פיסורה כרונית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה כרונית?
    טלי
    16/01/2008

שלום,
    אני בת 34, בחורה בריאה, סובלת מזה שנים רבות מעצירויות. כמו כן, אני סובלת מפיסורה שכל פעם נפתחת מחדש אם יש לי עצירות קשה.
    טופלתי מספר פעמים בנפדיפין ופגלקס והפיסורה נעלמה לה. אולם בכל פעם שישנה עצירות קשה היא מופיעה מחדש. לכן בשנה וחצי האחרונות התחלתי לקחת על בסיס יום יומי, פעם בכל יום פגלקס. דבר שעוזר לי רבות. היציאות שלי רכות ואינן פוצעות עוד. אני גם לא מתאצת בשעת מעשה.
    חשוב לציין שבעבר שמרתי על תזונה נכונה (-אכילת סיבים) וכן שתיית מים אך תמיד הייתי מאד מתאמצת ביציאות.
    רציתי לשאול האם שימוש יום יומי בפגלקס עשוי להזיק? האם הוא ממכר? פוגע בפעילות המעיים?
    האם ישנם תכשירים אחרים שעשויים לעזור לי ביציאות רכות?
    ניסיתי בעבר תכשיר שנקרא קל סיב אך הוא ממש לא עזר לי וחזרתי שוב לפגלקס.
    האם עליי לבצע בדיקות כלשהן ע"מ לבדוק מה מקור העצירויות?
    אודה מאד לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה כרונית?

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר דוד נויפלד
    16/01/2008

תנסי קונסיל או בנה-פייבר.
    יותר פסיולוגי ויותר בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע

רוני
    19/01/2008

טיפול בתמציות צמחים מיוחדות להפגת ריח מרפואה סינית 0546848376

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח

רוני
    19/01/2008

ראי תגובה הלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו