טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים
    יותם
    25/10/2011

שלום.
    אני בן 19 והשנה התחילו לי טחורים
    בהתחלה הם דיממו והכאיבו, אך כעבור זמן מה של טיפול במשחה הם הפסיקו להכאיב ולדמם, אך מזה כמה חודשים שהטחורים לא נעלמים.
    טיפלתי במשחה ונרות, וזה עבר אבל חזר מהר מאוד.
    המצב הנתון והסטטי הוא שיש לי טחורים שלפעמים יוצאים החוצה ולפעמים לא, לפעמים גורם לעצירות ולקושי במתן צואה, ולמזלי לא כואבים אך מורגשים ובהחלט לא נוחים.
    מה עלי לעשות כדי לעקור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים

הוספת תגובה

• טחורים - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    26/10/2011

א. לא מדובר בשיניים ולכן אתה לא יכול לעקור את הבעיה.
    ב. יותר חשוב, אתה טועה, כמו רוב האנשים, ומחליף בין הסוס לעגלה. טחורים לא גורמים לעצירות אלא נגרמים על ידי עצירות.
    בגילך הצעיר חשוב להסדיר היציאות בעזרת דיאטה נכונה ואם לא מספק להוסיף תוסף של סיבים באופן קבוע וכך להגיע למצב שפיר. אז לא יהיו לך טחורים ולא יהיו בעיות.
    בגילך חשוב לטפל במקור ולא בתוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! היכן אוכל לקבל מידע

יותם
    26/10/2011

על דיאטה ותוספי תזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! היכן אוכל לקבל מידע - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    26/10/2011

אצל דיאטנית בקופ"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו