כאבים בעצם הזנב ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצם הזנב ופיסורה
    משה
    09/11/2011

שלום רב,

מזה 8 חודשים אני סובל מפיסורה.

בשלושת החודשים האחרונים הצלחתי לייצב את מצב הפיסורה והכאבים חלפו.

ביקרתי אצל כירורג והוא אמר כי הפיסורה מחלימה ואין צורך בניתוח, ואם זאת שאל אותי אם מקרינה הפיסורה לכאבים בעצם הזנב ולכאבים בזמן הטלת השתן.

אז לא היו תסמינים אלה על כן אמרתי שלא. וגם בגלל שאני סובל מצליפת שוט אחרי תאונת דרכים, לא ייחסתי חשיבות לכאבים באזור הגב התחתון כקשורים לפיסורה.

עם זאת כבר יותר מחודש אני סובל מכאבים חזקים בעצם הזנב, וכעת אני תוהה אם אפשרי שהדבר נובע מהפיסורה. הכאב הוא עמום ולא חד, מופיע בעת ישיבה ממושכת, וכן כאשר אני לוחץ במקומות מסוימים באזור עצם הזנב, והוא מאוד חזק. אחרי שאני קם הוא נעלם, ורק מזכיר על עצמו מעת לעת.

כמו כן לעתים רחוקות מאוד אני מרגיש אי נעימות רצינית בעת הטלת השתן. אך זה קורה לעתים רחוקות מאוד.

האם שני הדברים האלה יכולים לנבוע מהפיסורה?

(אין לי הפרשות מהאזור.)

באיזה מקרה זה קורה?

מה עליי לעשות על מנת שזה יעבור? נכון להיום אני שוחה בבריכה כמעט כל יום, במשך שעה.

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצם הזנב ופיסורה

הוספת תגובה

• כאבים בעצם הזנב ופיסורה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    09/11/2011

אין קשר לפיסורה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש חשד לבעיה אחרת בפי הטבעת?

משה
    09/11/2011

היתכן כי הפיסורה תרמה להתפתחות של משהו נוסף?

תודה רבה על תגובתך המהרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש חשד לבעיה אחרת בפי הטבעת? - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    09/11/2011

לא. פיסורה לא גורמת לסרטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

משה
    09/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו