מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בפי הטבעתשרית14/01/2012
מזה שנתיים אני סובלת מכאבים קשים בפי הטבעת ,פי הטבעת סגור יש לי פיסורה אבל הבעיה ברגע שאני צריכה להתפנות יש לי לחץ ברקטום כאבים קשים וכדי להתפנות אני צריכה לצנתר את עצמי זה צורך ממני הרבה אנרגיות והרבה זמן להתפנות ,כל פעם שאני אוכלת יש לי לחצ בפי הטבעת ואני לא יכולה להיכנס לשירותים באופן עצמאי לשבת ולהתרוקן זה סיוט מה עליי לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בפי הטבעת - תגובה
ד''ר רון גרינברג15/01/2012התלונות שלך בהחלט מתאימות לפיסורה אנאלית
לא כתבת אם את מטפלת בפיסורה ובאיזו צורה - אם את מורחת משחה, עושה אמבטיות מרככת את היציאה ומה ההשפעה של כל אלו
בפיסורה יש צורך לטפל אחרת קשה לעיתים להתרפא לבד
מציע לגשת לכירורג להתחיל טיפול מכוון לפיסורה ולתת לו צאנס לעבוד.
במידה ולא תמיד קיימת האפשרות של המשך בירור ואף ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרית15/01/2012ראשית תודה רבה על ההתיחסות ,אני משתמשת במשיחות באמבטיות ובכל מה שרק אפשר זה סיוט איך אפשר שפי הטבעת יהיה רפוי ומשוחרר לבצע יציאות מבלי לסבול ולהפוך כל יציאה התרוקנות שעתיים ,אין לי אורך חיים קשה לי לאכול אני אוכלת מעט לא יכולה לנוע מרגישה כמו ראש מבצבץ מאחור תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)