מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זימון למרפאה כירורגיה פרוקטולוגיתניסים31/08/2011
שלום ,
הוזמנתי לביקור במרפאה כירורגיה פרוקטולוגית.
בהכנות לבדיקה נאמר :
1. אין צורך להיות בצום.
2. ערב לפני הבדיקה, בשעה 21:00 , יש לבצע חוקן עם Fleet Enema
3. ביום הבדיקה, מוקדם בבוקר, יש לבצע שוב חוקן עם " " .
מס שאלות : 1.איפה אני משיג את החוקן הנ"ל ?
2. בשביל מה החוקן ? לצורך רקטוסקופיה ? כי זה לא נאמר במפורש.
3. איזו בדיקה הרופא הולך לבצע ? האם זה כואב והאם זה דורש הרדמה מקומית ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זימון למרפאה כירורגיה פרוקטולוגית - תגובה
ד''ר דוד נויפלד31/08/2011אכן יש להכין החלחולת לבדיקה רקטוסקופית בעזרת חוקנים.
חוקני פליט ניתן לרכוש בבית המרקחת.
מעבר לכך אין לי מושג מה עומד לפניך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפירוש "אין לי מושג..." ?
ניסים31/08/2011מה הכוונה : אין לי מושג מה עומד לפניך ?
לא התייחסת לשאלותי עד הסוף : האם הבדיקה הרקטוסקופית כואבת והאם יש צורך בהרדמה מקומית ? כמה זמן היא אורכת בד"כ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפירוש "אין לי מושג..." ? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד31/08/2011עניתי!
זאת המשמעות של אין לי מושג!
זה לגמרי אינדיבידואלי. הן מבחינת החולה והן מבחינת הבודק.
בנוסף ויותר חשוב לא הסברת למה זומנת למרפאה הפרוקטולוגית, ממה אתה סובל ולמה עושים לך רקטוסקופיה. זה המשמעות של אין לי מושג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOkay
ניסים31/08/2011אני מתנצל אם הכעסתי אותך - זאת לא הייתה כוונתי :)
הייתי אצל רופא פרוקטולוג , הוא עשה לי בדיקת אצבע ואמר שמדובר בפיסורה. אין לי כאבים מסויימים חוץ מתחושת צריבה , אי נוחות וגרד קל (כמו כן יש דם על נייר הטואלט).
אני הייתי אצל הרופא פעמיים (בפעם השנייה הוא נתן לי מישחת נפידיפין 0.2 % (לפני כן השתמשתי בפרוקטוגליבנול פתילות/משחה), אני לא משתמש בה(ניפדיפין) באופן קבוע ואיני מרגיש שחל שיפור.
כמו כן אני שותה קונסיל.
רופא משפחה המליץ על בדיקה מעמיקה יותר ולכן זומנתי למרפאה כירוריגה פרוקטולוגית.
זה משנה משהו מבחינת מה שענית לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שאני בן 29
ניסים31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOkay - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/09/2011אם וכאשר יש פיסורה פעילה - לא עושים בדיקה מכשירנית מעמיקה - זה כואב מדי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון
ניסים01/09/2011מתנצל שוב שלא ירדתי לסוף דעתך..
האם הרופא הבודק אמור לדעת שזה יכאב לפני ביצוע הבדיקה ואז לא לעשותה או להשתמש בחומר הרדמה כלשהו לחילופין לפני ביצועה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/09/2011אין צורך להכניס לי מילים לפה - אלא אם כן אתה עיתונאי או עורך דין.
אמרתי והתכווני למה שאני אומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר נויפלד היקר
ניסים01/09/2011אני לא מנסה להכניס מילים בפיך , מה שכן ניסיתי לעשות זה לדלות יותר אינפורמציה לפני הבדיקה. יכול להיות שהשאלות שלי (ושל אחרים) נראות כבאנליות בעיניך , אולם רופא טוב, אדיב ומנומס אמור להתייחס לכל שאלה. אני מעריך שיש מומחים בפרוקטולוגיה אחרים שהיו רוצים לתפוס את מקומך בפורום - שקול נא לתת להם את מקומך - זו לא בושה .
יום טוב לך,
עמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר נויפלד היקר - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/09/2011תחשוב לפני שאתה מדבר או שואל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)