טחורים? פיסורה? מה קורה לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים? פיסורה? מה קורה לי?
    ליטל
    26/08/2011

לפני שבועיים הייתה לי עצירות מאוד קשה ובסוף השבוע- שלשולים עקב שימוש במשלשלים טבעיים. אחר כך היה גם דימום.
    בגלל שהבטתי בפי הטבעת וראיתי שתי נקודות סגלגלות הומלץ לי ע"י הרוקח לקנות פרוקטו גליבנול, ומרחתי במשך השבוע שלאחר מכן. באותו שבוע גם הלכתי לרופא משפחה שהביט בפי הטבעת וקבע שאין שם כלום. אני בכל זאת המשכתי עם המשחה למקרה שמדובר בטחורים פנימיים. וגם במגבונים.
    כל הזמן הזה לא היו לי כאבים בגלל. רק כשהחדרתי את המשחה, בפנים, כאב עמום וקל יחסית.
    במשך כל השבוע היו לי דימומים קלים מאוד מאוד אחרי היציאות. ביומיים האחרונים פסקו הדימומים לגמרי, אך התפתח לי כאב שורף על פי הטבעת עצמו שממה שהצלחתי לראות נבע מפצע מאוד מאוד שטחי ונטול צבע מיוחד- בצבע הרגיל של שאר פי הטבעת.
    אני חושבת שיש עוד אחד כזה בצד השני של פי הטבעת.
    אין דימומים והיציאות רכות, אבל פי הטבעת כואב ושורף

אני לא יודעת אם מדובר בטחורים, פיסורות, בקעים, או תגובה לא טובה למשחה. להפסיק את המשחה? להמשיך את המשחה?
    קבעתי תור לפרוקטולוג ביום שני אבל אני בלחץ עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים? פיסורה? מה קורה לי? - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    27/08/2011

אינני יודע אבל אני יכול לנחש.
    אבל ניחושים זה לא המקום.
    תחכי לבדיקת הפרוקטולוג.
    באשר למשחה תפני לרוקח שהמליץ לך עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להיות משהו רציני יותר?

ליטל
    27/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם להפסיק את המשחה?

ליטל
    27/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו