גוש בפי הטבעת של כמה סנטימטרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בפי הטבעת של כמה סנטימטרים
    ד``ר רפאל אלון
    21/05/2012

לפני כמה ימים שמתי לב לבליטה באיזור פי הטבעת שלי כמו מעין גוש בשר של כמה סנטימטרים אך בולט שלא מלווה בגרד, כאבים או מדמם, למעשה הוא לא מפריע כלל לתפקוד היום יומי שלי. בנוסף שמתי לב גם שהגוש אינו קשה אלא גמיש ומשנה את צורתו עם שינוי תנוחה ונהיה פחות מורגש אך עם זאת גדל ומתנפח עם הזמן(מאז ששמתי לב אליו עברו כיומיים -שלושה), האם זה מסוכן? והאם עליי לפנות לרופא או שניתן להמתין עם זה כמה חודשים(אני בימים הקרובים אמורה לטוס לארבעה חודשים לחו"ל וממש אינני רוצה לבטל או לדחות עקב בעיה זו), מה הן האפשרויות שלי? מהן הסיכויים כי מדובר בגידול סרטני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גוש בפי הטבעת - תגובה

ד''ר מוריס ונטוררו
    16/06/2012

שלום שלומית,
    הממצא שציינת נשמע כמו טחור חיצוני. מתנפח במצבים מסויימים, כמו יציאות או מאמץ גופני. מדובר במבנה אנטומי הקיים אצל כולנו.
    איני רואה סיבה לדאגה או לדחיית הנסיעה, ואולם ממליץ על בדיקת פרוקטולוג שתאשר שאכן בכך מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש ליד פי הטבעת

ש.מ.
    12/10/2012

לפני מספר שבועות חשתי בגוש סמוך לפי הטבעת במישוש הוא מרגיש לי גוש קשיח במעט לחץ הוא כואב אבל לא מאד ...זה לא באיזור הטחורים ממש לא זה בתעלה בחייץ שבין שני הישבנים ...האם עלי לפנות לפרוקטולוג או לכירורג??? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו