מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי פיסורותאבי08/08/2011
שלום ד"ר.
אני בן 21, ומיון שבת באחרון - 6.7.11 החלו לי שלשולים מלווים בצריבה ודימום,
לאחר היציאה מאוד צרב לי ושרף.
היום הלכתי לרופאת כירורג ובאמת הרופאה הודיעה לי שיש לי פיסורות והביאה לי 2 תרופות :
1. normalax , אשר אני אמור לשתות אותו פעם אחת ביום 230 מ"ל.
2. Nifedipine , אשר אני אמור למרול אותו מסביב לפי הטבעת כארבע פעמיים ביום.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1. כל כמה שעות כדאי למרוח את המחשה? (מה פרק הזמן בין הפעם הראשונה לשניה וכן הלאה. ) ובנוסף, במידה ואני מורח את המשחה וכעבור שעה - שעתיים יש לי יציאה, כדאי למרוח שוב מיד לאחר היציאה או כדאי לחכות לזמן שאני אמור למרוח?
2. בעניין מין אנאלי, במידה ומבצעים מין אנאלי (אפילו לאחר ההחלמה - במידה ויש החלמה מפיסורות) מה ההסתברות שקרע שוב ייפתח במידה ומבצעים מין אנאלי? ואם יש כזה סיכוי שזה יקרה?
3. אני גם מתעסק בספורט, במידה ואני ארוץ או אעשה תרגילי כוח (שכיבות שמיכה, כפיפות בטן וכדומה.. ) זה יוכל להחמיר את המצב של הפיסורה? או שאין כל קשר בין שני הדברים?
4. מה לגבי תזונה? מה באמת כדאי לאכול כשיש פיסורה?
5 ( ואחרון!! =] ). לאחר כמה שעות שיצאתי מהרופאה, הרגשתי מין נפיחות באגן , כלומר, הרגשתי שממש מנפחים לי את האזור עד שכל האזור מתפוצ, הייתי ממש מוטרד וזה ליווה אותי בכאבי ראש (לא יודע אם הכאבי ראש ממש קשורים. ).
האם יש סיכוי שבאמת הישבן מתנפח מהפיסורה או שזו רק הרגשה ותחושה כללית?
אני אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלות !
תודה על זמנך ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי פיסורות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/08/2011הרופאה לא "הביאה" לך. היא רשמה לך.
1. כל כ-4-6 שע'.
2. התשובה היא כן.
3. התשובה היא לא ואין קשר.
4. תזונה רבת סיבים.
5. אין לי מושג על מה אתה מדבר. זה לא מהפיסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)