לאחר ניתוח טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח טחורים
    רוית
    05/02/2008

אם יש בעיה של אי שליטה לאחר ניתוח טחורים האם יכול להיות שניפגעו העצבים במקום ומה עושים , אודה אם תפנה לאיזה יעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח טחורים

הוספת תגובה

• לאחר...

ד''ר דוד נויפלד
    05/02/2008

הפגיעה אם קיימת היא בשרירים ולאו דווקא בעצבים.
    בכדי לייעץ, זקוק ליותר פרטים: מתי היה, איזה ניתוח. איך הייתה השליטה לפני. איזו דרגה של אי-שליטה יש עכשיו וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאחר ניתוח

רוית
    06/02/2008

הניתוח היה לפני שנתיים ,הוצאו טחורים פנימיים וחיצוניים ,אני בת 40 ,היתה לפני כן שליטה מלאה ,ועכשיו אם יש צורך לשירותים ,אז אני לא יכולה הרבה להתמהמה.הייתי רוצה יעוץ מקצועי ודיסקרטי האם יש מומחה לכך . אני שייכת לכללית מושלם. תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר דוד נויפלד
    06/02/2008

יש בספר של המושלם רשימת יועצים. את זקוקה קודם כל ליעוץ פרוקטולוגי ואח"כ להמשיך משם.
    בנוסף, כל מנהל/סגן מנהל מחלקה או מנהל יחידה, מכוסה ע"י המושלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו