טחור חיצוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור חיצוני?
    אלי
    21/01/2008

היי ,
    אני בן 18 והיום במקלחת זיהיתי בלוטה קטנה בגודל חרוז , חיצונית לפי הטבעת וסמוכה אליו , בצבע כהה סגלגל.
    שאלתי היא מה הדבר הזה ? לא נוח לי עם זה - לא לשתף את ההורים ואפילו לא ללכת להבדק אצל רופא, לפי כל מה שקראתי מדובר בטחור חיצוני .
    האם יש דרך להעלים אותו מבלי להשתמש במשחה או צריבה או משהו כזה? האם הוא אמור לעבור לבד?
    אציין גם שאני מתאמן בחדר הכושר 4 פעמים בשבוע ומרים משקולות בעומסים, האם זה קשור ?
    בבקשה לענות לי!
    תודה
    אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור חיצוני?

הוספת תגובה

• לא לדאוג..

ד''ר דוד נויפלד
    22/01/2008

נשמע כמו טחור חיצון תרומבוטי. בד"כ כואב ולפעמים לא.
    בד,כ חולף מעצמו, ואם לא - תיאלץ להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להודעה בקשה לטחור

דורית
    24/01/2008

שלום שמי ענת
    עברתי ניתוח טחורים וברצוני לומר שהרמת משקולות ידוע שמעיצה טחורים לצאת החוצה.
    הנני מתעמלת בחדר כושר וזו אחת מהסיבות שבגינן הגעתי למצב זה. תופעה זו ידועה גם ידועה לכל הכירורגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה...

ד''ר דוד נויפלד
    27/01/2008

אם זה כ"כ ידוע אז את לא צריכה אותי.
    אני מטפל כבר 20 שנים בנושא ואני לא זוכר אף מרים משקולות בין הפציאנטים שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו