טחורים ורכיבה על אופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ורכיבה על אופניים
    אמיר
    16/04/2012

שלום אני סובל מטחורים בדרגה 3 4 בערך שבועיים. מטפל עם משחה וחל מעט שיפור אך עדיין ישנם כאבים בטחורים החיצוניים לאחר יציאה ולעיתים סתם במהלך היום שאני יושב מול המחשב. האם הטחורים שיצאו לאחרונה כתוצאה מעצירות של כמה ימיםיחזרו פנימה או ייקטנו?
    אני רוכב על אופני הרים, האם אני יכול לחזור לרכוב באופן סדיר או שהלחץ על פי הטבעת לא יעשה טוב
    מה הטיפולים הטובים ביותר במצבי כדי לשפר את המצב הנוכחי ללא כאבים וללא דימום?
    תודה מראש על ההתייחסותי.? 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ורכיבה על אופניים

הוספת תגובה

• טחורים ורכיבה על אופניים - תגובה

ד''ר מוריס ונטוררו
    21/04/2012

שלום רב,

ההמלצות הכלליות לשיפור תסמיני הטחורים הם כלכלה מרובת סיבים, שתייה מרובה, שטיפות מקומיות ומשחות מקומיות.
    במידה והרכיבה על אפני הרים כרוכה במאמץ גופני גדול, בהחלט יכול להיות שהדבר יחמיר את התסמינים. בתקופה שהטחורים הם בדרגה ארבע, הייתי ממליץ להימנע ממאמץ זה.
    במידה וההקפדה על ההמלצות, תשפר את המצב והטחורים יתכווצו, תוכל לחזור לפעילות רגילה.
    יש לציין כי טחורים מדרגה ארבע, מהווים אינדיקציה לניתוח על פי הספרות המקצועית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו