כיצד זה רופה שלומד 12 שנה 3 דברים-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד זה רופה שלומד 12 שנה 3 דברים-
    משפטן
    04/11/2011

פיסורה, פיסטולה, טחורים. לא יודע להגיד מה יש לי בדיוק? ולהלן המקרה (אני באמת רוצה לדעת ולא לפגוע ברופא המומחה שניכר שמנהל את הפורום במקצועיות רבה)
    לאחר כאבים בפי הטבעת נגשתי לרופא משפחה שהפנה אותי לפרוקטולוג.
    הפרוקטולוג בדק אותי ואמר שיש לי פיסורה ופיסטולה ונתן לי לפיסטורה נפידיפין ולפיסטולה אמר לי לשתות מים וסיבים תזונתיים.
    לאחר חודש הלכתי לפרוקטולוג שני שאמר שאין לי פיסורה אבל אם הראשון אמר שיש לי פיסטולה אז זה לא עובר בלי ניתוח ויש צורך בניתוח והוא אף נתן לי הפניה לניתוח.
    שאלתי אותו כמה ימי חופש עלי לקחת אחרי הניתוח? (בשביל לדעת את חומרת הניתוח) והוא אמר לי 20 ימים והבנתי שזה חמור...
    הלכתי לפרוקטולוג שלישי שאמר שאין לי פיסטולה ויש לי פיסורה ועלי לקחת נפידיפין אך בצורה שונה ממה שהרופא הראשון אמר.
    שאלתי את הרופא השני והשלישי אם יש לי טחורים? הם לא נתנו תשובה מדוייקת אלא אמרו קודם נטפל בפיסורה/פיסטולה ואחר כך נמשיך...
    והשאלות למומחה: מה עלי לעשות??? וכיצד אף אחד לא יודע להגיד מה יש לי במדויק? האם יש בדיקה אמינה שאפשר לסמוך עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למשפטן- אוכל לעזור לך

אייל
    05/11/2011

תכתוב ל- [email protected] ואתן לך פתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד זה רופה שלומד 12 שנה 3 דברים- - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    06/11/2011

הפתרון הוא פשוט, הבעיה לא.
    פיסורה לעתים מסובכת בפיסטולה קטנה שקשה לראות אותה.
    הבדיקה במרפאה היא היא מוגבלת בגלל הכאבים ולכן אין לבצע בדיקה מעמיקה במכשיר ולכן במצב הזה אין לדון על טחורים.
    באשר למבוא. יש כל מיני אנשים עם הכשרות ואיחן דברים מוחלטים. עליך חלה החובה לבחור רופא שאתה סומך עליו במקום לעשות שופינג כי הרי לך התוצאה.
    באשר לבעיה שלך אתה זקוק כנראה לבדיקה בהרדמה כדי לענות על כל השאלות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו