מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בלתי ניסבלאנונימי29/11/2011
שלום,
מזה כחודש אני סובל בכאבים עזים בפי הטבעת. פרוקטולוג איבחן כי יש לי טחורים חיצוניים ונתן טיפול להורדת נפיחחות. משהכאבים לא פסקו שבתי אליו הוא אבחן בנוסף לטחורים, פיסורה אחורית. ניתן לי לי טיפול בNifedipin (שלוקח 3 ימים להכין אותו וטרם התחלתי טיפול) ובבנפייבר. בנוסף כבר מעל לשבוע אני אוכל כ 10 שזיפים ביום.
לאחר יציאה,בין 10 ל 15 שעות אני משותק לגמרי- כאבי תופת וחוסר אונים כללי. כל משככי הכאבים אינם אפקטיבים ואני מוצא עצמי בוכה כמו ילד קטן מכאבים (אני בן 35...)ומתבלבט עם האם ללכת לחדר מיון.אציין כי הכאב הוא חודר, צורב ובכל אזור הישבן
מובן כי אתן צאנס לטיפול אולם מה עושים עם הכאבים הבלתי פוסקים לאחר יציאה? בגוף שלי נאטם ומפחד מיציאות כך שלמעשה זה רק מחמיר את הבעיה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בלתי ניסבל - תגובה
ד''ר דוד נויפלד29/11/2011עם דרגת סבל כמו שאתה מתאר אולי כדאי שתשקול ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בלתי נסבל
אנונימי30/11/2011האם ניתן לנתח כאשר הפיסורה בשיאה והטחורים נפוחים? ניתן לבצע ניתוח במקביל לפיסורה ולטחורים?
מה הניתוח המומלץ? הבנתי כי ניתן להשתמש גם בלייזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בלתי נסבל - תגובה
ד''ר דוד נויפלד30/11/2011כן - אפשר אם צריך. עדיף שהבצקת והנפיחות יחלפו.
כן אפשר ואולי גם רצוי.
הניתוח המומלץ - בהתאם לממצאים. צריך לבדוק אותך לפני שממליצים.
אין לי מושג לגבי לייזר. למה אתה שואל - בגלל שזה מודרני, יותר היי-טקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בלתי ניסבלים
אנונימי30/11/2011אני שואל מתוך בורות. הרשת רוויה במנתחים/מטפלים שכל אחד מציג את שיטתו באופטימאלית. הלייזר הוא אחד מהם. וכן, על פניו נשמע שהוא יותר מודרני. ברור שאין זה אומר יותר אידאלי, לכן אני שואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בלתי ניסבלים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד30/11/2011מהכרותי את הלייזר אין לו יתרון על שיטות אחרות באשר לניתוח טחורים.
באשר לפיסורה הוא לא רלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
דני30/11/2011שלום לך,מזדהה עם כאבי התופת שאתה עובר,מניסיון הדבר שהכי מקל על הכאבים זה אמבטיות של מים פושרים,אם יש לך כוח סבל למשוך כשבועיים האיזור יתרפה והכאב יחלוף,במידה ולא תשקול מה שהרופא שאל האם לא כדאי כבר לעבור ניתוח.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)