דימום רקטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום רקטלי
    LG
    02/12/2011

שלום,

אני בן 25 וסובל מטחורים חיצוניים כבר כמה שנים. בכל ישיבה בשירותים הם יוצאים ובדרך כלל חוזרים לבד פנימה אחרי שעה-שעתיים, מלבד התקפים בודדים שנמשכים כמה ימים.

סבלתי בעבר מדימומים אבל הם עברו מעצמם אחרי יום או יומיים.

בשבועיים האחרונים אני סובל מדימומים וכאב מוגבר ביציאות. הצואה עצמה לא קשה באופן יוצא דופן, אבל יש ממש דם שנוזל ונפסק רק כעבור דקה או שתיים אחרי הקימה מהאסלה (וגם זה אחרי הרבה ספיגה של מגבונים לחים). הדם אדום בוהק וממש מטפטף החוצה. ניסיתי לשנות את התזונה למזונות רכים ולהוסיף סביבים ואני גם עושה אמבטיות אחרי כל ישיבה אבל גם זה לא עזר.

התייעצתי עם רופא והוא אישר שיש לי טחורים חיצוניים בדרגה 3 והפנה אותי לסיגמודוסקופיה אבל יש שבועיים עד הבדיקה ואני קצת בלחץ מהדימום שלא נפסק.

האם יש סיבה להילחץ ולנסות להקדים את הבדיקה, או שאלה באמת תסמינים של טחורים מדממים ולא משהו יותר גרוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום רקטלי

הוספת תגובה

• דימום רקטלי - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    04/12/2011

קודם כל ממה להלחץ? יש סרטן המעי במשפחה? שבועיים זה לא הרבה זמן.
    שנית - טחורים חיצוניים לא מדממים ואין להם חלוקה לדרגות. הסברתי זאת כבר בעבר.
    אתה בעצמך תיארת נכון - אלה טחורים פנימיים שצונחים ביציאה ואז כואבים או מדממים או שניהם גם יחד. אם חוזרים מעצמם - דרגה 2 ואם אתה צריך להחזיר בעצמך - דרגה 3..
    עליך לפנות לפרוקטולוג כדי לקבל פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו