כאבים 3 שבועות אחרי ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים 3 שבועות אחרי ניתוח פיסורה
    יעל
    16/04/2012

שלום,
    לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח פיסורה (חיתוך השריר), בתחילה הרגשתי הקלה, אולם לצערי אח"כ חזרו הכאבים ובימים האחרונים כואב לי מאוד בזמן היציאות ושעות רבות אחריהן. כמו כן ביציאה הראשונה של הבוקר יש דימום ממקום הניתוח (שהוא עצמו כבר אינו כואב). האם זה אומר שהניתוח לא הצליח? מה אפשר לעשות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים 3 שבועות אחרי ניתוח פיסורה - תגובה

ד''ר מוריס ונטוררו
    21/04/2012

שלום יעל,

כאב הפיסורה אמור להשתפר ימים ספורים לאחר הניתוח.
    במידה ומופיע כאב מחודש, יש מקום לחשוב על תהליך זיהומי באיזור ולכן יש חשיבות רבה מאד לבדיקת פרוקטולוג.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    21/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

יעל
    26/04/2012

הייתי אצל הרופא והוא אמר שהכול בסדר, הוא טען שאולי עדיין כואב לי, כי מעבר לחיתוך השריר הוא כרת לי גם חתיכה מהפיסורה. (דבר שלא ידעתי קודם). בכל מקרה יש לי עדיין כאבים. אמנם עצמתם פחתה במקצתת אך עדיין בהחלט מקשים על התפקוד היומיומי. האם זה הגיוני -חודש אחרי הניתוח? האם יש צורך לפנות לרופא אחר?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו