צריבה בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בפי הטבעת
    אתי
    05/11/2011

מזה כשנתיים לאחר כל יציאה יש לי צריבה נוראה בפי הטבעת ,(רק לעיתים נדירות יש גם דימום) רק לאחר שטיפה ומריחת משחה הצריבה נרגעת לאחר זמן רב.. הייתי אצל מס' פרוקטולוגים (כולל ד"ר זיו )שלא מצאו דבר (עשיתי אולטרסאונד של הרקטום אומנם נעשה תוך דקה אך לדברי הרופא היה תקין) כמו כן הייתי אצל רופאת עור שראתה אודם אך לא מעבר לזה בקיצור אני חסרת אונים כי הסבל הוא נוראי ו הבעיה לא נמצאה האם יש מישחות/בדיקות נוספות שמומלץ לעשות? לא נעים לומר אבל אפילו כאשר יש גזים מפי הטבעת הכאב הוא חזק מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בפי הטבעת

הוספת תגובה

• צריבה בפי הטבעת - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    06/11/2011

צריך לבדוק.
    יכול להיות שדרמקומבין יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצה לאתי

א
    08/11/2011

תכתבי מייל ל- [email protected]
    בטעות כתבתי את זה לשואלת מאיה, התכוונתי אלייך. הייתי במצב דומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפתירת בעייתך

אייל
    12/11/2011

כתבתי לך הודעה, שאולי לא קבלת, שתכתבי מייל ל- [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו