דימום ולחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ולחוץ
    h
    26/08/2011

בן 44 בריא (אסמתי בנסיגה). 2 דברים קרו לי במקביל בשבועהאחרון ואני לא יודע האם יש קשר.
    1 דימום ביציאות (נראה לי שזה טחור חדש) - אף פעם לא היה לי מלבד אפיזודה יחידה לפני כשנה -לאחר בדיקת רופא ובדיקה דם סמוי בצואה - עבר.
    כאמור זה היה לפני שנה ועכשיו שוב. כל היום לאחר מכן היתי בפניקה ובערב כשהסתובבתי במיטה היה לי ורטיגו והמעגל הזה נמשך כל השבוע האחרון (לאחר הפעם הראשונה שדיממתי לא היו לי יציאות למרות כ-48 שע' (למרות שאכלתי יפה)ואחכ שוב דימום בזמן היציאה שהיתה רכה/בינונית - יש לציין שהדימום היה לאחר היציאה השניה
    כטיפטוף . אני כבר מורח 3 ימים משחה רקטוצרים ולא עוזר. כמו כן אני לא מרגיש פלולה או בליתי או חתיכת עור בפי הטבעת אלה יותר הרגשה של חתך ששןרף קלות.
    האם להתחיל מעגלי בדיקות רפואיות וכו' (יש לציין שכרגע ראשי סחרחר קלות ואני מרגיש קצת לא יציב מבחינת שיוי משקל)
    מצטער על האורך של המייל - תודה מראש
    מה? האם כל פעם שיש ארוע כזההולכים לרופא - איך אני יודע האם זה לא משהו חמור או סתם פצע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ולחוץ

הוספת תגובה

• דימום ולחוץ - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    27/08/2011

לא מבין איך קשור כאן הורטיגו וחוסר שיווי המשקל.
    לא נשמע כמשהו מאיים.
    מה זה מעגל בדיקות.
    אדם שיש לו בעיה רפואית (ודמום חדש דרך פי הטבעת זה בעיה רפואית) צריך לפנות לרופא ולהבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו