מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח טחוריםערן12/10/2011
שלום רב אני נימצא כרגע בחו"ל וסובל כבר שבוע מטחורים חיצוניים עם כרישי דם שלא עוברים ברצוני לדעת אם ניתוח טחורים נחשב כדחוף?( כדי שיכלל בפוליסת הביטוח) או שאפשר לחכות חודש לחזרה לישראל
ברצוני לציין שבמשך השבוע טיפלתי בטחורים במשחות ונרות אבל זה לא הועיל
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/10/2011אם אין ברירה ןאז זה ניתוח דחוף.
בד"כ אם מחכים - התופעות חולפות מעצמן.
נכון שאתה בחו"ל וחסר סבלנות ומצפה לפתרון מעתה למחר אבל לזכור שהניתוח כרוך בכאבים בםני עצמו, לא פחותים מאלה שיש לך כרגע ומשכן כמשך הכאבים של הטחורים התרומבותיים אלא שעתה אתה מתחיל מ-א'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
ערן14/10/2011אפשר לעבור ניתוח גם כאשר לא סובלים מטחורים ? הכוונה שהם לא יוצאים ומכאיבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד14/10/2011לא מבין. אם אין תופעות ולא סובלים למה בדיוק לנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוח מחדש
ערן14/10/2011אני נימצא בחו"ל רוב הזמן וכרגע אני סובל מטחורים כבר למעלה משבוע אני מטופל בכדורים ומשחות ועדין זה לא עבר . אני לא מעונין לעבור ניתוח בחו"ל השאלה היא כאשר אני יחזור לארץ בערך עוד חודש, אבל עד אז אני מאמין שכבר אני לא יסבול מכאבים האם אני יוכל לעבור ניתוח בארץ כדי שבעתיד אני לא יסבול כאשר אני יהיה בחו"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוח מחדש - תגובה
ד''ר דוד נויפלד16/10/2011אין ביטוח. ניתוח עושים לא למניעה אלא כטיפול לסימטומים ספציפיים.
לא אומרים אני יחזור אני יסבול אלא "א" אחזור, אסבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)