מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבת טחוריםדנה18/10/2011
שלום ד"ר,
עברתי הליך של צריבת טחורים אתמול. ע"י מכשיר "ארגון פלזמה"- כך נכתב במכתב הסיכום. ( היה לי טחור נמוך מאד. פנימי, צדדי, שמאלי- קטן ומדמם במגע).
לא היו לי כאבים, פרט לזה ששורף לי עדיין, לאחר יציאה. וגם הבחנתי שיש מעט דם על מגבון לח-בניגוב לאחר יציאה. הומלץ לי גם למרוח מעט משחת מטרוג'ל-להקלה/החלמה..
רציתי בבקשה לקבל הסבר על מהות ההליך: מה זה בדיוק צריבת טחורים? איך זה פועל, או עוזר להעלים את הטחורים? ( על קשירות טחורים בגומיות יש הרבה מידע, אך על צריבה לא מצאתי).
האם יש צלקת לאחר הצריבה? ומדוע יש דמם? האם זה נורמלי? מתי ניתן לדעת האם ההליך הצליח? מתי הדמם אמור להיפסק? כי יש לי תחושת שריפה כאמור, כאילו נוצר לי פצע כזה בפנים...ששורף לאחר יציאה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבת טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/10/2011לא משתמש בארגון - לא יודע.
מדוע אינך שואל את מי שביצע ואני מניח שגם שילמת לו. זה חלק מהשירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא
דנה18/10/2011שלום לך ד"ר,
לא שאלתי את כל השאלות האלו, פשוט בגלל הלחץ והבלבול- שכחתי. עברתי את ההליך, קיבלתי הנחיות למרוח את המשחה, ונאמר לי שאם יהיה דימום כבד/חמר- אז זה סיבוך נדיר, ואז אפנה למיון ויזעיקו את הרופא. אבל עכשיו הוא בחופש- ואני לא יכולה לשאול אותו ספציפית...
אז לא שאלתי- כי לא חשבתי על כל זה עד עכשיו. היום- שזה יום אחרי, רציתי לבקש ממך הסבר קצר על מהות ההליך. ובעיקר לדעת האם זה שיש לי תחושת שריפה לאחר יציאה, ומעט דמם בניגוב, זה "נורמלי, לאחר הפרוצדורה הזאת? האם אכן נוצר פצע כתוצאה מהצריבה?
תוכל בבקשה להשיב לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/10/2011לא, כי אינני מבצע הפעולה הזו.
...ויש לו טלפון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל הייתי חייבת להגיב
שני29/10/2011אפשר לענות גם בצורה יותר אדיבה ואמפתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל הייתי חייבת להגיב - תגובה
ד''ר דוד נויפלד30/10/2011אני לא סולח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתבייש על צורת התגובה
דורית14/11/2011רציתי לשאול שאלה, אבל תגובות כאלה מראות על חוסר מקצועיות, מקווה שאתה מטפל רק בחרשים....עצוב שיש רופאים חסרי רגישות כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור, אל נא תשליך לאשפה ערכים
תומר21/11/2011בסיסיים בתקשורת, בוודאי לא מעל במה זו - שהינה תקשורתית בלבד, ושבה אינך נבחן על ביצועיך עם סכין הניתוח.
אינך מותיר לקוראים כי אם תחושה שהנך עסוק בגיחוך נוכח תחושות פחד, מצוקה וחוסר-אונים, המהווים חלק בלתי נפרד מהמצוקות הפרוקטולוגיות.
האם פסו להן כל הנאות החיים האחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)