מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים מציקיםחני18/02/2008
אני בת 45 מזה כשלושה חודשים סובלת מטחורים כואבים ודימומים רבים בזמן היציאה, דבר שגרם לי למוגלובין נמוך ולכן אני נוטלת כדורי ברזל. אחרי כל יציאה ולאחר שטיפת המקום אני דוחפת בחזרה את הטחורים פנימה ומרגישה בנוח כל זמן שאני יושבת , אך כאשר אני הולכת או עומדת הם נפלטים שוב החוצה והכאב מתחיל, ממש בעייה כי הפסקתי להתעמל בגלל זה
נבדקתי ע"י פרוקטולוג - בבדיקה נמצא שהרירית צנחה החוצה והמליץ בטיפול שמרני של משחה ונרות למשך חודש ימים ובמידה ולא עוזר ממליץ לעשות ניתוח טחורים.
ולשאלתי : 1. אני משתמשת בנרות ובמשחה לטחורים בממוצע 2-3 פעמים ביום
כבר 3 חודשים רצוף, האם זה לא מהווה בעייה רפואית אחרת?
כלומר האם מותר להשתמש בהם לתקופות כל כך ארוכות?
2. האם תרגילים לחיזוק שרירי פי הטבעת (במצבי כשהרירית בחוץ)
יכולים למנוע מהטחורים לצאת החוצה?
האם יש בכלל פתרונות טיבעיים לבעייה או שהכל חסר תועלת?
3. האם אתם מציעים לי לעשות ניתוח? ואם כן איזה סוג של ניתוח מומלץ עם הכי פחות
סיכונים וחזרה מהירה לחיים נורמליים ?
האם שיטת stapler (או כל שיטה אחרת) עדיפה על הניתוח הקונבנציונלי ?
אני מתייעצת איתכם כי אני מבולבלת, קראתי בפורום תגובות של אנשים שסבלו מטחורים ונותחו בכל מיני שיטות חלקם החליפו את כאב הטחורים בכאב הניתוח זמן ארוך מדי וישנם כאלה עם סיבוכים שלאחר הניתוח,
בבקשה תעזרו לי לגבש החלטה , תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים צונחים...
ד''ר דוד נויפלד18/02/2008ממה שאת מתארת, נשמע שאת זקוקה לניתוח.
כל הטיפולים שתארת הם סימפטומטיים ובאים לטפל בתוצאה ולא בגורם. את יכולה להמשיך להשתמש במשחות (ופחות בנרות) ע"מ להקל על אי הנוחות אבל זה לא פותר את בעיית הדימום. תרגילים מתרגילים שונים לא יעזרו. הדבר היחידי שעוזר זה הטבת היציאות בעזרת תוספת של סיבים. ואם גם זה לא עוזר אז אין ברירה אלא ניתוח.
ניתוח בעזרת סטייפלר הוא ברוב המקרים אכן קל יותר לחולה אבל הוא לא מתאים לכל אחד. ע"מ להתאים לך את הניתוח הנכון צריך לבדוק אותך ועפ"י ממצאי הבדיקה להחליט ביחד איתך מה הכי יתאים לך ומה ההעדפות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)