עצירות ודם בצואה (בסוף הצואה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות ודם בצואה (בסוף הצואה)
    תמר
    19/01/2008

תמר בת 29 סובלת לאחרונה מעצירות. בזמן יציאת הצואה ישנה כאבים חזקים. הייתי אצל רופאת משפחה והיא נתנה לי נרות ומשחה וזה עזר לי.
    בימים האחרונים העצירות חזרה שוב אך לאחר היציאה הכרוכה במאמץ רב מצידי יצא לי מעט דם בסוף הצואה. וגם לאחר מכן בפי הטבעת היה מעט דם.
    יש לציין שבפעמים הקודמות שסבלתי מעצירות היה לי גם מעט דם לאחר הצואה אך לא בצואה עצמה (הצואה שיוצאת בוף התהליך) יש לציין שלעצירות טבלתי שזיפים מיובשים במים שתיתי וזה עזר לי כמו כן אכלתי שזיפים מיובשים. אך בעיית העצירות חוזרת שוב. יש לציין שאימי נפטרה לפני 5 חודשים ומאז יש לי עצירות יש לציין שבגלל החרדה והמתח הנפשי תזונתי היתה לקויה. קודם לכן הייתי נכנסת לשירותי כל יום ועכשיו כל יומיים אך לאחר כאבים והתאמצות אדירה.
    הציעו לי לקחת שמן אובליפיכה.
    אודה לך על תשובתך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצירות..

ד''ר דוד נויפלד
    22/01/2008

א. להסדיר את הדיאטה שלך, לאכול סדיר ומאוזן, להקפיד על אכילת פירות ובעקר ירקות, לשתות מספיק.
    השמן הזה פרץ לשוק והפך מאד פופולרי - לא מכיר ולא יכול לחוות דיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו