תודה מראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה מראש
    ב"ה
    02/01/2012

בעקבות יציאות מרובות של שלשולים ויציאות מרובות ביום( 4-5 -6 ולפעמים גם יותר)
    בדיקה של קולנוסקופיה גילתה טחורים פנימיים גדושים בדיקה שעשיתי בעקבות דימומים קשים ורבים שאלתי היא..
    האם היציאות המרובות הללו יכולים להוביל לטחורים פנימיים גדןשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה מראש

הוספת תגובה

• תודה מראש - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    03/01/2012

כן.
    ואתה צריך להבדק ע"י מישהו שמבין בנושא = פרוקטולוג ולא לסמוך על אבחנת קולונוסקופיסט. קולונוסקופיה היא לא הבדיקה לטחורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות..

ריבי
    16/01/2012

לגבי פיסורה, אני מבינה שמדובר בפצע בפי הטבעת, כך אני מרגישה בפעולת מעיים בזמן של עצירות מעין כאב חד שמלווה בדימום בזמן הניגוב - אומנם לא תמיד.
    רציתי לשאול אם יש מצב שהפיסורה עוברת מאליה כמו כל פצע אחר, אני שואלת כי לא תמיד היציאות מלוות בכאב שמרגיש כמו פצע,{תלוי ביציאות,}

ועוד, כשיש פיסורה האם זה מעיד גם על המצאות של טחורים, ויש בכל מקרה צורך להבדק אצל רופא.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו