לד"ר נויפלד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר נויפלד
    דנה
    07/08/2011

ראשית- תודה רבה על תגובותייך לשאלותי- בנושא הדימום לאחר הקשירה..

אחרי שנבדקתי ביום רביעי, והרופא פשוט שם לי טמפון לשעתיים, ואמר לי להתחיל עם הראפאסל כל ערב, עד עתה- באמת הדימום נפסק... ( בזמן הבדיקה הוא התלבט אם לשים גומיה נוספת על הכיב, אך לבסוף החליט שלא, וכאמור- קיבלתי את ההנחיות הללו, +בקשה לבצע ס.ד נוספת היום- למעקב).

יש לי תור נוסף לרופא- ביום רביעי- בעוד 4ימים. זהו תור שהוא קבע לי מראש, עוד לפני הקשירה הראשונה, במחשבה שלפי הערכתו, כנראה אזדקק ל 2 קשירות לטיפול בצניחה.
    עכשיו- כשהדימום פסק, אני גם רואה שהצניחה אכן קטנה. היא עדיין קיימת, אבל פחות. ( נראה לי שהיא הצטמצה בסביבות ה30%- 40 %).

השאלות שלי:

1. האם כבר ניתן לדעת האם זאת התוצאה הסופית של הקשירה? או שכל עוד אני לוקחת ראפסל לא ניתן לדעת?

2. האם -לפי מיטב ניסינוך, ניתן יהיה בכלל להמשיך ולטפל בי בקשירה נוספת,- לאור המקרה?כפי שרצה הרופא לעשות לפני הקשירה הראשונה? כי בסה"כ אני מעדיפה להמשיך ולטפל בצניחה- כדי שלא תגדל שוב בעתיד, ואם קשירה היא הרבה פחות אגרסיבית מניתוח, ולמרות זאת- קרה לי מה שקרה, אני תוהה האם מבחינה רפואית זה כן מומלץ? ואם כן- אז מתי? כמה זמן צריך לחכות כעת?

3. האם זה שהדימום פסק, וכבר אין לי דימום 4 ימים, אומר שזה באמת "בזכות" הראפסל?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר נויפלד

הוספת תגובה

• לד"ר נויפלד - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    07/08/2011

כפי שאמרתי לך בהתחלה - נרות לא עוזרים אלא הטבע והזמן.
    לגבי ההצלחה - על זה יש לדון בסיום סדרת הקשירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר שכן ניתן לבצע עוד קשירה?

דנה
    07/08/2011

למרות הכיב שנוצר לי מהקשירה הנוכחית? ואם כן- אז בעוד כמה זמן מומלץ לבצע את הקשירה הבאה? היום- זה כבר 18 יום לאחר הקשירה הראשונה.. והדימום נעצר לי בחמישי בבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר שכן ניתן לבצע עוד קשירה? - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    07/08/2011

תמיד נוצר כיב. בד"כ לא מדמם.
    התשובה היא כן בעוד כשבועיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!, וכיב מדמם זה נחשב סיבוך?

דנה
    07/08/2011

תודה רבה!

עזרת לי המון. אני מקווה שהרופא שלי לא "ייבהל". מממה שקרה- שאצלי הכיב דימם, . ויסכים לבצע קשירה נוספת. הוא ממש התלבט האם לשים תפר על הכיב, כי באמת היה דימום רב, שנמשך כשבוע- והחמיר.

זה נחשב סיבוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!, וכיב מדמם זה נחשב סיבוך? - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    07/08/2011

סיבוך מוכר שמופיע בתדירות של 1-5%.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך!!!!

דנה
    07/08/2011

ממש עזרת לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו