כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
    לושה
    01/07/2020

שלום.
    ילדתי לפני שנתיים וחצי ומאז מרגישה בעת ריצה קפיצות או אינפאקט כלשהו, אפילו עם מכה בישבן מרגישה שמשהו זז לי בבטן התחתונה. הגינקולוג שלי אומר שהכל תקין שם וגם חוות דעת שנייה אמרה לי אותו דבר.
    הלכתי לפרוקטולוג אפילו כי הדבר מורגש לי בגשר שהן הקרטון לאזור המין, באזור הנקבים אם אני כותבת נכון.
    בדק אותי וכשהגיע למקום ש"זז הדבר" הוא טען שזה השלפוחית שלי. בכל מקרה טופלתי על-ידי מומחית לרצפת האגן וזה עזר לי בהתחלה...
    החלטתי להסתכל מול מראה על פתח הנרתיק שלי ונחרדתי לגלות שהיה משהו שבכל פעם יצרתי שם לחץ כמו משכיבה לישיבה, לישיבה, הופיע גבר יכול עם חור קטן באמצע שיוצא, זה ממש דוחה אותי להסתכל וגם לדבר על זה אבל מפחיד אותי כי מעולם לא היה לי את זה. מה זה יכול להיות לדעתך? כשאני חושבת על זה נראה לי שזה אזור מתן שתן והחור שלו לא קטן כמו פעם. מלחיץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    01/07/2020

שלום רב
    למרות התיאור המדוייק ממליץ בכל זאת לפנות שוב למומחה רצת האגן לשלול שלא מדובר בצניחה של שלפוחית/רחם וכו'. אינני יודע מה את מתארת אך מי שיבדוק אותך יוכל לענות לשאלתך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו