דימום קל וטחורים לאחר ניתוח thd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קל וטחורים לאחר ניתוח thd

שלום ד"ר חייקין

אתמול עברתי ניתוח קשירת טחורים בהליך ה-thd.

למרבה הפתעתי, ולמרות שהובטח לי כי מדובר בטיפול ללא כאבים, אני מוצא עצמי שוכב במיטה כל היום. הכאבים עזים ואני לא מסוגל ללכת לשירותים.

כמו כן, אני מדמם מפי הטבעת ואף בדקתי וגיליתי טחורים גדולים שעדיין קיימים. האם הניתוח לא אמור להיפטר מהטחורים? מדוע יש עדיין דם?

אודה לך על תשובתך.
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום קל וטחורים לאחר ניתוח thd - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    31/08/2011

בכל ענין של סבלנות.
    אכן יש טחורים אבל הם תפורים/קשורים ויקח זמן עד שיסוגו.
    מי שהבטיח לך שזה ללא כאבים - היה אופטימיסט. בד"כ יש איזושהיא אי-נעימות עד לדרגה כלשהי של כאבים. משתנה מאדם לאדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי...עוד שאלת המשך

הגיוני שדווקא לאחר הקשירה יצאו פתאום 5 טחורים יחדיו?

אני ממש לא מסוגל ללכת לשירותים.

כמה זמן לוקח להם לסגת? עברו כבר 4 ימים מאז הניתוח ואין סימן לשום שיפור במצבי. הכאבים הולכים ונהים עזים יותר ככל שהזמן עובר. אני מרגיש טחורים גדולים מאוד שחוסמים את פי הטבעת.

האם זה קורה תמד לאחר הניתוח? בגלל שלא מסירים את בסיס הטחורים עצמו אלא רק קושרים את העורקים שמזרימים להם דם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי...עוד שאלת המשך - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    31/08/2011

אני מציע שתדבר עם הכירורג שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו