מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בטחורים מדממיםרחל28/01/2012
שלום,
אני בת 52 ובעלת היסטוריה די ארוכה של בעיית טחורים החל מלידת בני הבכור. בתחילה עברתי ניתוח הרחבה בשל סדק בהריון של ביתי השנייה עברתי 2 קשירות ולאחר הלידה של בני השלישי עברתי ניתוח להסרת הטחורים. הבעיה שמהר מאוד אני חוזרת לבעיית הדימומים הרבים ולפני מספר ימים בשל בעיות אנמיה קשות אושפזתי בבית חולים ושם עברתי שוב קשירה ונאמר לי שיש לי לפחות עוד 2 קשירות אך בעיית הדימומים ממשיכה.
קראתי על שיטה של טיפול בקרישה באינפרא אדום והייתי מעוניינת לדעת האם השיטה מתאימה לבעייה שלי ? ואילו פרוקטולוגים מומחים בשיטה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטחורים מדממים - תגובה
ד''ר מוריס ונטוררו31/01/2012שלום רב, צריבה של טחור בלייזר (אינפרה - אדום) מגבילה לקשירת טחורים. קשירת טחורים מיועדת לטחורים פנימיים שטחיים (דרגה 1 או 2) ומדממים. היתרונות של קשירה ולייזר, אין צורך להררדמה או הכנה, ניתן לבצע במרפאה, והתאוששות מהירה. הקצב וכמות הדימום אצלך מעידים על טחורים גדולים יותר ויתכן לא מתאימים לקשירה וללייזר.
אני ממליץ מאד להבדק שוב ע"י כירורג פרוקטולוג כדי לבהון שוב השיטת טיפול מתאימה.
יש מעט רופאים שמשתמשים בשיטת לייזר, שוב אני מדגיש שאין הוכחה בספרות רפאוית שהשיטת לייזר יעילה יותר מקשירת טחורים,
תרגישי טוב ורפואה שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)