פיסורה -כבר כשבוע ISDN + PEDIPHINE

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה -כבר כשבוע ISDN + PEDIPHINE
    ירון
    21/11/2011

קיבלתי מירשם מרופא המשפחה למשחה זו ...הגיע בשפורפרת אדומה
    אך ללא הוראות מדוייקות של ממש
    "nipedifine 0.2% + ISDN 0.2% "

--האם מספיק מריחה של 3 פעם ביום ? לכמה זמן להמשיך זאת ? שבועיים ? כחודש ? ...

-לגבי ריכוך הצואה עד היום (כבר 4 שנים) השתמשתי ביופסלקס אן ג'י שעשה עבודה נפלאה !!! מה שאחרים לא הצליחו (סובל מעצירויות כבר מילדות בעצם) הבנתי שהוסרה מהמדפים ! בדיוק שצצה לה מחדש הפיסורה לצערי ...

--מה אני יכול לקחת שמאוד דומה לפעולה של היובסלקס כי היחידי שעבד לי טוב מאוד ?
    הוצעו לי כמה וכמה סוגים בחנויות טבע ואינני יודע מה הכי כדאי וכמובן מה הכי מומלץ לאורך שנים ?

-נורמלקס , לקסיטיפ , לקסיפורט'ה,לקסיCARE .....

מפחד שיהיה דימום נוסף (עד כה לא היה..) כי זה אומר בעצם להתחיל הכל מהתחלה לפי הגיון , האם אני צודק ?

תודה !

:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה -כבר כשבוע ISDN + PEDIPHINE - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    22/11/2011

1, בפיסורה - הבעיה היא לא של דימום אלא של כאבים.
    2. המשחה יש לעסות לשריר 3-4 פעמים ביום. אם עוזר יש להמשיך עד ששה שבועות.
    3. באשר לרכוך הצואה - אתה מבלבל, אתה לוקח חומר משלשל ולא מרכך, וחבל כי נשמע לי שאתה מתמכר לו וזה לא טוב. אתה צריך להגחע למצב שבו תמיר במרכך אמיתי של סיבים כמו בנהפייבר ולא חומרים משלשלים - לקסטיביים כי אחרת המעי שלך יפגע בצורה אל חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו