טחור מעצבן...כנראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה

אודי
    23/02/2012

דר ..תודה על התשובות עזרת לי להבין את מצבי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחור מעצבן...כנראה
    אודי
    17/02/2012

אני עוסק בספורט -ריצות ארוכות...תזונה נכונה ...אין עודף מישקל ...יציאה קבועה כל בוקר רכה ....מודעות גבוהה שותה מים כל היום ...
    לפני יומיים צץ לי גולה-בלוטה בפי הטבעת כאב מאוד כל היום ...לאחר יום נרגע הכאב .(עדיין כאב קל נסבל ..אך עדיין יש בלט בפי הטבעת ...השאלות שלי הן ; האם הבליטה הזאת הנפיחות יורדת ואם כן סדר גודל של זמן ???
    האם אני יכול להמשיך בריצות הארוכות? האם זה לא יחמיר את המצב ??האם כדאי להפסיק ריצות למס ימים או שבוע ...?? כרגע עושה שטיפות מים קרים שעזר מאוד מורח פרוקטוגליבנול ומישתמש בפסיליום-מוציויטל לרכך עוד את הצואה ....
    תודה על התשובה .
    (מה במשחה חוצ מאלחוש עושה טוב לטחור וגורם לו להתכווץ..?
    או שזה רק אלחוש להקל בכאב ....???
    כמה זמן עד שהנפחות של הטחור יורדת למימדים קטנים יותר ואו שנעלמת לגמרי ....??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור מעצבן...כנראה

הוספת תגובה

• טחור מעצבן...כנראה - תגובה

ד''ר מוריס ונטוררו
    18/02/2012

שלום אודי,
    נשמע שמדובר בטחור חיצוני פקוק בשלבי ריפוי. בדרך כלל עובר תוך מספר ימים. לעיתים נשאר קפל עור שאינו כואב או מציק.
    הטיפול נשמע מתאים ונכון. במשחות יש בדרך כלל מרכיב לכיווץ כלי דם ולא רק אילחוש.
    אין מניעה מהמשך פעילות גופנית שאתה מורגל אליה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אודי
    20/02/2012

בזמן שטיפה עם זרם חד של הדוש פגעתי כנראה בטחור מחוסר מודעות והוא דימם ...זה קרא לפני יומיים מאז יש סימני דם אפילו אם יש גזים...הטחור כבר לא כואב ....אבל עדיין יש ממצא בולט ...
    כמה זמן עד שסימני הדם אמורים להעלם ???
    ושוב חוזר לשאלה -אני רץ ריצות ארוכות האם זה לא סוג מאמץ שיפעיל לחץ על הטחור ?? האם אני לא גורם נזק ?? האם לא עדיף להמתין עד שהטחור יירגע ואולי גם יפסיק להראות סימניי דם ???
    תודה על תשובותייך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד''ר מוריס ונטוררו
    22/02/2012

יכול לקחת מספר ימים עד שסימני הדם יחלפו.יש לעקוב אחר שיפור.
    כאמור,אין מניעה מפעילות גופנית שאתה מורגל אליה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו