מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור היציאותשי01/08/2011
שלום רב.
רציתי לדעת: אני בן 20, שוקל 81 ק"ג, עושה 4-5 פעמים בשבוע ספורט, ומשתדל לאכול די בריא.
בתקופה האחרונה אני מוסיף לתפריט גם ענבים ואבטיח, ועדיין בבוקר כאשר אני ניגש לשירותים על מנת להתרוקן מיציאות הבוקר, קיימת אצלי בעיה של התרוקנות בפעם אחת, כלומר, לא כל הצואה יוצאת לי בפעם אחת, ואני צריך לפעמים פעמיים-שלוש פעמים ביום שירותים,וזאת על אף שבהמלצת מומחים בתחום אני מוסיף מדי יום לתפריט שלי יותר מאכלים שמכילים המון סיבים תזונתיים.
שאלתי היא: מה עלי לעשות (שיעזור לתקופה ארוכה מאוד ככל הניתן), כדי שאוכל להתרוקן רק פעם ביום ובמכה אחת ובעת ובעונה אחת, וממה אתם ממליצים לי להמנע, כלומר, מהם המאכלים שעשוים להזיק לי הכי הרבה בענין זה?
נ"ב: אוסיף ואציין, שגם שאני שותה בבוקר משקה חם (תה, קפה, וכד'), זה לא תמיד עוזר לי לרוקן את כל הצואה בפעם אחת ובעת ובעונה אחת, ואציין שאני משתדל להמנע ככל האפשר ממטוגנים, מתוקים, קמח לבן, תירס, שומנים, וכד', ובשנה שנתיים האחרונות הייתי אוכל מהם די הרבה, ורק בחצי שנה האחרונה בערך אני משתדל להמנע מהם במידה גדולה ככל האפשר/הניתן, ואני אוכל דגן בוקר בעל כמות סיבים גדולה מאוד שהוא: אול-בראנפלקס.
אשמח לקבל פתרון מהיר ותמידי לבעייתי, ואשמח אם תוסיפו לי טיפים לשמירה על בריאות תקינה של הבטן והמעיים, וטיפים להתרוקנות מהירה מהצואה, כי לפעמים לוקי לי חצי שעה עד שרוב הספולת מתרוקנת, ועוד איזה רבע שעה עשרים דקות על מנת לשטוף את מה שעוד נשאר.
תשובה בספיד ויום נעים, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור היציאות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד02/08/2011בריאות תקינה של המעיים אומר 2-3 יציאות ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)