טחורים פנימיים שבאים והולכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים פנימיים שבאים והולכים
    דני
    04/09/2011

שלום רב,אני סובל מזה שנים מטחורים פנימיים שבאים והולכים ובגדול אנחנו מסתדרים יחד.לפני כשחוש שנים גם פיסורה אימתנית שחלפה לה.לאחרונה והיום זו הפעם השניה אחד הטחורים נהפך לטרומבוזי,בעם הקודמת היה מדובר רק בטחור נוקשה מאוד שעבר עם הזמן.היום הכאבים איומים ונראה לי שהפך שוב לטרומבוזי.מדוע זה קורה? והאם הטיפול שונה או שמה פרוקטוגלובינול ישפר את המצב והאם יש צורך בניתוח/קשירה עקב הפיכתו לטרומבוזי שוב ושוב.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    04/09/2011

שאלה מאד מורכבת.
    מדוע זה קורה - אין תשובה חד-משמעית. צריך קודם להבדק ולראות מה בדיוק קרה שם.
    במצב החריף - עדיף להמנע מניתוח, אם רק אפשר. בהמשך הייתי ממליץ על טיפול או ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרומבוזה

דני
    07/09/2011

בבדיקה על ידי פרוקטולוג אכן מדובר בטחור טרומבוזי.לטענת הרופא אין טיפול ורק הזמן עושה את שלו ,האם אכן כך הם פני הדברים או שמה לדעתך ישנו טיפול שיקל ירפא את העניין.קצת הדאיג אותי שהרופא טוען כי אצלי מדובר בטחור טרומבוזי קצת שונה מאחר ומתחבר אליו וריד מטחור פנימי,לא כל כך מובן לי מה השוני והאם יש צורך לדעתך בבירור נוסף.תודה מראש לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרומבוזה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    07/09/2011

קשה להבין כאשר אין לך הידע.
    כל מה שאמר לך נכון.
    הזמן יעשה את שלו. אפשר להוסיף משחות ממשחות שונות אבל זה רק טוב לחברות התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו