מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות כלליות לגבי מע' העיכולאורטל11/12/2011
1.מהו מס' היציאות הנורמטיבי לאדם בוגר ? האם 2-3 יציאות ביום (בהפרש של מס' שעות זו מזו)הוא נורמלי או דורש בדיקה?
2.האם צואה בצבע חום בהיר וכהה זה נורמטיבי?
3.אני בת 22,כבר מס' שנים סובלת מכאבים קלים באזור הבטן התחתונה אך כל פעם שהתלוננתי על כך-הרופאה נתנה לי הפנייה לבדיקת דם ובדיקת צואה ותרבית צואה ומאחר ולא גילו דבר חריג-הניחו שמדובר כנראה "רק בגזים" (למרות שבתקופה האחרונה אני נמנעת מלשתות מוגז ולאכול מאכלים פיקנטיים למיניהם ועדיין יש לי מדי פעם כאבים).לפני כשנה וחצי עשיתי בדיקת אולטרסאונד כללית ולא נמצא דבר חריג.כמו כן,לפני כשנתיים עשיתי בדיקת נשיפה להליקובקטור-התוצאה תקינה.
האם מדובר בקיבה רגישה או ישנו חשד קל למחלת מעיים(כגון קרוהן)שמסתתרת לה בין דפנות המעי?חשוב לציין-לאחר שאני נוטלת כדור פרוביוטיקה הכאבים נחלשים,הצואה שלי סדירה-אין שילשולים או עצירויות פתאומיות ויש לי יציאות פעמיים-שלוש ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות כלליות לגבי מע' העיכול - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/12/2011א. המלה היא "נורמלי" ולא "נורמטיבי".
ב. נראה לי שהפנית את שאלתך בפורום הלא נכון. את צריכה פורום גסטרו אנטרולוגי שעוסק במחלות מעיים.
ג. אין בעיה כשיש שתיים שלוש יציאות ליום והצבע נקבע עפ"י התזונה.
ד. מחלת קרוהן לא "מסתתרת בין דפנות המעי". אם קיימת - יש סימפטומים.
ה. יכול להיות מצב שיש מחלה בתחילת התהוותה אבל את מספרת על סיפור של שנים...
ו. לנשים צעירות יש נטיה לכאבי בטן - בד"כ קשור איכשהו למחזור החודשי.
ז. על פניו - לא נשמע שיש מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)