פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    רועי
    09/11/2011

שלום,

אני בן 29.

טופלתי ע"י משחת ניפדיפין 0.2% 4 פעמים ביום ונורמלקס פעם אחת בערב.

לאחר כחודש וחצי מתחילת הטיפול הייתי אצל הפרוקטולוג והוא אמר שהפיסורה נעלמה והמליץ על בנהפייבר פעמיים ביום להסדרת פעילות מע' העיכול.

כשבוע וחצי לאחר שהייתי אצל הרופא אני מרגיש שהפיסורה מתחילה לחזור לאט לאט: מעט גרד , צריבה קלה ולפי דעתי ראיתי גם טיפונת של דם על הצואה ,אך לא על נייר הטואלט .

כפי שציינתי לא מדובר באותם הסימפטומים והסימנים שהיו לי כשהייתה לי פיסורה פעילה (לפני שטופלתי ע"י מישחות ואבקת נורמלקס ), אך לפי דעתי זה חוזר לאט לאט.

האם מדובר בפיסורה כרונית שהטיפול היחיד לה הוא ניתוח ?

האם לאור מה שציינתי שהטיפול הצליח להעלים לחלוטין את הפיסורה ,אך זמן קצר לאחר הפסקת הטיפול היא מתחילה לחזור לא לאט - אומר שזה מצריך ניתוח או שיש דרך אחרת בנתיים ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה?

רועי
    13/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    13/11/2011

פיסורה בד"כ לא חוזרת לאט אלא בפתאומיות בבת אחת. יכול להיות שמה שאתה חשבת כריפוי מלא, בעצם לא היה מלא ונותר פצע קטן.
    אם לא נורא מפריע תמשיך עם הבנהפייבר (בד"כ מספיקה מנה אחת בבוקר).
    אם יתחיל להטריד באופן משמעותי - תצטרך לשקול ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רועי
    13/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו