גירוד מתמשך ופטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד מתמשך ופטריה
    כרמית
    27/10/2011

שלום,
    לאחר גירוד ודימום יחסית קל, בבדיקה התברר שיש פצע קטן. קיבלתי משחת נפידיפין, שעזרה. לאחר סיום הטיפול התברר שיש לי מעין פטריה על העור באזור. מורחת משחה בימים אלו. הבעיה היא שהגרד המקומי לא עבר, וכשאני מגרדת קצת יותר חזק יש דימום מהעור, כאילו ששיפשפתי חזק מדי. האם יש משהו שאפשר לעשות/למרוח?
    כמו כן, האם ניתן לשים טלק או כל חומר אחר כדי למנוע התחדשות הפטריה ולשמור על המקום יבש?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד מתמשך ופטריה

הוספת תגובה

• גירוד מתמשך ופטריה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    30/10/2011

צריך להבדק.
    יכול להיות שבאופן משני יש עכשיו זיהום חיידקי בעור ואז צריך משחה אנטיביוטית.
    האם במשחת הנייפדיפין היתה תוספת של לידוקאין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

כרמית
    30/10/2011

תודה על התשובה.
    עד כמה שידוע לי יש לידוקאין במשחה. אני אברר בוודאות. בכל מקרה, האם אני צריכה לפנות לכירורג או לרופא עור?

שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    30/10/2011

לידוקאין לעתים גורם לגירוי בעור ולכן כאשר אני רושם נייפדיפין אני משתדל להקפיד לכתוב: "ללא תוספות".
    רצוי שתראי פרוקטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו