מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה? אני נורא מפחדתאורה17/02/2012
שלום אני בת 22. אני אספר הכל על מנת שתוכלו לתת לי תשובה שתרגיע אותי לפחות קצת.
לפני חודשיים יצאו לי הרבה קונדילומות (וירוס הפפילומה) עשיתי 3 טיפולי לייזר ומאז אין לי כלום מה שכן יש לי מכבר חודש זה משהו קטן ונפוח ליד פי הטבעת. עד שלשום זה לא כאב לי ובכלל לא דאגתי כי הייתי בטוחה שמדובר בעוד כוויה כתוצאה מהלייזר, אבל הכוויות עברו, והגולה הזאת שם עדיין, אין לה צבע מיוחד, לפני יומיים כשהיא כאבה לי פתאום שמתי לב שזה כמו וריד קטן קצת נפוח שיוצא מפי הטבעת, אין לי דם, ביומיים האחרונים לא כאב לי ביציאות אבל מאוד כאב בניגוב ולפעמים גם בישיבה (לעיתים רחוקות), תיארתי לעצמי שזה טחורים השתשמתי בתרופת סבתא שאמרו לי שעוזרת, תפוח אדמה נע למשך הלילה על האזור, אחרי פעם אחת נפסקו הכאבים אבל זה עדיין נפוח ולא כואב... אני הסתכלתי בתמונות של טחורים ואצלי זה לא נראה נוראי ככה, אז אין לי מושג אם זה אכן טחורים.. מה זה יכול להיות? כמו וריד קטן בולט היוצא מפי הטבעת ללא צבע מיוחד כאבים או דימום...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? אני נורא מפחדת - תגובה
ד''ר מוריס ונטוררו18/02/2012שלום מילי,
התיאור מתאים לטחור חיצוני פקוק. ברוב המקרים חולף עם טיפול שמרני של שטיפות מרובות והימנעות מעצירות.
לעיתים סטרס נפשי, כמו למשל סביב הטיפול שעברת בקונדילומות, יכול לגרום לתופעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורה18/02/2012תודה על המענה.
רציתי לדעת האם יש קשר בין טחור הפקוק לשילשולים? בתקופה האחרונה יש די הרבה...
כמו כן מהו טחור פקוק? מה ההבדל בינו לבין טחור חיצוני פשוט? אני צריכה לפנות לרופא? כמו כן האם יש קשר בין טחור פקוק לדיכאון? חוויתי בחצי שנה האחרונה דיכאון וחרדות...
תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר מוריס ונטוררו22/02/2012טחור פקוק הוא בעצם התרחבות של כלי דם בתוך טחור חיצוני שנוצרו בו קרישי דם.
שלשולים בדרך כלל אינם גורמים לטחור פקוק.
בהחלט יש קשר בין סטרס נפשי להופעת טחור פקוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)