קרם דרמווט לגירוי בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם דרמווט לגירוי בפי הטבעת
    שירן
    30/08/2011

שלום רב,

לפני כחודש עברתי קשירה לטיפול בצניחת רירית קלה. לאחר כשבוע החל לי דימום שפסק לסירוגין, אך שוב התחדש. לבסוף, הרופא בדק וקבע כי נוצר כיב במקום הקשירה- כיב מדמם. לקחתי נרות ראפאסל במשך 13 לילות, וזה באמת עזר- ומאז לא היה כל דימום. אך נאלצתי להפסיק מפני שנוצר לי מעין גירוי מקומי. (הרופא רצה שאקח אותם לחודש).

מאחר שהמקום הפך אדום עם תופעות של גרד ותחושת שריפה קלה- ובעיקר תחושת חוסר נוחות- כמו גירוי כזה- מסביב לפי הטבעת, קיבלתי מרשם מהרופא לדרמווט- קרם. הגירוי מורגש כל הזמן וללא קשר ליציאות. היציאות בסדר. ואין דימום.

הבעייה היא שרק אחרי שהרופא נתן לי את המרשם ובאתי להשתמש בקרם, ראיתי שכתוב בעלון לצרכן- שאסור להשתמש מסביב לפי הטבעת...

האם מותר להשתמש בקרם הזה למקרה שתיארתי? או שעלי לחזור ולשאול את הרופא.. קשה לי להשיגו- בחופשה...אולי תוכל לחוות דיעה על סצך ניסיונך במקרים כאלו?

תודה

שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרם דרמווט לגירוי בפי הטבעת - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    31/08/2011

נדמה לי שכבר דיברנו על הכיב והרפאסל.
    לגבי המשחה, אפשר להשתמש בחוץ - לא בפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן התכתבנו- תודה

שירן
    31/08/2011

שלום ד"ר,

אכן התכתבנו בנושא זה, אך רציתי לתת רקע בכל זאת- למקרה שצריך לדעת פרטים, בשביל לקבל תשובה על הדרמווט.

בכל מקרה- תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו