן כמקור צמחי ואורגני לאומגה 3 מאשר שמן הדגים, כיוון שספיגתו טובה הרבה יותר. אני ממליץ לך לסיים את הכמוסות שיש לך ואז לעבור לכמוסות שמן פישתן אורגניות,
חודש טוב ובריא,
אילן ללבניקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dihydrochloride / hydrochlorideגל15/10/2009
שלום,
אני כרגע בנפאל,
בעבר - בעת הופעות תסמיני אלרגיה נטלתי זילרג'י וזה מאוד עזר לי. לכן, ניסיתי למצוא את אותה התרופה, עם אותו חומר פעיל ובאותו המינון כאן. מצאתי תרופה כזו, אך גיליתי שינוי קטן שאיני יודע עד כמה, אם בכלל הוא מהותי.
הזילרג'י מכיל עשרה מיליגרם של CETIRIZINE DIHYDROCHLORIDE והתרופה שאני מצאתי כאן בנפאל מכילה עשרה מיליגרם של CETIRIZINE HYDROCHLORIDE.
האם זה אותו דבר?
האם זה בסדר?
מה ההבדלים?
תודה רבה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות.
אילן ללבניקוב22/10/2009גל שלום וטיול מהנה ובטוח,
למיטב ידיעתי אין הבדל בין התרופות הנ"ל כיוון שהן משמשות לאותה המטרה והיא לטיפול באלרגיה כאנטי היסטמין. ההבדל היחיד הוא בצורת המלח ולא בחומר הפעיל כך שאין הבדל משמעותי ביניהם,
שבת נהדרת והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי פשתן וכמוסות שמן פשתןרונן14/10/2009
שלום למומחה, האם יש יתרון לכמוסות שמן פשתן לעומת זרעי פשתן, כאשר מדובר בהפחתת שומנים בדם, רמת סוכר ויל"ד? אם כן, מהו? רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמוסות שמן פשתן.
אילן ללבניקוב15/10/2009רונן שלום רב,
שמן הפשתן ידוע כבר שנים רבות בשל סגולותיו הרבות בשמירה על בריאות תקינה:
הוא מוריד את רמות הכולסטרול ומפחית תמותה ממחלות לב עד 70%.
מפחית את רמות הטריגליצרידים.
מגן מפני קרישת יתר.
מאזן את לחץ הדם.
מגן מפני הפרעות בקצב הלב.
שמן פשתן מכיל את הכמות הגבוהה ביותר של אומגה 3 ונספג טוב הרבה יותר מאשר שמן דגים בגלל המקור הצמחי האורגני שלו.
אני ממליץ יותר על כמוסות מרוכזות של שמן פשתן (1000מ"ג), כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה כיוון שהריכוז שבהן מדוייק וידוע יותר מאשר בזרעים וגם פעילותו טובה יותר.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עירוי ברזלאיריס14/10/2009
אשמח לדעת ממה מורכב עירוי הברזל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירוי ברזל.
אילן ללבניקוב15/10/2009איריס שלום,
אם המדובר בתרופה אפואטין בטא:
התרופה הינה הורמון אריתרופוייטין (erythropoietin) מהונדס גנטית, האחראית לייצור כדוריות דם אדומות בתהליך זהה לתהליך הטבעי בגוף.
תופעות לוואי נפוצות: עליה בלחץ דם או החמרה של יתר לחץ דם וכאבי ראש - תופעות אלו לרוב חולפות עם הטיפול או ע"י הפסקה זמנית בטיפול.
בנוסף תיתכן ירידה ברמות הברזל בדם עקב ניצול מאגרי הברזל ליצירת כדוריות הדם החדשות. (מצב זה יתבטא במראה חיוור, עייפות וחוסר אנרגיה)
תופעות המחייבות התייחסות מיוחדת: (לרוב נדירות)
קרישי דם (תרומבוזה) - יתבטא בכאבים לא רגילים או התנפחות הרגליים.
תגובה אלרגית קשה המתבטאת בקשיי נשימה, נפיחות של הפנים ובאזור ההזרקה, נטייה להתעלף.
בחולי אי ספיקת כליות כרונית - תיתכנה רמות גבוהות של אשלגן או פוספאט.
בנוסף יתכנו כאב ראש חד כמו מיגרנה, בלבול, הפרעות דיבור, הליכה בלתי יציבה,
התקף או עוויתיות (סימנים של עלייה חדה בלחץ הדם)
חוסר אנרגיה ועייפות חריגים עלולים להיות סימנים של התפתחות נוגדנים לאריתרופוייטין.
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עדיף לקחת את התרופות?בעל14/10/2009
מתי עדיף לקחת את התרופות האלו? (בבוקר? צהרים? ערב?)
סימבסטטין 25 ?
אלטרוקצין?
ויטה קל +מינרלים?
ליפטור 10?
וויטמין די 15 טיפות?
הרבה תודה על המענה שאקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון ותזמון תרופות.
אילן ללבניקוב15/10/2009שלום רב,
סימבסטטין יש לקחת בערב לאחר הארוחה.
אלטרוקסין נהוג לקחת בבוקר לפני הארוחה.
סידן וויטמין D לוקחים לאחר הארוחה אך ללא מוצרי חלב(שעה הפרש)
ליפיטור נהוג לקחת לאחר הארוחה,ניתן בערב אך ללא מיץ אשכוליות הגורם לעללית ריכוזה בדם.
טיפות ויטמין D לוקחים לאחר הארוחה.
מומלץ להוסיף לתפריט גם כמוסות שמן פשתן(1000מ"ג) ליום להורדת הכולסטרול בצורה טבעית.
ההמלצה למי שנוטל תרופות להורדת הכולסטרול ממשפח' הסטטינים היא לשלב בטיפול את האנזים קו קיו 10, כדור אחד של 60 מ"ג ליום לאחר הארוחה. וזאת בכדי לתקן את הנזקים שהתרופה גורמת בכבד ולחזק את שריר הלב. למי שנוטל גם מדללי דם כמו אספירין יש להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש באנזים קו קיו 10.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לדיכאוןטלי14/10/2009
אני עוברת משימוש בציפרלקס לויפאקס XR בעקבות השמנה במשך חודשי טיפול
הבנתי שויפאקס לא גורמת להשמנה אבל יכול להיות שגם ארזה מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
אילן ללבניקוב15/10/2009טלי שלום רב,
לא סביר שתרזי מהתרופה הנ"ל. להרזייה מומלץ לעשות שינוי תזונתי משולב בצמחי מרפא ופעילות גופנית קבועה.
בחילות, כאב ראש והפרעות בשינה הן תופעות הלוואי העיקריות של תרופה זו.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך18/10/2009דווקא שמעתי שלפעמים בהתחלה מרזים מהתרופה הזו שזה דווקא סבבה מבחינתי..
אבל באמת חשוב לשמור על תזונה נכונה ודיאטה מבוקרת אם צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בויפאקס
עמית18/10/2009אני רזיתי קצת בהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 וכולסטרולעמית13/10/2009
בת 51, לוקחת פרבליפ 20 מ"ג במשך שנתיים. בשנה האחרונה על דעת עצמי קניתי אלספה-שמן דגים במינון 1 מ"ג ליום. להפתעתי בבדיקות האחרונות נדהמתי כשראיתי שרמת הטוטאל כולסטרול עלתה וכן כל הערכים השונים. יש לציין כי רמת הטריגליצרידים היתה קצת במגמת ירידה. האם שמן הדגים אינו מתאים לבעלי כולסטרול גבוה? האם הוא מעלה את כל הרמות? מחכה לתשובה מהירה ואמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול.
אילן ללבניקוב14/10/2009עמית שלום רב,
ראשית כל, כדי לתקן את נזקי התרופות נגד כולסטרול יש לקחת אנזים Q-10 כדור אחד ליום במינון של 60 מ"ג לפחות, ורק למי שאינו נוטל מדללי דם למיניהם כמו אספירין או קומדין.
ניתן גם להשלים את האומגה 3 בצורה טבעית במזון:
אומגה 3 במקור מגיעה מהצומח- פיטופלנקטון, עצות ים, עלים ירוקים עבים (תרד, סלק, רוקט, ריג'לה וכל העשבים בעלי עלים עבים), אגוזים שונים, בעיקר מלך וברזיל.
ישנם גם צמחי מרפא מצויינים לניקוי הכבד משומנים ומרעלים ולאיזון רמות הכולסטרול בגוף, אך מומלץ להתייעץ באופן אישי עם נטורופט לשם כך.
אומגה 3 תורמת להעלאת כולסטרול טוב ולאיזון בין כולסטרול טוב וכולסטרול רע, הורדת טריגליצרידים, המסת גורמים המצטברים בדפנות כלי הדם, מסייעת לקרישת דם, מאזנת את טמפרטורת הגוף,מונעת דלקות בכלי הדם ומורידה את ההסתברות ללקות באוטם בשריר הלב.
לאומגה 3 יש יכולת אנטי דיכאונית, מסייעת בייצור הורמונים, מפחיתה את הסיכוי לחלות בסרטן,
היא תורמת ליכולות הקשב ומאזנת את לחץ הדם של הגוף. ניתן לומר כי אומגה 3 חיונית ואחראית על התפקוד של תאי גופינו.
ייתכן ותזונה לא נכונה או גורמים אישיים נוספים גרמו לעלייה בכולסטרול הכללי אצלך ולכן כדאי לבדוק גם תפקודי כבד ואולי עודף בייצור הכולסטרול בגוף,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי לאזנייםורדה13/10/2009
ישנו טיפול לאזניים עם שעווה שקוראים לו CLEAN EARS, האוזן שלי סתומה כבר כמעט חודש, וברצוני לדעת כמה זמן יקח עד שאני אוכל לשמוע? האם זה יכול לקחת גם חודש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאוזניים.
אילן ללבניקוב14/10/2009ורדה שלום רב,
הטיפול לאוזניים לא אמור להיארך זמן רב ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לרופא מומחה שיבדוק את מצב האזניים ויתאים לך טיפול הולם,
שבוע טוב,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)